17 Ağustos 2019, Cumartesi 10:48:23

Hüseyin Keskin İstanbul Havalimanı 3. pist inşaatını inceledi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı 3. pist inşaatında incelemelerde bulundu.
  • ooo hoş geldin troll. Tröl ordusu rumuzlu yazı da senin. doğru söyle kaç para alıyorsun ?
  • Hepiniz boş keseden sallamışsınız sevgili trol ordusu, Biz sanki AHL yeterli diyorduk elbette yeni havalanı yapılmalıydı ama gidip de ulaşımın gram olmadığı güzelim yeşil ormanın içine değil tabi yap işler devretle hiç inşaa edilmemelidir birilerini zengin etmek amaçlı. Sabiha nın pist inşaatı neden yıllardır ağır aksak gidiyor hiç düşünmüyorsunuz, amaç YHL kalması. Yoksa müşteri kaybedecek, işinize gelmeyecek.
  • 1-metro diyorsunuz da metroyu da su basar ki. 2-adamın tipine sakalına kimse karışamaz da bu iddialı bi laf etti zaman kısalması gibi ondan milletle dalga mı geçiyor gelir gelmez bi düşündürüyor yani. 3-ctsi akşamı havalimanı girişinde büyük bir araba kazası vardı kimsenin haberi yok gece 01:00 civarları. 4-aynı gün iki tane tk uçağı pisti pas geçti 18:40 sıralarında. kimseyi kötülemek gibi bir amaç yok hepimiz kardeşiz şu salak parti kavgalarınızı bırakın yok devam ederseniz önünüzde Suriye gibi bir örnek var.Birşey yanlış ise yanlıştır.Nasıl imamoğlunun 2 defa izne gitmesi yanlış ise(etik olarak)bu havalimanının da buraya yapılması yanlış
  • Kapatalım gitsin ne gerek var ya zaten gezi bildirisinde de vardı yapmayın diye. Bide yapılmasın diye her yer yakilmisti sanki. Atatürk'ü açalım sabihaya uçaklar 1 saat ctot ile gitsin gelsin. Muazzam olur bence . Hiç düşündünüz mü acaba eskiden bu uçaklar hep geç kalkiyodu diye . Yok çünkü düşünme yok . Sadece oku ve paylaş var . Ama düşünme araştırma . 3. Havalimanı ctot leri kaldırdı saw a vaktinde gidiyorsun kalkıyorsun. Bugün 1 saat geldiğin yolu eskiden gecikme olarak zaten bekliyordun haberin yok )))...
  • en az 20 yıl sorunsuz giderdi
  • Sümer basma fabrikasını sattılar halen parasını yiyorlar. Ne basma fabrikasıymış senelerdir parasını yemekle bitmedi. İçerdeki dikiş makineleri altından yapılmış,kiloyla sattılar. Cumhuriyet değerlerini satıp yerlerine özel sektöre denizlide basma fabrikası kurdurdular. Basma işini devletin yapması gerekir çünkü stratejik bi iş.
  • Mesela ilk okul binasından bozma binasıyla 1900lerde yapılmış olan esenboğa havalimanı cumhuriyet değeri oluyor. Çok büyük bi yatırım bu, bina tam bi şaheser. Adamlar geldi bu cumhuriyet değerini sattılar ve yerine de rezidans yaptılar. İnanmayan gitsin baksın, her yer rezidans olmuş. Ataşehirde de rezidans var demeyin:)
  • Sürekli muhalif yorum yazan her şeye çamur atan tröller var demişlerdi ama inanmamıştım. Şimdi sürekli hüseyin keskine çamur atılınca artık inandım.
  • Cumhuriyet döneminde kurulan yoğurt fabrikasını satsan bugün sütaş,pınar,sek vs sadece bir tanesinin 10da biri kadar etmez. Ne cumhuriyet değeriymiş sanarsın hepsini satsan uzaya çıkacağız. Tokat Şeker fabrikasını satsan konyadaki torkunun yüzde biri etmez. Abartın iyice abartın komik oluyosunuz.
  • Airporthaberde bir grup tröl var ve memleketin hayrına ne varsa hepsine çamur atıyorlar. Hüseyin keskin ataması yapılalı daha 1 ay olmadı, hemen adama çamur atmaya başladılar. Sakalını kesecekmiş,saçı yokmuş,matematik öğretmeniymiş, baret takmamış vs. Adam ankaradan kalkmış hafta sonu tatilinde istanbula denetime gitmiş,tebrik etmeleri gerekirken eleştiriyorlar. Oysaki ayda iki defa senelik izin alıp dhminin özel uçağıyla bodruma tatile gidebilirdi. Bunlara böyle adam lazım. Çalışan adam lazım değil.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı 3. pist inşaatında incelemelerde bulundu.

Yetkililerden bilgi alan Keskin, 3'üncü pistin hizmete alınmasıyla taksi sürelerinin azalacağını ve hava trafik kapasitesinin de artacağını duyurdu. Hüseyin Keskin 3. piste ilişkin detayları Twitter'dan duyurdu.

Hüseyin Keskin açıklaması:

İstanbul Havalimanı 3'üncü pist inşaatında incelemelerde bulunup ilgililerden bilgi aldım.

İç hatlar terminaline yakın konumdaki 3'üncü paralel bağımsız pistin hizmete alınmasıyla taksi süreleri oldukça azalacak, hava trafik kapasitesi de inşallah saatte 80 uçak kalkış-inişten 120'ye çıkacak...

Havacılık tarihimizde yeni bir sayfa açan İstanbul Havalimanında tüm fazların planlanan tarihte bitirilmesine yönelik çalışmalara desteğimiz kararlılıkla sürecek.

Dünyanın gıpta ettiği bu muhteşem esere emeği geçen, katkı sunan ve sunacak olan herkese kalbî teşekkürler.




Hüseyin Keskin İstanbul Havalimanı 3. pist inşaatını inceledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (135)

trol ~ 5 yıl önce
ooo hoş geldin troll. Tröl ordusu rumuzlu yazı da senin. doğru söyle kaç para alıyorsun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ustura ~ 5 yıl önce
Sevgili trol Saçla sakalla neden uğraşıyosun, söylersen belki tedavisi vardır sana yardımcı olan olur belki.
Burak ~ 5 yıl önce
Hepiniz boş keseden sallamışsınız sevgili trol ordusu, Biz sanki AHL yeterli diyorduk elbette yeni havalanı yapılmalıydı ama gidip de ulaşımın gram olmadığı güzelim yeşil ormanın içine değil tabi yap işler devretle hiç inşaa edilmemelidir birilerini zengin etmek amaçlı. Sabiha nın pist inşaatı neden yıllardır ağır aksak gidiyor hiç düşünmüyorsunuz, amaç YHL kalması. Yoksa müşteri kaybedecek, işinize gelmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara-cahill ~ 5 yıl önce
1-metro diyorsunuz da metroyu da su basar ki. 2-adamın tipine sakalına kimse karışamaz da bu iddialı bi laf etti zaman kısalması gibi ondan milletle dalga mı geçiyor gelir gelmez bi düşündürüyor yani. 3-ctsi akşamı havalimanı girişinde büyük bir araba kazası vardı kimsenin haberi yok gece 01:00 civarları. 4-aynı gün iki tane tk uçağı pisti pas geçti 18:40 sıralarında. kimseyi kötülemek gibi bir amaç yok hepimiz kardeşiz şu salak parti kavgalarınızı bırakın yok devam ederseniz önünüzde Suriye gibi bir örnek var.Birşey yanlış ise yanlıştır.Nasıl imamoğlunun 2 defa izne gitmesi yanlış ise(etik olarak)bu havalimanının da buraya yapılması yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 5 yıl önce
Kapatalım gitsin ne gerek var ya zaten gezi bildirisinde de vardı yapmayın diye. Bide yapılmasın diye her yer yakilmisti sanki. Atatürk'ü açalım sabihaya uçaklar 1 saat ctot ile gitsin gelsin. Muazzam olur bence . Hiç düşündünüz mü acaba eskiden bu uçaklar hep geç kalkiyodu diye . Yok çünkü düşünme yok . Sadece oku ve paylaş var . Ama düşünme araştırma . 3. Havalimanı ctot leri kaldırdı saw a vaktinde gidiyorsun kalkıyorsun. Bugün 1 saat geldiğin yolu eskiden gecikme olarak zaten bekliyordun haberin yok )))...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shutdown ~ 5 yıl önce
Aynen kapatıcaksın gidicek. Bunlara havalimanı yapanda suç. Ahl de saatlerce taxi sırası beklesinler, holding yapsınlar dursunlar. Adamlara ne yapsan yaranamıyosun, metroymuş,hızlı trenmiş,havalimanıymış anlamıyorlar.
AHL ~ 5 yıl önce
en az 20 yıl sorunsuz giderdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl ~ 5 yıl önce
Yok canım Ahl 20 değil 200 senede giderdi, ssk genel müdürü sabiha için ne gerek var diyordu, aynı kafa işte.
Superzeka ~ 5 yıl önce
Sabiha daki 2. Pist neden bitmiyor aslan parcasi ? Karlar mi gidecek iga nin? Iga kar edicek diye THY zarar ediyor .. Bu nasil mantik? Bizim derdimiz thy kar etsin ülkemiz kar etsin .. burda gelip müteahhit avukatlığı yapmayın ..
Sümer ~ 5 yıl önce
Sümer basma fabrikasını sattılar halen parasını yiyorlar. Ne basma fabrikasıymış senelerdir parasını yemekle bitmedi. İçerdeki dikiş makineleri altından yapılmış,kiloyla sattılar. Cumhuriyet değerlerini satıp yerlerine özel sektöre denizlide basma fabrikası kurdurdular. Basma işini devletin yapması gerekir çünkü stratejik bi iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Republic ~ 5 yıl önce
Mesela ilk okul binasından bozma binasıyla 1900lerde yapılmış olan esenboğa havalimanı cumhuriyet değeri oluyor. Çok büyük bi yatırım bu, bina tam bi şaheser. Adamlar geldi bu cumhuriyet değerini sattılar ve yerine de rezidans yaptılar. İnanmayan gitsin baksın, her yer rezidans olmuş. Ataşehirde de rezidans var demeyin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiröl ~ 5 yıl önce
Sürekli muhalif yorum yazan her şeye çamur atan tröller var demişlerdi ama inanmamıştım. Şimdi sürekli hüseyin keskine çamur atılınca artık inandım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoğurtçu ~ 5 yıl önce
Cumhuriyet döneminde kurulan yoğurt fabrikasını satsan bugün sütaş,pınar,sek vs sadece bir tanesinin 10da biri kadar etmez. Ne cumhuriyet değeriymiş sanarsın hepsini satsan uzaya çıkacağız. Tokat Şeker fabrikasını satsan konyadaki torkunun yüzde biri etmez. Abartın iyice abartın komik oluyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tröl ordusu ~ 5 yıl önce
Airporthaberde bir grup tröl var ve memleketin hayrına ne varsa hepsine çamur atıyorlar. Hüseyin keskin ataması yapılalı daha 1 ay olmadı, hemen adama çamur atmaya başladılar. Sakalını kesecekmiş,saçı yokmuş,matematik öğretmeniymiş, baret takmamış vs. Adam ankaradan kalkmış hafta sonu tatilinde istanbula denetime gitmiş,tebrik etmeleri gerekirken eleştiriyorlar. Oysaki ayda iki defa senelik izin alıp dhminin özel uçağıyla bodruma tatile gidebilirdi. Bunlara böyle adam lazım. Çalışan adam lazım değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000