09 Ağustos 2019, Cuma 09:44:37

Hüseyin Keskin Eurocontrol verilerini paylaştı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) yeni Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Twitter'dan Eurocontrol'ün verilerini paylaştı.
  • İşledme personeli açilen havusa gönderilmelidir. Enrut sadeçe yol kontrol personelinin hakkıdır. Kurum ikiye ayrılmalıdır, en yüksek mağaşı seyrüzefer personeli almalıdır. Etfayiciler belediyelerde çalışmalıdır. Eski genel müdürler kuleci mağaşlarında biraz iyileştirme yabdı ama yetmez. Tam adaled için kuleci mağaşları 20bin yetele olmalıdır.
  • Yılın 6 ayı kapalı kalan 6 ayı açık olmasına rağmen ayda yılda bir uçak inen kuleciyle ankara yol kontrolde çalışan kulecinin mağaşı aynı olamaz. Sayın genel müdürüm adaledsizliği ğiderin. İş yapbmayan Kulecilerin mağaşlarını azaltın,evrak yazan kulecilerle aynı mağaşı almak isdemiyoruz.
  • Türk voleybolculuğunun ğelişmesini sağlayan ve manğalda tavuğun uzmanı olan personelimiz olmasa bu rahamlara ulaşılmazdı. Sayemiz de iş yapıyorsunuz sevğili küleciler boşa tek başınıza böbürlenmeğin.
  • İşletme peesonelinin maaş kamburundan ve triplerinden kurtulunca bu rakamlar daha da iyi olacak.
  • Şu ücra meydanlardaki uçak görmeyen atcler yorum yazmasın komik oluyor
  • Kardeşim bedava yaparsan bende uçarım, geçen hesap edildi arkadaşlar arasında, İzmir-İstanbul otoyolunu kullanan özel araç, İzmir-İstanbul rotasında uçan over-flight teyyareden daha fazla ücret ödüyor. Mil maliyeti 7-8 dolara düşmüş, bürokrasi yalan söylüyor; efendim arttırsan gelmez mantığındalar... Senin milli firmaların İspanya’da mil başına 20 katını ödeyedursun... DHM bölünmelidir, mil maliyeti arttırılmalıdır.
  • Allahım sen ne güzel genel müdür sün öyle.. Çok yakıştı....
  • Enroot üçretleri sadeçe hava trafiğ personeline ayittir. Etfayi ve şoforların bu paralarda hakkı yoğdur. Hava trafiğe adaled isdiyoruz, sayın genel müdürüm bunu ançak siz yabarsınız. Lüdfen hava trafiğin üçretlerini artırın.
  • Verilere göre DHMİ kendi rekorunu egale etmiş. DHMİ de yeniden yapılanma (daire başkanlarının ve taşradaki müdür ile yardımcılarının değişimi, başkanlıkların yeniden yapılanması, taşraya yetki devri)ile başka alanlarda da yeni rekorlar elde edilebilir. Basından okuduğumuza göre Kahramanmaraş havaalanı müdürü ve yardımcısı çok başarılı oldukları için olumsuz haberlerle gündemden düşmüyorlarmış.
  • ayrılıyoz mu ayrılmıyoz mu ? bütün mesele bu gerisi masal

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) yeni Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Twitter'dan Eurocontrol'ün verilerini paylaştı.

Hüseyin Keskin şu bilgileri paylaştı:

Göreve başlamamdan kısa bir süre sonra kuruluşumuzun önemli bir başarısına işaret eden bir haberi, bayram şekeri tadında sizinle paylaşmaktan mutluyum.

Eurocontrol verilerine göre; temmuzda EUROCONTROL çerçevesinde aralarında DHMİ’nin de bulunduğu Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcıları (ANSP) tarafından 1,09 milyon uçuş gerçekleştirildi.

Veriler, DHMİ’nin Avrupa’daki en yoğun hava seyrüsefer hizmet sağlayıcılarından biri olduğunu gösteriyor. Bu yüksek yoğunluğa rağmen, diğer tüm ülkelerde önemli gecikmeler meydana gelirken DHMİ’nin hizmet verdiği trafiklerde hiçbir gecikme yaşanmadı.

Bu da Avrupa’nın en önemli hava seyrüsefer hizmet sağlayıcılarından biri olan kuruluşumuzun ne kadar verimli çalıştığını gösteriyor. Emeği geçen kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Hüseyin Keskin Eurocontrol verilerini paylaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Fehmi beğ ~ 5 yıl önce
İşledme personeli açilen havusa gönderilmelidir. Enrut sadeçe yol kontrol personelinin hakkıdır. Kurum ikiye ayrılmalıdır, en yüksek mağaşı seyrüzefer personeli almalıdır. Etfayiciler belediyelerde çalışmalıdır. Eski genel müdürler kuleci mağaşlarında biraz iyileştirme yabdı ama yetmez. Tam adaled için kuleci mağaşları 20bin yetele olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatça ~ 5 yıl önce
Yılın 6 ayı kapalı kalan 6 ayı açık olmasına rağmen ayda yılda bir uçak inen kuleciyle ankara yol kontrolde çalışan kulecinin mağaşı aynı olamaz. Sayın genel müdürüm adaledsizliği ğiderin. İş yapbmayan Kulecilerin mağaşlarını azaltın,evrak yazan kulecilerle aynı mağaşı almak isdemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A. R. F. F. ~ 5 yıl önce
Türk voleybolculuğunun ğelişmesini sağlayan ve manğalda tavuğun uzmanı olan personelimiz olmasa bu rahamlara ulaşılmazdı. Sayemiz de iş yapıyorsunuz sevğili küleciler boşa tek başınıza böbürlenmeğin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyrüsefer ~ 5 yıl önce
İşletme peesonelinin maaş kamburundan ve triplerinden kurtulunca bu rakamlar daha da iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Şu ücra meydanlardaki uçak görmeyen atcler yorum yazmasın komik oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bedava ~ 5 yıl önce
Kardeşim bedava yaparsan bende uçarım, geçen hesap edildi arkadaşlar arasında, İzmir-İstanbul otoyolunu kullanan özel araç, İzmir-İstanbul rotasında uçan over-flight teyyareden daha fazla ücret ödüyor. Mil maliyeti 7-8 dolara düşmüş, bürokrasi yalan söylüyor; efendim arttırsan gelmez mantığındalar... Senin milli firmaların İspanya’da mil başına 20 katını ödeyedursun... DHM bölünmelidir, mil maliyeti arttırılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 5 yıl önce
Allahım sen ne güzel genel müdür sün öyle.. Çok yakıştı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyrüzefer ~ 5 yıl önce
Enroot üçretleri sadeçe hava trafiğ personeline ayittir. Etfayi ve şoforların bu paralarda hakkı yoğdur. Hava trafiğe adaled isdiyoruz, sayın genel müdürüm bunu ançak siz yabarsınız. Lüdfen hava trafiğin üçretlerini artırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmaraş Havaalanının muhteşem yöneticileri!!!! ~ 5 yıl önce
Verilere göre DHMİ kendi rekorunu egale etmiş. DHMİ de yeniden yapılanma (daire başkanlarının ve taşradaki müdür ile yardımcılarının değişimi, başkanlıkların yeniden yapılanması, taşraya yetki devri)ile başka alanlarda da yeni rekorlar elde edilebilir. Basından okuduğumuza göre Kahramanmaraş havaalanı müdürü ve yardımcısı çok başarılı oldukları için olumsuz haberlerle gündemden düşmüyorlarmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekerleme ~ 5 yıl önce
ayrılıyoz mu ayrılmıyoz mu ? bütün mesele bu gerisi masal

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000