11 Temmuz 2017, Salı 12:00:05

Hosteslerin yeni kıyafetleri büyük ilgi gördü

Çin’in Hainan Havayolları'nın hosteslerinin yeni kıyafetleri oldukça ilgi çekti.
  • Dünyanın heryerinde metroyu kullanan pilotlar ve hostesler görürsünüz hızlı oldugu için.... Ama dediğiniz dogru metrobüs olayı kötü bir görüntü... Bence metrobüse binmek artık pintilik olur ne kadar yeni başlarsa başlasın (cogunun arabası var cünkü sirket benzin parası yatırıyormuş) ve tr ye göre fena da degil maaşları... Demekki kendilerine deger vermiyorlar bu metrobüse binenler... Uzun yorucu ucuslardan gelip....tuhaf gercekten....
  • Darisi thy ye de inşaallah thy uniformalari askeri uniformayi andiriyor ic kapatici bir lacivert ile lise ogrencilerinin uniformalarindan ayirt edilemiyor malesef halbuki etnik desenlerle harika uniformalar yaratilabilir ve turk ezgileri sergilenebilir, ne diyeyim darisi THY YE de inşaallah kurtulun su cok resmi uniformalarinizdan da dunyaya acilan pencerenizin manzarasi essizlessin :)
  • Erkek ceket klasik kominist rejim işçi sınıfı ceket
  • Beybi, fly me high
  • Harika.
  • kıyafetler çok guzel. THY de gerçekleşir mi ?
  • süper
  • Süper....
  • Bulmak gerçekte çok zor oldugu için modellerin hepsi yabancı ahahah
  • Kullanilan renklere bakinca tasarimci THY'nin fularlarindan esinlenmis gibi duruyor

Çin’in Hainan Havayolları'nın hosteslerinin yeni kıyafetleri oldukça ilgi çekti.

Çin’deki Hainan Havayolları’nın kabin çalışanları, yeni üniformalarla moda dergilerinden fırlamış gibi görünüyor.

Hainan Havayolları, Paris Haute Couture Moda Haftası’nda yeni koleksiyonunu tanıtan Çinli tasarımcı Laurence Xu ile işbirliği yaptı.

Geleneksel Çin elbisesi ‘Cheongsam’dan ilhamla hazırlanan üniformalar, Batı modası ile bulut çizimleri, dalgalar, Çin’in mitolojik kuşu Roc gibi geleneksel Çin sanatı elementleri birleştirilerek ortaya çıkarıldı.

Hainan Havayolları Marka Direktörü Xu Fei, “Biz sadece üniforma yapmadık, aynı zamanda havayolu imajımızı uluslararası hale getirdik. Özellikle uluslararası rotalarda yolcularımızın Çin’in modern ve trendy olduğunu bilmelerini istiyoruz” dedi.

Üniformaların erkek versiyonu daha az gösterişli ve daha fazla Batı tarzı görünümlü oluşuyla öne çıktı. Erkek üniformalarında geleneksel Çin kültürü etkileri daha az göze çarpıyor.










Hosteslerin yeni kıyafetleri büyük ilgi gördü

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

davut bey ~ 7 yıl önce
Dünyanın heryerinde metroyu kullanan pilotlar ve hostesler görürsünüz hızlı oldugu için.... Ama dediğiniz dogru metrobüs olayı kötü bir görüntü... Bence metrobüse binmek artık pintilik olur ne kadar yeni başlarsa başlasın (cogunun arabası var cünkü sirket benzin parası yatırıyormuş) ve tr ye göre fena da degil maaşları... Demekki kendilerine deger vermiyorlar bu metrobüse binenler... Uzun yorucu ucuslardan gelip....tuhaf gercekten....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel ~ 7 yıl önce
Darisi thy ye de inşaallah thy uniformalari askeri uniformayi andiriyor ic kapatici bir lacivert ile lise ogrencilerinin uniformalarindan ayirt edilemiyor malesef halbuki etnik desenlerle harika uniformalar yaratilabilir ve turk ezgileri sergilenebilir, ne diyeyim darisi THY YE de inşaallah kurtulun su cok resmi uniformalarinizdan da dunyaya acilan pencerenizin manzarasi essizlessin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 7 yıl önce
Erkek ceket klasik kominist rejim işçi sınıfı ceket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uuu ~ 7 yıl önce
Beybi, fly me high

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 7 yıl önce
Harika.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GL ~ 7 yıl önce
kıyafetler çok guzel. THY de gerçekleşir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 7 yıl önce
süper

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 7 yıl önce
Süper....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çinli güzel kadın ~ 7 yıl önce
Bulmak gerçekte çok zor oldugu için modellerin hepsi yabancı ahahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Renk tercihi ~ 7 yıl önce
Kullanilan renklere bakinca tasarimci THY'nin fularlarindan esinlenmis gibi duruyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000