27 Kasım 2020, Cuma 15:02:37

Hüsamettin Payat hayatını kaybetti

Kaptan pilot Hüsamettin Payat, trafik kazasında hayatını kaybetti.
  • Onur Havayollarında bir dönem birlikte çalışma fırsatım olmuştu.Son derece kibar,kültürlü ve temiz kalpli biriydi Yüzünde hep bir gülümse olurdu.İyi ki tanımışım.Vefat haberini yeni öğrendim.Çok üzgünüm..
  • Yorumlariniz icin tsk ederim
  • Allah rahmet eylesin. Geride kalan kıymetli eşi Eser ve çocuklarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. Özleyeceğiz seni Sevgili Arkadaşım.
  • Hiçbir vakit suratı asık göremezdiniz onu, kendi içinde ne yaşarsa yaşasın hep gülümser, pozitif enerji yayardı çevresine..Mekanın cennet olsun güzel insan.
  • Dlr da beraberdik 2010 da.. ailesine bas sagligi diliyorum..
  • Allah rahmet eylesin bu arada yorumcu kardesim Sen allahmisin rahmetlinin Imanini sorgulamissin
  • Best Air’de beraber mesai yapmıştık. Güler yüzlü, saygılı, beyefendi bir insandı, Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin kardeşim
  • Yıllar önce CPL/IR yetenek testini yaptığım, değerli, hayat dolu, güler yüzlü, saygın kişilikli bir gençti. Ölümünden büyük üzüntü duydum. Işıklar içinde uyusun. Geride kalanlarına sabırlar dilerim.
  • İnsanlar adalet adaet diye bagiriyor ve hatta hayatlarini kaybediyorlar. Hüsamettin kardeşimize neler yaşatıldığını en başta tk yönetimi çok iyi biliyor. Onu mesnetsiz deli saçması ve keyfi suçlamalarla ekmeğinden, sağlığından edenlerle bu dünyada hesaplaşacağız. Hüsamettin abimize kıyanlarların isimleri tutanaklarda bir bir bizde saklı. Yeri ve zamanı geldiğinde tk yoneticileri hesap vereceksiniz, bunu böyle bilin. Simdi sizde arlanma, vicdan kalmismidirki bir insanin olumune dolayli yollardan sebep olarak basinizi yastiga koydugunuzda veya lokmalarini yutarken rahat olabilecek misiniz? İcimiz yaniyor insallah Husamettin abimiz ve onun gibi yuzlerce tk magduru arkadaslarimiza birsey olmaz. Cok zor gunlerden gectigimiz su gunlerde mumkun oldugunca guclu durabilmek lazim. Allah rahmet etsin. Geride kalan sevdiklerine sabirlar versin yüce yaratan.

Kaptan pilot Hüsamettin Payat, trafik kazasında hayatını kaybetti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünden mezunda olan Hüsamettin Payat, 2010 yılından sonra pilot olarak görev yapmaya başlamıştı. Onur Air ve Türk Hava Yolları'nda pilot olarak görev yapan Payat, sektörde sevilen bir isimdi.

Motor kazası yaşayan Payat'ın yarın toğrağa verileceği öğrenildi.

Hüsamettin Payat hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Kübra Erdem ~ 3 yıl önce
Onur Havayollarında bir dönem birlikte çalışma fırsatım olmuştu.Son derece kibar,kültürlü ve temiz kalpli biriydi Yüzünde hep bir gülümse olurdu.İyi ki tanımışım.Vefat haberini yeni öğrendim.Çok üzgünüm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Annesi ~ 3 yıl önce
Yorumlariniz icin tsk ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Birlik ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Geride kalan kıymetli eşi Eser ve çocuklarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. Özleyeceğiz seni Sevgili Arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BG ~ 3 yıl önce
Hiçbir vakit suratı asık göremezdiniz onu, kendi içinde ne yaşarsa yaşasın hep gülümser, pozitif enerji yayardı çevresine..Mekanın cennet olsun güzel insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dlr buddy ~ 3 yıl önce
Dlr da beraberdik 2010 da.. ailesine bas sagligi diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hosst ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin bu arada yorumcu kardesim Sen allahmisin rahmetlinin Imanini sorgulamissin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Rahmet Eylesin ~ 3 yıl önce
Best Air’de beraber mesai yapmıştık. Güler yüzlü, saygılı, beyefendi bir insandı, Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzucu ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KNS ~ 3 yıl önce
Yıllar önce CPL/IR yetenek testini yaptığım, değerli, hayat dolu, güler yüzlü, saygın kişilikli bir gençti. Ölümünden büyük üzüntü duydum. Işıklar içinde uyusun. Geride kalanlarına sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt787 ~ 3 yıl önce
İnsanlar adalet adaet diye bagiriyor ve hatta hayatlarini kaybediyorlar. Hüsamettin kardeşimize neler yaşatıldığını en başta tk yönetimi çok iyi biliyor. Onu mesnetsiz deli saçması ve keyfi suçlamalarla ekmeğinden, sağlığından edenlerle bu dünyada hesaplaşacağız. Hüsamettin abimize kıyanlarların isimleri tutanaklarda bir bir bizde saklı. Yeri ve zamanı geldiğinde tk yoneticileri hesap vereceksiniz, bunu böyle bilin. Simdi sizde arlanma, vicdan kalmismidirki bir insanin olumune dolayli yollardan sebep olarak basinizi yastiga koydugunuzda veya lokmalarini yutarken rahat olabilecek misiniz? İcimiz yaniyor insallah Husamettin abimiz ve onun gibi yuzlerce tk magduru arkadaslarimiza birsey olmaz. Cok zor gunlerden gectigimiz su gunlerde mumkun oldugunca guclu durabilmek lazim. Allah rahmet etsin. Geride kalan sevdiklerine sabirlar versin yüce yaratan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000