13 Mayıs 2019, Pazartesi 09:16:28

Hulusi Akar geleceğin pilotlarıyla buluştu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genç Kartallar Haftası etkinliklerine katılarak, Harbiyelilerle iftarda bir araya geldi.
  • Hulusi akar senin kapasiten yetmez pilotluk gibi ince bir meslege sen ortalikta yalakalik yapmaya devam et TSK nin yuz karasi
  • En iyi pilotları feto ile beraber kumpaslar ile darmadağın et. Sonra yeni pilotlar yetiştiriyoruz diye ortalıkta dolaş. Ilk önce bir aciklasin bakalım darbeden önce 16:00 da mit müsteşarı ile ne görüştü. Tüm ördü komutanlarını düğünden neden çağırmadı.
  • 50 sene asker üniforması giyip komutan olmuş adam esir alınırsa normalde askerliği biter bizde de tam tersi olur üstelik de mensubu olduğu ordusu hainlere peşkeş çekip,komplolarla mahvolmasına sebep olup bıyık altından gülenlerce bakan bile yapılır !
  • Fetö temizleniyo siz türüyosunuz!!! Chp veya İyi partiliysen hiçbiryere alınmıyorsun...Fetönün uyguladığı taktiği siz uyguluyosunuz.Allahtan korkmaz üçkağıtcı kişiliğiniz var
  • Turk Silahli Kuvetler'i milletimizin ve vatanimizin koruyucusu ve bas tacidir. Onlarla ne kadar gurur duysak azdir.
  • Herkes isini yapar Hulusi Akar
  • Thy ye en erken ne zaman gecebiliriz?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genç Kartallar Haftası etkinliklerine katılarak, Harbiyelilerle iftarda bir araya geldi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Genç Kartallar Haftası" etkinliklerine katılmak üzere geldiği Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulunda, Rektör Erhan Afyoncu, Hava Harp Okulu Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Gür ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Tören mangasını selamladıktan sonra etkinliğin düzenlendiği alana geçen Bakan Akar, burada Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükayüz ile Solotürk'ün gösteri uçuşunu izledi. Gösterinin ardından vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Bakan Akar, onlarla sohbet etti fotoğraf çektirdi. Bakan Akar, daha sonra Harbiyelilerle iftarda bir araya geldi.

Hava Harp Okulu öğrencileri ile yemekhanede iftar yapan Bakan Akar, sonrasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin civarında yaşanan önemli değişikliklere, bölgede yaşanan istikrarsızlık ve çatışmalara dikkati çekti. Yaşananları yakından takip ettiklerini vurgulayan Bakan Akar, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne tehdit oluşturan terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

"Terörle mücadelede ciddi başarılar elde edildi ve mücadele büyük bir başarıyla devam ediyor" diyen Bakan Akar, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde de Türkiye’ye yönelik tehdit ve tehlikelere yönelik mücadelenin sürdüğünü belirtti. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarında kazanan başarıları anımsatan Bakan Akar, TSK'nın gece-gündüz, dağ-bayır demeden verilen görevi en iyi şekilde yapmak için mücadele ettiğini vurguladı. Bakan Akar, "Mücadelemiz yurt içi ve dışında devam ediyor. Faaliyetlerimizde esas olan ülkemizin birliği, bütünlüğü, beraberliği halkımızın, milletimizin güvenliği ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin egemenlik ve bağımsızlığı. Bu maksat doğrultusunda hepimiz çalışıyoruz" dedi.

Bakan Akar, TSK'nın FETÖ'den temizlendikçe etkinliğinin, caydırıcılığının ve saygınlığının daha da arttığını belirterek, "Silahlı kuvvetlerimizin herhangi bir şekilde gücü azalmış değil. TSK eskisinden daha güçlü ve daha kuvvetli bir şekilde kendisine verilen görevleri yapma azim ve kararlılığında vazifesini yerine getiriyor" ifadesini kullandı. Türkiye’nin masum ve mazlumların hak ve hukukunu korumak için de hem sahada hem de masada elinden gelen gayreti gösterdiğini belirten Bakan Akar, "TSK ölürsem şehit, kalırsam gazi anlayışı içinde aklın ve bilimin ışığında anayasa çerçevesinde yasalar doğrultusunda milletinin emrinin görevinin başındadır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Gelecekte ülke semalarının koruyucuları olacak Harbiyelilere çok çalışmaları ve göreve tam hazır olarak kıta görevine gitmeleri tavsiyesinde bulunan Bakan Akar, "Kısa süre sonra semalarımız güvenliğimiz sizden sorulacak, ona göre kendinizi hazırlamanız lazım" şeklinde konuştu.

Hulusi Akar geleceğin pilotlarıyla buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ali yilmaz ~ 5 yıl önce
Hulusi akar senin kapasiten yetmez pilotluk gibi ince bir meslege sen ortalikta yalakalik yapmaya devam et TSK nin yuz karasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
En iyi pilotları feto ile beraber kumpaslar ile darmadağın et. Sonra yeni pilotlar yetiştiriyoruz diye ortalıkta dolaş. Ilk önce bir aciklasin bakalım darbeden önce 16:00 da mit müsteşarı ile ne görüştü. Tüm ördü komutanlarını düğünden neden çağırmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asker ~ 5 yıl önce
50 sene asker üniforması giyip komutan olmuş adam esir alınırsa normalde askerliği biter bizde de tam tersi olur üstelik de mensubu olduğu ordusu hainlere peşkeş çekip,komplolarla mahvolmasına sebep olup bıyık altından gülenlerce bakan bile yapılır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Fetö temizleniyo siz türüyosunuz!!! Chp veya İyi partiliysen hiçbiryere alınmıyorsun...Fetönün uyguladığı taktiği siz uyguluyosunuz.Allahtan korkmaz üçkağıtcı kişiliğiniz var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TSK ~ 5 yıl önce
Turk Silahli Kuvetler'i milletimizin ve vatanimizin koruyucusu ve bas tacidir. Onlarla ne kadar gurur duysak azdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen bilir ~ 5 yıl önce
Herkes isini yapar Hulusi Akar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilk sorduklark sey: ~ 5 yıl önce
Thy ye en erken ne zaman gecebiliriz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000