31 Mayıs 2020, Pazar 13:11:21

IATA Başkanı'ndan olumsuz tablo

5 yıl Air France ve Air France KLM’in başında olduktan sonra IATA’nın başkanı olan Alexandre de Juniac, covid-19 pandemisi sebebiyle havacılığa ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
  • Kahraman Arffler olarak her daim işimizin başındayız.Biz olmazsak sektör dönmez.Bu açıklamaları samimi bulmuyorum.
  • Öyle diyerek altyapı Yapıp2-3 sene çalışanlarınızın maaşını devlete yükleyin uyanıklar, az karnedin biraz
  • Adam dogru soylemis. Simdi bizim damat, reis vb ne derler acaba? Eyyy iata sen kimsin? Doviz lobisi? Fetıcu iata? Yahu siz bosverin oylarinizi akepe disinda kime atarsaniz bu uşke kurtulacaktir bu beladan
  • Biliydim böyle olacağını :( Eski patronum Hüseyin abiyi arayayım, yakınlarda Kandil, Bayram vs.de kalmadı kutlayacak. Bahane yazın bana acil
  • Uçalım . Herkese 15 gün blok boş versin . Maaşımında tam yarısını versin . Bi de özlük haklarımı versin . Kokpit masrafı direk yarıya düşer . Biraz kendimize vakit ayırır insan olduğumuzı anlarız .
  • Artik Virus savaslari donemine girdik, dogrusu HIV virusunun insanlara bulasir hale getirilmesiyle girmistik yillar once bunu Mers, Ebola , Kus gribu takip etti ancak Pandemi hareketi Coronayla oldu. Bu isin siradan bir olay gibi su tarihte gecer vs sade cehaleti ve olayi kavrayamayisi gosterir, bubolayin sidewtle yayginlasacagini soylemek mumkun, her an baska bir Virus ortaya cikabilir.... Onemli olan bunlarin gunluk hayati ve ekonomik hayati Etkilemeyeck onlemlerin alinmasi ve yayginlastirilmasidir..
  • savasamazsiniz
  • sonunda insanogluna dur dedi
  • bitmistir onumuzdeki maclara bakicaz artik

5 yıl boyunca Air France-KLM’in başında görev yaptıktan sonra IATA’nın başkanı olan Alexandre de Juniac, Covid-19 pandemisi sebebiyle havacılığa ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Alexandre de Juniac, salgın sebebiyle ağır bir krize giren havayolu sektörünün 2023’e kadar normalleşmesini beklemediğini açıkladı. Sınırların açılmasıyla birlikte kürüsel çapta olmasa da bölgesel olarak önlemlerin alınması gerektiğini belirten Juniac, seyahat acentalarının havayolu şirketleri ile koordineli olarak çalışması gerektiğini belirtti.

IATA, 2020 yılı için minimum zararın 312 milyar dolar civarında olacağını açıklamış daha sonra da yıl sonu itibariyle takamın daha da artabileceğini duyurmuştu.

Uluslararası Havayolu Taşımacılığı Birliği IATA, 293 havayolu şirketini temsil eden ticari bir kuruluştur. 

©AirportHaber.com

IATA Başkanı'ndan olumsuz tablo

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kahraman Arff ~ 4 yıl önce
Kahraman Arffler olarak her daim işimizin başındayız.Biz olmazsak sektör dönmez.Bu açıklamaları samimi bulmuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 4 yıl önce
Evet evet siz gozumuzun yagisiniz arff
He hee ~ 4 yıl önce
Öyle diyerek altyapı Yapıp2-3 sene çalışanlarınızın maaşını devlete yükleyin uyanıklar, az karnedin biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İste gercek ~ 4 yıl önce
Adam dogru soylemis. Simdi bizim damat, reis vb ne derler acaba? Eyyy iata sen kimsin? Doviz lobisi? Fetıcu iata? Yahu siz bosverin oylarinizi akepe disinda kime atarsaniz bu uşke kurtulacaktir bu beladan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atanamayan Cadet ~ 4 yıl önce
Biliydim böyle olacağını :( Eski patronum Hüseyin abiyi arayayım, yakınlarda Kandil, Bayram vs.de kalmadı kutlayacak. Bahane yazın bana acil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Part time ~ 4 yıl önce
Uçalım . Herkese 15 gün blok boş versin . Maaşımında tam yarısını versin . Bi de özlük haklarımı versin . Kokpit masrafı direk yarıya düşer . Biraz kendimize vakit ayırır insan olduğumuzı anlarız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At ~ 4 yıl önce
At beni kardesim, bu ne sevuyesiz bir yaklasim, tazminatimi ver at beni, iyice nefret eder olduk sirketten
Ekmek ~ 4 yıl önce
yediğiniz şirkete ihanet etmektir bu sözler ! İyi günde el üstünde kötü günde ortalıkta görünmeyen kaçan elini taşın altına sokmaktan aciz bir yaklaşım! Atın beni diye bağıran burada yazan kişiler gidin şirkete dilekcenizi verin istifa edin! Yapabiliyor musunuz? Hayır ! Öyleyse boş yapmayin !
Neye gore ~ 4 yıl önce
Artik Virus savaslari donemine girdik, dogrusu HIV virusunun insanlara bulasir hale getirilmesiyle girmistik yillar once bunu Mers, Ebola , Kus gribu takip etti ancak Pandemi hareketi Coronayla oldu. Bu isin siradan bir olay gibi su tarihte gecer vs sade cehaleti ve olayi kavrayamayisi gosterir, bubolayin sidewtle yayginlasacagini soylemek mumkun, her an baska bir Virus ortaya cikabilir.... Onemli olan bunlarin gunluk hayati ve ekonomik hayati Etkilemeyeck onlemlerin alinmasi ve yayginlastirilmasidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogayla ~ 4 yıl önce
savasamazsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doga mi? ~ 4 yıl önce
Hepsi Laboratuar urunu
doga ~ 4 yıl önce
sonunda insanogluna dur dedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dede ~ 4 yıl önce
sen yap virusūnū kenarda dursun bakarsin lazim olur
havacilik ~ 4 yıl önce
bitmistir onumuzdeki maclara bakicaz artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
Neden isinlanma bulunduda habermi vermediler ??
cs ~ 4 yıl önce
bulunmadı senden bekliyoz az da sen kafa yor bazi seylere

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000