15 Mayıs 2021, Cumartesi 14:01:52

Hüseyin Keskin: "Gelinen seviye tesadüf değil"

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, 15 Mayıs Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
  • Paralar betona,saraylara, araplara,afrikalılara, arabalara,lükse,garantili ihalelerle yandaşlara döviz bazlı saçıldı,Zafer havaalanı gibi rezalete son 10 yılda 45 milyon euro ödenmiş,Thy'nin önümüzdeki dönemde 15 milyar dolar gibi ödenmesi çok zor olan borcu da ortada,ülkenin ekonomik durumu gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor,euro,dolar aşırı dış borç yüzünden düşmüyor,iktidarın ve senin gibi torpilli adamlarının ülkeyi ve kurumları bu hale getirmesi tesadüf değil haklısın !
  • Bu arkadaşların en büyük başarısı çok basit bir masabaşı işi yapıp sıfır risk ve sorumlulukla ATC kadar maaş almalarıdır. DHMİ içinde lobileri güçlüdür ve saman altından su yürüten gruptur günleri kutlu olsun ama tabi yine de
  • Aim'in nasıl bir lobisi varsa artık rolünü büyütüyor, genel müdür destan ile kutlamış
  • kurumda hakettiğinden fazla değer gören meslekler listesi yapılsa, ilk sırayı kaptırmaz
  • Tek yaptıkları iş olan strip leri yazma işini bile atc lere yükleyen aim cilerin günü mü?
  • Dhmnin en kiyak işi düşük sorumluluk rahat bir mesai fazla bir is yükü yok en yüksek maaş kpssye hazilanan gençler bu ülkede yapılacak en iyi memurluktur atc falan hikaye.ne yapin edin aimci olmaya bakin
  • Bırakın miletin aklıyla alay etmeyi
  • Havacılıkta Altın Çağ (!) Böyle bir yorumu havacılıkla hiç ilgisi olmayan biri yapabilir.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, 15 Mayıs Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, son 19 yılda hayata geçirilen dev projeler ve başarılı yönetim sayesinde Türkiye'nin sivil havacılıkta altın çağını yaşadığını belirtti.

Hüseyin Keskin, salgına rağmen İstanbul Havalimanı'nın birçok dünya devini geride bırakarak hizmet verilen yolcu sayısı bakımından Avrupa'nın en yoğun havalimanı olmasının havacılık için çok önemli bir gelişme niteliği taşıdığını dile getirdi.

Havalimanlarının ortaya koyduğu üstün performansın ve hava sahasındaki yüz güldüren verilerin dünya havacılık otoritelerinin raporlarına yansımasının memnuniyet verici olduğunu belirten Keskin şunları kaydetti:

"Saymakla bitmeyecek bu başarılarda büyük özveriyle çalışan, konusunda uzmanlaşmış lisanslı AIM personelimizin katkısı büyüktür. Bu kıymetli arkadaşlarımız üstün fedakarlıklar ve gayretle havacılık bilgilerini hızlı, eksiksiz ve doğru bir şekilde ilgili birimlere aktarıp emniyetli bir hava seyrüsefer hizmetini mümkün kılıyorlar. En kıymetli sermaye olan bilgiye sahip olanlar ve onu iyi yönetenlerin hem bugün hem de gelecekte dünyada söz sahibi olacakları bilinciyle gece gündüz demeden çalışıyorlar."

"TESADÜF DEĞİL"

Keskin, kuruluşun tüm birimlerini ileri teknolojiyle donatmanın ve bunları en verimli şekilde kullanacak eğitimli, uzman insan kaynaklarına sahip olmanın temel öncelikleri olduğuna işaret ederek, "Bu anlayışla kuruluşumuz, gelişen teknolojiden AIM hizmetlerinin azami ölçüde faydalanabilmesi amacıyla öz kaynaklarını kullanarak daha hızlı şekilde dijital erişim sağlanmasına imkan tanıyan, havacılıkta Dijital Bilgi Bankası olarak tanımladığımız DHMİ AIS POTAL Sistemi'ni geliştirdi." açıklamasında bulundu.

Bilgi yönetiminde yeniliklerin öncüsü olarak uçuş planlamasından uçuş sonrasına kadar geçen süreçte ihtiyaç duyulacak tüm havacılık bilgilerini doğru zamanda, doğru yerde, doğru formatta ve dijital ortamda sağladıklarına dikkati çeken Keskin, havacıların sayısal ortamda uçuş planlarının sunumuna ve NOTAM'lara DHMİ AİS PORTAL aracılığıyla erişebildiklerini belirtti.

Gelinen seviyenin tesadüf olmadığının ifade eden Keskin, elde edilen başarının dirayetli yönetimin, alın ve akıl terinin, iş ve icraata yansıyan ekip ruhunun doğal bir sonucu olduğunu kaydetti.

Keskin, uçuş güvenliğinin ilk adımı olan bilgi yönetimini başarıyla sağlayan fedakar AIM personelinin 15 Mayıs Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi Günü'nü kutlayarak üstün başarılarının devamını diledi.

Hüseyin Keskin: "Gelinen seviye tesadüf değil"

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Tesadüf ! ~ 3 yıl önce
Paralar betona,saraylara, araplara,afrikalılara, arabalara,lükse,garantili ihalelerle yandaşlara döviz bazlı saçıldı,Zafer havaalanı gibi rezalete son 10 yılda 45 milyon euro ödenmiş,Thy'nin önümüzdeki dönemde 15 milyar dolar gibi ödenmesi çok zor olan borcu da ortada,ülkenin ekonomik durumu gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor,euro,dolar aşırı dış borç yüzünden düşmüyor,iktidarın ve senin gibi torpilli adamlarının ülkeyi ve kurumları bu hale getirmesi tesadüf değil haklısın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aim ~ 3 yıl önce
Bu arkadaşların en büyük başarısı çok basit bir masabaşı işi yapıp sıfır risk ve sorumlulukla ATC kadar maaş almalarıdır. DHMİ içinde lobileri güçlüdür ve saman altından su yürüten gruptur günleri kutlu olsun ama tabi yine de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 3 yıl önce
Aim'in nasıl bir lobisi varsa artık rolünü büyütüyor, genel müdür destan ile kutlamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hmm ~ 3 yıl önce
kurumda hakettiğinden fazla değer gören meslekler listesi yapılsa, ilk sırayı kaptırmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fic ~ 3 yıl önce
Tek yaptıkları iş olan strip leri yazma işini bile atc lere yükleyen aim cilerin günü mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif ~ 3 yıl önce
Dhmnin en kiyak işi düşük sorumluluk rahat bir mesai fazla bir is yükü yok en yüksek maaş kpssye hazilanan gençler bu ülkede yapılacak en iyi memurluktur atc falan hikaye.ne yapin edin aimci olmaya bakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi gidin artık ~ 3 yıl önce
Bırakın miletin aklıyla alay etmeyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Uluberk ~ 3 yıl önce
Havacılıkta Altın Çağ (!) Böyle bir yorumu havacılıkla hiç ilgisi olmayan biri yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh cahi akepeli ~ 3 yıl önce
Yahu bunlar arasından hiç mi akıllı adam çıkmaz
Aaa ~ 3 yıl önce
SEN ALTİN CAGLARİNİ YASİYON.
Doğru demiş... ~ 3 yıl önce
Sen altta yatan subliminal mesajı görmemişsin hocam... Altın cağdan kasıt 5li müteahhit için. Adamlara çekilmedik peşkeş kalmadı... Altın hafif kalır hatta bunlar için.
Hasan bey ~ 3 yıl önce
Adamın öz geçmişine ve çalıştığı yerelere bakarsan bu köhne siyaset dilini az olsada bırakabilirsiniz umarım..
Geçmiş ~ 3 yıl önce
Hangi geçmişi var acaba. Bir sene tgs de çalışıp 2 senede tav da bir odada oturup görev beklemesi mi tecrübe. Duyanda kırk yıllık havacı sanır.bilmiyorsan sus adam sansınlar
Çok başarılı cok ~ 3 yıl önce

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000