11 Temmuz 2010, Pazar 11:13:24

HOSTESE SANAL KUMAR BASKINI

İstanbul'da, internet ortamında yasadışı kumar oynatmak ve kara para aklama davasında tutuksuz yargılanan hostes Elvan İlkhan, mahkemede nişanlısının kurbanı olduğunu söyledi.
  • ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...
  • Burda yazanların hepsi yalan elvan ne kara para kaçakçılığı yaptı nede kthy batırdı insanların ne yaşadıklarını bilmeden kötü haberler yazan sabah gazetesini kınıyorum ben elvanın yerinde olsam size tazminat davası açardım.üstelik elvan işten çıkarılmadı gerçekleri bilmeden böyle asılsız aberler yazmayın.
  • hala facebookta nişanlısıyla fotoğrafları var buna ne demeli???
  • bu sitede KTHY hakkında atıp tutanlar ne zevk alıyorlar acaba site yöneticileride göz yumuyorlar başka yandaş firmaları hakkında iki kelime yazsak yayınlanmıyor kınıyorum
  • acaba kthy bu mu batirdi?
  • aşağıdaki yorum yazan şahsa cevap bilip bilmeden insanlar için KTHY ise normal demenın anlamını anlayamadım acıkcası...merak ettım sen hangı kurumda calısıyrsun acaba senın hakkında bole bırsey cıksa kurumunu kotulesek ne dusnursun yada ıs veren ne dusunur yazık beynı gelısmemıs ınsanların olmasına yazık acıkcası...
  • kıbrıs türk hava yollarıysa gayet normal bi durum
İlkhan, "Nişanlım Benim bilgim olmadan hesabamı kullanmış. Yüklü miktarda para transferleri olunca bankacılar arayıp uyarınca haberim oldu. Bu yüzden ayrıldık" ifadesini kullandı.

STAJ SIRASINDA GÖZALTI
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılan Elvan İlkhan, yakalama kararı çıkarılınca Ankara'da yeni bitirdiği Hemşirelik Yüksekokulu'nda staj yaparken polislerce gözaltına alındı. Tutuklanarak İstanbul'a getirilen İlkhan, Bakırköy Kadın Cezaevi'ne konuldu. Bakırköy Kadın Cezaevi'ne konulan İlkhan, önceki gün akşam saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Mahkemede ifade veren Elvan İlkhan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'İŞTEN ÇIKARILDIM'
İlkhan ifadesinde, ekonomik kriz yüzünden hostes olarak çalıştığı Kuzey Kıbrıs Türk Hava Yolları'ndaki işinden çıkarıldığını belirterek şunları söyledi: "Nişanlım bilgim dışında bankadaki hesabıma yüklü miktarda para yatırıp başka hesaplara göndermiş. Bu durumu bankadan aradıklarında öğrendim. Nişanlıma, bana para yatırması için verdiğim hesabımı meğer kara para aklamak için kullanmış. Bu yüzden tartıştık ve onu terk ettim."

Sabah
HOSTESE SANAL KUMAR BASKINI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

yalçın demirbilek ~ 10 yıl önce
ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burda yazanların hepsi yalan elvan ne kara para kaçakçılığı yaptı nede kthy batırdı insanların ne yaşadıklarını bilmeden kötü haberler yazan sabah gazetesini kınıyorum ben elvanın yerinde olsam size tazminat davası açardım.üstelik elvan işten çıkarılmadı gerçekleri bilmeden böyle asılsız aberler yazmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hala facebookta nişanlısıyla fotoğrafları var buna ne demeli???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu sitede KTHY hakkında atıp tutanlar ne zevk alıyorlar acaba site yöneticileride göz yumuyorlar başka yandaş firmaları hakkında iki kelime yazsak yayınlanmıyor kınıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acaba kthy bu mu batirdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aşağıdaki yorum yazan şahsa cevap bilip bilmeden insanlar için KTHY ise normal demenın anlamını anlayamadım acıkcası...merak ettım sen hangı kurumda calısıyrsun acaba senın hakkında bole bırsey cıksa kurumunu kotulesek ne dusnursun yada ıs veren ne dusunur yazık beynı gelısmemıs ınsanların olmasına yazık acıkcası...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kıbrıs türk hava yollarıysa gayet normal bi durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000