04 Aralık 2021, Cumartesi 10:24:43

Hürkuş Azerbaycan'da Boy Gösterdi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ)’nin ürettiği HÜRKUŞ eğitim uçağı Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gösteri uçuşu yaptı.
  • Birgün tüm dünyada goklerde olacak inşallah
  • Bu uçağa o büyük ismi vermeseydiniz. Ne oldu proje, yıllardır uzadıkça uzadı, aksadıkça aksadı, sonuç ne? Ne görev yapıyor bu uçak, kim ne için kullanıyor, bizim ordumuz kullanıyor mu da başka ülke alacak? Azerbaycanlı kardeşlerimizin ödediği vergilere yazık değil mi? Vecihi Hürkuş'un ruhu şad olsun...
  • TSK ne kadar alım yaptı?

Türk Savunma Sanayiinin önde gelen firmalarından Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ)’nin ürettiği HÜRKUŞ eğitim uçağı Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gösteri uçuşu yaptı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Seçkin Gözlemci Günü’nde iki HÜRKUŞ eğitim uçağının 3 Aralık 2021 günü Bakü’de gösteri uçuşu yaptığı belirtildi.

Bahse konu uçuşu; Azerbaycan Hava Kuvvetleri Komutanı Ramiz Tahirov, Türkiye Cumhuriyeti Azerbaycan Büyükelçisi Cahit Bağcı ve Askeri Ateşe Tümgeneral Zekeriya Yalçın’ın yanı sıra birçok üst düzey askeri yetkili izledi.

Yetkililere HÜRKUŞ eğitim uçağının tanıtımının yapıldığı ve uçağın teknik özellikleri hakkında bilgi verildiği kaydedildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından iki ülkenin pilotları tarafından gösteri uçuşlarının icra edildiği belirtildi.

Hürkuş Azerbaycan'da Boy Gösterdi

Yorumlar

Saw ~ 2 yıl önce
Birgün tüm dünyada goklerde olacak inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 2 yıl önce
Bu uçağa o büyük ismi vermeseydiniz. Ne oldu proje, yıllardır uzadıkça uzadı, aksadıkça aksadı, sonuç ne? Ne görev yapıyor bu uçak, kim ne için kullanıyor, bizim ordumuz kullanıyor mu da başka ülke alacak? Azerbaycanlı kardeşlerimizin ödediği vergilere yazık değil mi? Vecihi Hürkuş'un ruhu şad olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TSK ~ 2 yıl önce
TSK ne kadar alım yaptı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferdi ~ 2 yıl önce
2 tane

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000