04 Nisan 2008, Cuma 11:27:26

Huzurlarınızda CHALLENGER 605

Yeni nesil iş jetleri arasında dikkatleri üzerine çeken Bombardier Challenger 605'in tanıtım uçuşu dün yapıldı. Tanıtım uçuşunda sadece AirportHaber vardı... İşte iş adamlarının yeni gözdesi Challenger 605...
  • Kategorisindeki en iyi uçak özelliğini taşımakta olan bir uçak. Sanırım Bora Jet 1 adet sipariş verdi.

Yeni nesil büyük iş jetleri arasında her yönden dikkatleri üzerine çeken Bombardier 605, aynı zamanda dünyanın en çok talep gören jet ailesinin bir üyesi. Bombardier firmasının yenilikçi anlayışı Challenger ailesini sektörün bel kemiği haline getiriyor. Challenger ailesi bugün ve yarın düşünülerek, pilotların ve iş adamlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak doğrultuda tasarlanmış. Bu gayenin fırça darbeleri CL 605’te rahatlıkla kendini gösteriyor. Bu uçak oldukça geniş ve sessiz kabine sahip olmakla birlikte, yolcularına hem dinlenebilecekleri, hem de çalışabilecekleri bir ortamı normal standartların üzerinde sunuyor.

CL 605’in geniş gövdesi, yolculara bir uçuşun ne kadar ferah ve rahat geçebileceğinin yanıtını hiç şaşmadan veriyor. Teknolojinin konforla buluştuğu yolcu kabininde, yolcuların rahatlığı için bütün detaylar düşünülmüş. Uçağın gövdesinin büyük olması kabin düzenlemelerinde esnekliğe olanak sağlıyor. Müşterilere 3 farklı kabin düzeniyle sunulan uçak, teknolojik ve ergonomik ihtiyaçları karşılamak için üzerinde değişiklik yapılmaya müsait.

Bombardier, bu uçağı müşterilerine birçok seçenekle birlikte sunuyor. İsteğe bağlı olarak yolcu bölümüne 21 inç ekranlar koltukların yanından veya uzaktan kontrol edilebilen perdeler eklenebiliyor. Uydudan yayın yapan televizyon ve radyo kanallarını yolculara sunabilen sistem, eğlenceli bir yolculuk için opsiyonlar. Ek seçenekler sadece yolcu memnuniyeti ile sınırlı kalmıyor, uçak güvenliğine ve pilot ihtiyaçlarına da yanıt veriyor. Gelişmiş Bombardier görüntüleme sistemi, 3 boyutta harita, şimşek dedektörü bu seçeneklerden sadece birkaçı.

challenger605

Çok amaçlı bir jet uçak olan Bombardier Challenger 605, yakıt tasarrufu ve göreve yönelik bakım programlarıyla birlikte, kendisinden küçük ve daha az kapasiteli uçaklarla aynı uçuş maliyetine sahip. Üstelik CL 605’in ortalama saatlik maliyetleri, kendisine en yakın model olan CL 604’ün saatlik maliyetlerine göre yaklaşık yüzde 20 daha ucuz.

Bölgesel jetler konusundaki başarısını Bombardier yeni iş jeti Challenger ile daha çok konuşulacağa benziyor.

 challenger605

challenger605

challenger605

challenger605

challenger605

Huzurlarınızda CHALLENGER 605

Yorumlar

aeromoderato ~ 16 yıl önce
Kategorisindeki en iyi uçak özelliğini taşımakta olan bir uçak. Sanırım Bora Jet 1 adet sipariş verdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000