22 Ocak 2018, Pazartesi 09:15:36

Hulusi Akar'dan pilotlara sürpriz anons

F-16’lar telsiz konuşması dahi yapmadan hedefleri sessiz operasyonla vurdu. GPS güdümlü 100 ton bomba atıldı. Orgeneral Akar pilotları, telsizden bu sözlerle kutladı
  • TC tarihindeki en kötü G K başkanı
  • Bu mu koca türk ordusunun komutanı? Allah tan asker değilim
  • Paralı askersin uçaksın uşakkk... uza...
  • Allah güç kuvvet versin size,düşmana karşı korusun.Sizler hedef şaşırmayan kahraman pilot larımızsınız,O hain teröristlerde orada güvendikleriyle birlikte yok olup gidecekler inşaALLAH...
  • Osman Pamukoğlu gibi bir kere bile ordu sosyal tesislerini kullanmamış, üstün kahramanlıklar göstermiş bir komutanın sosyal tesis giriş kartını iptal ederek iş yaptığını sanan bir komutadan bahsediyoruz. Anonsu geç. Kahraman mehmetçik, tüm millet alnınızdan öpüyor. Ama ansızın falan da gelmedik bence. 2 aydır bağırıp duruyoruz bir gece ansızın gelcez diye. Neresi ansızın anlamadım? Haberli baskın mı olur?
  • Rabbim devletimimize milletimize güç kuvvet versin. Yakın zamanda insan hakları, sivil kayıplar diye harekatımızı karalayarak kara propaganda yapacak olan sözde müttefiklerimizin askeri personelleri, uçakları en kısa sürede sınır dışı edilsinler.
  • Amerika bbg Evi gibi izliyor bütün hareketleri. Telsizi dinlemek mi kalmış. Uzayı kontrol ediyor adamlar. Hulusi bey utançtır Ordu icin.
  • patates olmuş bu
  • ALLAH ORDUYA KUVVET VERSİN ALLAH TÜRK'Ü YÜCELTSİN VE KORUSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
  • Sağolun,varolun Allah'a emanet olun

F-16’lar telsiz konuşması dahi yapmadan hedefleri sessiz operasyonla vurdu. GPS güdümlü 100 ton bomba atıldı. Orgeneral Akar pilotları, telsizden bu sözlerle kutladı

Zeytin Dalı Harekâtı'nın ilk günkü hava operasyonunun tamamlanmasının ardından Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, havadaki pilotları telsizle "Kahraman pilotlar, alınlarınızdan öpüyorum" diyerek kutladı. Afrin'deki terör yuvalarını yok etmek için çoğunun aralığı 10 metre olan hedeflere GPS güdümlü 100 ton bomba atan pilotların, harekâtın başlangıcından itibaren telsiz konuşması bile yapmadığı ve teröristleri ansızın vurduğu öğrenildi. (Sabah)

Hulusi Akar'dan pilotlara sürpriz anons

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Rauf Taşdiken ~ 6 yıl önce
TC tarihindeki en kötü G K başkanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu mu komutan ~ 6 yıl önce
Bu mu koca türk ordusunun komutanı? Allah tan asker değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kçmın kenarı ~ 6 yıl önce
Paralı askersin uçaksın uşakkk... uza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az bile demişsin ~ 6 yıl önce
Bötümün deliği diyorum ben ona
KAHRAMAN ASKER ~ 6 yıl önce
Allah güç kuvvet versin size,düşmana karşı korusun.Sizler hedef şaşırmayan kahraman pilot larımızsınız,O hain teröristlerde orada güvendikleriyle birlikte yok olup gidecekler inşaALLAH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilkesizlik ~ 6 yıl önce
Osman Pamukoğlu gibi bir kere bile ordu sosyal tesislerini kullanmamış, üstün kahramanlıklar göstermiş bir komutanın sosyal tesis giriş kartını iptal ederek iş yaptığını sanan bir komutadan bahsediyoruz. Anonsu geç. Kahraman mehmetçik, tüm millet alnınızdan öpüyor. Ama ansızın falan da gelmedik bence. 2 aydır bağırıp duruyoruz bir gece ansızın gelcez diye. Neresi ansızın anlamadım? Haberli baskın mı olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan Bir Bayrak Bir ~ 6 yıl önce
Rabbim devletimimize milletimize güç kuvvet versin. Yakın zamanda insan hakları, sivil kayıplar diye harekatımızı karalayarak kara propaganda yapacak olan sözde müttefiklerimizin askeri personelleri, uçakları en kısa sürede sınır dışı edilsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Also ~ 6 yıl önce
Amerika bbg Evi gibi izliyor bütün hareketleri. Telsizi dinlemek mi kalmış. Uzayı kontrol ediyor adamlar. Hulusi bey utançtır Ordu icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sn Also ~ 6 yıl önce
Bu bilginin kaynağı nerden? bukadar ABD yi gözünde büyütme. Fil de kocamandır ama fareden korkar. kulağından girip beynini yiyor diye. çok cahilce olmuş.
Kahraman Asker ~ 6 yıl önce
Also denilen varlık,sen kimden yanasın bilmiyorum ama ,askerlik yapmadığın belli,yada başka ülkede yaptın askerliğini,Savaş teknoloji den ibaret değildir,evet teknoloji başarıda etkendir,ama galibiyetin garantisi değildir,Türk askerinin yanında en büyük desteği manevi güçü ve inancı var,Abd uzayı kontrol edemiyor henüz,ama uzayı değil samanyolu galaksisini dinlese yine karşımızda duramaz bizim,Sanada bir nasihat ,İnançlı olan az bir kuvvet,inançsız olan büyük kuvvetleri yerle bir eder,Abd teknolojide bizden ileride diye Maşa teröristleriyle birlikte Türk askerini yazıf latacağını sanma.
patates ~ 6 yıl önce
patates olmuş bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GENÇ BOZKURT ~ 6 yıl önce
ALLAH ORDUYA KUVVET VERSİN ALLAH TÜRK'Ü YÜCELTSİN VE KORUSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce vatan ~ 6 yıl önce
Sağolun,varolun Allah'a emanet olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000