24 Ocak 2017, Salı 11:03:38

Hosteslerin görenleri şaşkına çeviren eğitim anları

Havayolu şirketlerinin özellikle uçak içindeki en önemli yüzü olan kabin memurlarının eğitimi bu kez görenleri oldukça şaşırttı.
  • Bizler Türk'üz! Herkes kendi insanını, vatandaşını ve vatanını desteklemeli ona destek çıkmalı, ancak o zaman bizler gelişiriz ve ilerleriz. Burada ise başkasını çekemeyenler, kendini bilmeyenler ve kendi kişiliğinden dahi haberi olmayanlar eleştri yapıyor. Önce kendinize sonra başkasına bakın ama eleştirmeyin yüceltin!!!
  • Sizin layığınız değil zaten böyle her yönü ile iyi eğitim almış kabin memurları. Siz alışmışsınız yes no dışında ingilizcesi olmayan abileri dayıları sayesinde kabinde dolaşan ne iş yaptığını bilmeyen tiplere. Tk nın uçan balon kabin personeline bunları öğretsen ne olur ki? Vizyon mu var ekipte yolcuda?
  • saygıyla ve sevgiyle yapılan ikram yeterlidir.
  • Ne yapacaksın Doğrucu Davut görselliği? uçakta başına bir iş gelse ilk yardım isteyeceğin kişinin görselliğinden sana ne. THY konusunda eğitimli ve dil bilen personele yöneliyorsa sendeki kadını meta olarak görme durumu ne . Yapacağın max 18 saatte gözünü doyurmak mı doğruculuk . Ben doğruyu söyleyeyim arkadaşlar size doğru olan uçuş süresince kendimizi güvende hissetmektir. Ben THY seyahatlerinde karşımda aptal insanlar değil eğitimli insanlar görüyorum .Ayrıca Kadınların güzel olma zorunluluğu senin yapacağın uçuş için yoktur.
  • Ülke ne ise havayolu şirkettleti ve çalışanlarıda onu yansıtıyor malesef , türkiyenin durumuna ve ekonomisine paralel gidiyor. Kabin ekipleri düzgün seçilmek isteniyor fakat bazı durumlar bunu engelliyor.iki veya 3 kişinin yapacağı iş yükünü bir kişiye yükleyince , vitrin dediğiniz kabin memurları ırgatlığa doğru gidiyor malesef ,burdada şekil değilde olay yaşam savaşına dönüyor, vitrin hostes vigürü çokk eskidenmiş , önceden görsellik yüksek eğitim düşük, şimdi eğitim çok yüksek ama görüntüler normal bu yüzden şekilciliği bir kenara bırakıp, gelişimleri göZlemlemekte fayda var.
  • Iste egitimm bu ne sekilde iyi bir hizmet verilir Yoksa gecenlerde bir vatandas Yorumda hostes ucagi otopilot ile indirirmi? Bu Sacma Hestesler havayolunun. Vitrinidir yolcuya cok guzel bir hizmet, siketin menfaatidir , ucagi indirmeye kalkarsa bu felaketti, pilo egitimini gorur. Bi kac bin saat ucusu olur, belki oda belki,pilotluk. Cok zor ve Akademik bir egitimdir. Rast gele herkes ucagi kulanamaz.
  • Acik dolasin sonra taciz oldum sikayet edin. Hele edep bilmiyosan. Hostese pantalon yakisir ve mutevazi davranis.
  • bi hostesin cok kizdirdigi bi adam yada hostesleri cok kiskanan cirkin bi kadin bu ahahaah :D Bide rumuza pilot u eklemis.Olsan olsan pilot bolum olursun sen :D
  • THY de ise malesef koridordan geçerken bile düz geçemeyen yan geçen bayan kabin görevlileri var.bir de çoğu hobit misali be kardesim.tamam ilk yardım eğitim vs anladıkta azıcıkta görsellik önemli yahu
  • Corendon'da aynı eğitim sistemi işleniyor.

Havayolu şirketlerinin özellikle uçak içindeki en önemli yüzü olan kabin memurlarının eğitimi bu kez görenleri oldukça şaşırttı.

Çin'de verilen eğitimlerde hosteslerin oturma biçimlerinden ayakta nasıl duracakları, yürüyüşlerinden ikram anlarında nasıl davranıcakları tek tek eğitimden geçiyor.

Ayakta durdukları anlarda kafalarında dergi olan kabin memuru adaylarının bacaklarının arasına da kağıt konarak adeta bir robot gibi durmaları isteniyor.

İşte o eğitimden bazı kareler:

















Hosteslerin görenleri şaşkına çeviren eğitim anları

Yorumlar Tüm Yorumlar (82)

İnsanlık ~ 7 yıl önce
Bizler Türk'üz! Herkes kendi insanını, vatandaşını ve vatanını desteklemeli ona destek çıkmalı, ancak o zaman bizler gelişiriz ve ilerleriz. Burada ise başkasını çekemeyenler, kendini bilmeyenler ve kendi kişiliğinden dahi haberi olmayanlar eleştri yapıyor. Önce kendinize sonra başkasına bakın ama eleştirmeyin yüceltin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
Sizin layığınız değil zaten böyle her yönü ile iyi eğitim almış kabin memurları. Siz alışmışsınız yes no dışında ingilizcesi olmayan abileri dayıları sayesinde kabinde dolaşan ne iş yaptığını bilmeyen tiplere. Tk nın uçan balon kabin personeline bunları öğretsen ne olur ki? Vizyon mu var ekipte yolcuda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz eğitim ~ 7 yıl önce
saygıyla ve sevgiyle yapılan ikram yeterlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLUE ~ 7 yıl önce
BU KONU İLE BİLGİNİZİN OLMADIĞI NASIL BELLİ.YANLIZCA İKRAM YETMİYOR.UÇAGA GELİŞİDEN AYRILANA KADAR KABİN GÖREVLİLERİN YAPMASI GEREKEN BİRÇOK DAVRANIŞ MEVCUT.BİLGİLEN ÖYLE YAZIN.
hayat ~ 7 yıl önce
Ne yapacaksın Doğrucu Davut görselliği? uçakta başına bir iş gelse ilk yardım isteyeceğin kişinin görselliğinden sana ne. THY konusunda eğitimli ve dil bilen personele yöneliyorsa sendeki kadını meta olarak görme durumu ne . Yapacağın max 18 saatte gözünü doyurmak mı doğruculuk . Ben doğruyu söyleyeyim arkadaşlar size doğru olan uçuş süresince kendimizi güvende hissetmektir. Ben THY seyahatlerinde karşımda aptal insanlar değil eğitimli insanlar görüyorum .Ayrıca Kadınların güzel olma zorunluluğu senin yapacağın uçuş için yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hümanist ~ 7 yıl önce
Ülke ne ise havayolu şirkettleti ve çalışanlarıda onu yansıtıyor malesef , türkiyenin durumuna ve ekonomisine paralel gidiyor. Kabin ekipleri düzgün seçilmek isteniyor fakat bazı durumlar bunu engelliyor.iki veya 3 kişinin yapacağı iş yükünü bir kişiye yükleyince , vitrin dediğiniz kabin memurları ırgatlığa doğru gidiyor malesef ,burdada şekil değilde olay yaşam savaşına dönüyor, vitrin hostes vigürü çokk eskidenmiş , önceden görsellik yüksek eğitim düşük, şimdi eğitim çok yüksek ama görüntüler normal bu yüzden şekilciliği bir kenara bırakıp, gelişimleri göZlemlemekte fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siliden yaziyorum ~ 7 yıl önce
Iste egitimm bu ne sekilde iyi bir hizmet verilir Yoksa gecenlerde bir vatandas Yorumda hostes ucagi otopilot ile indirirmi? Bu Sacma Hestesler havayolunun. Vitrinidir yolcuya cok guzel bir hizmet, siketin menfaatidir , ucagi indirmeye kalkarsa bu felaketti, pilo egitimini gorur. Bi kac bin saat ucusu olur, belki oda belki,pilotluk. Cok zor ve Akademik bir egitimdir. Rast gele herkes ucagi kulanamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K. ~ 7 yıl önce
Acik dolasin sonra taciz oldum sikayet edin. Hele edep bilmiyosan. Hostese pantalon yakisir ve mutevazi davranis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen tacizci misin? ~ 7 yıl önce
çin, görebileceğin en güvenli ülkelerden. Orada taci ve tecavüz olayları çok nadiren görülür. Herkesi kendi ülkendekiler gibi ya da senin gibi vahşi mi sandın ?
Kk ~ 7 yıl önce
Sen sapiksan art niyetliysen kadin görünce salyaların akıyosa biz ne yapalim
k ~ 7 yıl önce
guvenli? Ben genel olarak soyledim ama anlamamisin, beyin almiyosa sorun. ustune gitmicem. kk, sakin ol sampiyon, sapik fln degiliz sukurler olsun.
ya ~ 7 yıl önce
bi hostesin cok kizdirdigi bi adam yada hostesleri cok kiskanan cirkin bi kadin bu ahahaah :D Bide rumuza pilot u eklemis.Olsan olsan pilot bolum olursun sen :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu davut ~ 7 yıl önce
THY de ise malesef koridordan geçerken bile düz geçemeyen yan geçen bayan kabin görevlileri var.bir de çoğu hobit misali be kardesim.tamam ilk yardım eğitim vs anladıkta azıcıkta görsellik önemli yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 7 yıl önce
Corendon'da aynı eğitim sistemi işleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000