12 Mart 2014, Çarşamba 09:55:22

'HOSTESLERİMİZ ARTIK MİNİ ETEK GİYECEK'

Japon havayolu şirketlerinden Skymark, hosteslerinin üniformalarını mini etek olarak belirleyince, “Tacize davetiye çıkartıyorsunuz” tepkileri aldı.
  • Japon kızlar incecik, vücut süper. Eeee, bazı koca kalçalı bodurlara, bidon gibilere mini, jile falan yakışacak değil ya. Bence çok ta güzel bir düşünce. Hava nasıl da değişir şimdi uçak içinde. Tabi bunu algılayamayacak veya k.. na güvenemeyenlerin uyduracağı onca yorum yapılır şimdi. Bence harika bir fikir. Tebrikler bu medeni cesarete. Neması da güzel olur elbette. Tabi boşa tekerlememişler, Arabanın Almanı, Hatunun japonu diye.
  • THY yönetimi haklıdır mini etek giydirmemekte; hangi vücuda giyecekler ? Mini etek düzgün fizik ister,
  • Olay nie songul karliya baglanmadi?
  • Darısı THY'nin başına.
  • aakp basimizda böyle işler olmuyor diyen arkadasin tedaviye ihtiyacı var . Şirket böyle uygun görmüş ise istemeyen çalışmaz. bana mini etek ile çalışacaksınız derseler ben ayrilirim. Bu kadar basit ..
  • ya arkadaşlar burası siyasi arena değil gidin kahvenizde arkadaşlarınızla konuşun bunun bu haberle ne ilgisi var cahilmisiniz nesiniz
  • Yuh etekten kadın poposundan çağdaşlık ve pkk ya vardınızya allah sizi bildigi gibi yapsın durmak yok muhalefete devam ya siz akp seçmenine laf atıyorsunuz ama anlaşılan hep makarna yiyorsunuz gibi tek yönlü beslenmede bu tür problemler çıkar genelde ha bu arada lütfen tanıdıklarına kız arkadaşına esine kardeşine söyle az daha çağdaş giyinsinler ultra mini filan
  • Bize ögretilen : kabin ekibi yolcularin güvenligi icin var !! abaza yolcularin göz zevkinden hic bir yerde bahsedilmiyor !!...Neyse artik bir kalipda sabun ikram edin bari...aman peceteleride unutmayin !!!
  • PKK lı milletvekili CHP de olmasın... S. Aygün
  • Giymek istemezse zorlamicaz derken, giymeyen ceker gider demisler

Japon havayolu şirketlerinden Skymark, hosteslerinin üniformalarını mini etek olarak belirleyince, “Tacize davetiye çıkartıyorsunuz” tepkileri aldı.

Japonya’nın düşük maliyetli havayolu şirketi Skymark Havayolları, üniformalarının 1960’lardaki moda akımına uygun olacağını açıkladı. Buna göre hostesler ultra mini etekler ve jileler giyecek. Ancak kıyafetleri ‘aykırı’ bulan sendikalar, “Hosteslerin kalçası ortada, cinsel taciz olur” dedi.

Japon Kabin Çalışanları Federasyonu, “Skymark bu giyim tarzıyla daha çok müşteri çekmeye çalışıyor. Ancak kadınları sadece ticari bir araç gibi gösteriyor” açıklamasını yaptı. Sendikanın internet sitesine yorumlar yağdıran kabin görevlileri de kıyafet konusunda endişeli.

Skymark Şirketi Yöneticisi Shinichi Nishikubo, tepkiler üzerine “Çalışanımız üniformayı giymek istemezse zorlamayacağız” açıklamasını yaptı. (Vatan)

'HOSTESLERİMİZ ARTIK MİNİ ETEK GİYECEK'

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Japon hatun ~ 10 yıl önce
Japon kızlar incecik, vücut süper. Eeee, bazı koca kalçalı bodurlara, bidon gibilere mini, jile falan yakışacak değil ya. Bence çok ta güzel bir düşünce. Hava nasıl da değişir şimdi uçak içinde. Tabi bunu algılayamayacak veya k.. na güvenemeyenlerin uyduracağı onca yorum yapılır şimdi. Bence harika bir fikir. Tebrikler bu medeni cesarete. Neması da güzel olur elbette. Tabi boşa tekerlememişler, Arabanın Almanı, Hatunun japonu diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden Niçin ~ 10 yıl önce
Aynen dostum haklısın insanlar doğru söyledin diye pek beğenmemiş eleştirilmeye tahammülleri yok birde şöyle bir gerçek var Japonya ve halkı dünyada iskandinav ülkeriyle birlikte en medeni toplumlardan biri hatta en uygarı Türkiye gibi ülkelerde olmaz yani hem suistimal edilir bu durum hemde çok gelişmiş bir ülke ve toplum içinde çevrede yaşanılmadığı için yani eğitim aile sosyo ekonomik kültürel vs durumlar neticede şöyle bağlıyım Japonya'da Van-Kayseri-Trabzon-Adana-Ankara vs gibi hatlar olduğunu sanmıyorum ayrıca Japonyadaki hiç bir havayolunun Gana-Kenya-Pakistan-Afganistan vs gibi ülkelere hattı olduğunu düşünmüyorum ne demek istediğimi anladın sanırım onların hayatı ütopya tadında bu diyarlardaysa survivor tadında..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY yönetimi haklıdır mini etek giydirmemekte; hangi vücuda giyecekler ? Mini etek düzgün fizik ister,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Olay nie songul karliya baglanmadi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 10 yıl önce
Darısı THY'nin başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
aakp basimizda böyle işler olmuyor diyen arkadasin tedaviye ihtiyacı var . Şirket böyle uygun görmüş ise istemeyen çalışmaz. bana mini etek ile çalışacaksınız derseler ben ayrilirim. Bu kadar basit ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayrıl ~ 10 yıl önce
nerde bulacan 6 bine kek servisi ?
worker ~ 10 yıl önce
yapma...piyasalar altüst olur...çarşafla gel;yinede ayrılma...
Firuze ~ 10 yıl önce
Dışarıda insanlar 1000TL makyaj parası almıyor bilgin olsun da Sonra Aaaa diye ağlama :)
fff ~ 10 yıl önce
ya arkadaşlar burası siyasi arena değil gidin kahvenizde arkadaşlarınızla konuşun bunun bu haberle ne ilgisi var cahilmisiniz nesiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yuh etekten kadın poposundan çağdaşlık ve pkk ya vardınızya allah sizi bildigi gibi yapsın durmak yok muhalefete devam ya siz akp seçmenine laf atıyorsunuz ama anlaşılan hep makarna yiyorsunuz gibi tek yönlü beslenmede bu tür problemler çıkar genelde ha bu arada lütfen tanıdıklarına kız arkadaşına esine kardeşine söyle az daha çağdaş giyinsinler ultra mini filan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SABUN ~ 10 yıl önce
Bize ögretilen : kabin ekibi yolcularin güvenligi icin var !! abaza yolcularin göz zevkinden hic bir yerde bahsedilmiyor !!...Neyse artik bir kalipda sabun ikram edin bari...aman peceteleride unutmayin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne güvenliği xd ~ 10 yıl önce
pardon teknisen mühendis misiniz ne güvenliği (((((: güldüm he. statik elektriğin olayını bile bilen hostes yok.
XD`ye cevap ~ 10 yıl önce
24 yillik pilotum !!!....Kabin ekibinin en önemli vazifesi yolcularin kabin icinde öncelik ile can güvenligini saglamak !! Sanada statik elektrik bilgin ile "hayirli isler"
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
PKK lı milletvekili CHP de olmasın... S. Aygün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Giymek istemezse zorlamicaz derken, giymeyen ceker gider demisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000