31 Ocak 2010, Pazar 08:20:06

Hostes Zerrin Özer'i neden kızdırdı?

Geçen hafta sonu Girne’deki Malpas Oteli’nde konser veren Zerrin Özer’i meğer Kıbrıs’a uçtuğu Türk Hava Yolları’nın hostesleri fena halde kızdırmış.
  • menepoz bıraz kıskanclık... gorgusuzluk sonuc zerrın
  • Önce zekanızı ve Türkçenizi geliştirin, sonra eleştirin Rahmetli Taner Şener, özellikle sanatçılarımızın örnek alması gereken anlamlı bir örnektir.
  • 1988 yılında steward olarak uçtuğum bir Türk şirketinde rahmetli sanatçı Taner Şener gelip en arkaya oturdu. O özel uçuşta koltuk numarası yoktu ve kendisini en önce davet ettim, nazikçe reddetti ve "beni yücelten halkım en önde oturursa daha memnun olurum" dedi. O zaman kadar kendisini beğenmez ve antipatik bulurdum ama o günden sonra inanılmaz saygı duydum ve hiç unutamadım. Her aklıma geldiğinde rahmet saygı ve sevgiyle anıyorum, mekanı cennet olsun. Şimdiki "sanatçı" geçinen bazı görgüsüzleri ise kınıyorum. Whiteheart
  • adam daha önceki bi seferde bcde uçmuş aynı boarding kartını göstererek yine bc ye oturuo,hostesler de salak ya yedi!! böylelerini de gördük .sanatçıyım die uçağı satın aldıklarını sanıolar ama suç bizde her sanatçıya sanatçı olduğu için değer verioruz,insan olarak değer kazansın da önce bi halkın gözünde...
  • ilk defa mı biniomuş zerrin hanım uçağa.yeni mi çıkmış uçak korkusu.uçuştan önce bi zahmet arkadaşına da bc bileti al da korkusuz uç.tek kelimeyle saygısızlık.tebrik ediorum kabin ekibi arkadaşaları......
  • kabin memuru olarak bu kadından illah ediyoruz kaprisinden geçilmediği gibi verdiği 300-500 lirayla uçağı almış sanıyor banada rastladı portakalı soyup buzlu kasede istiyor hanımefendi!!! yeter bu kafadaki asalaklardan bıktık usandık şarkıcı türkcü oyuncu görmek istemiyoruz artık..
  • ben bir hostesim ve senden nefret ediyorum,noldu bi kuyruk acınmı var hosteslerden,bıktık şu şarkıcı,türkücü tayfasından ,allahın VAROŞLARI,EZİKLERİ,görgüsüzler,eğitimsizler,binmeyin THY uçaklarına,bazılarıda o kadar pis KOKUYOKİ,inanılır gibi değil,uçmayın bizimle..
  • Zerrin Özer sempatik gibi görünen çirkef bir kadın, bunu herkes biliyor zaten. Özrü ise kabahatinden büyük: farkını versinmiş de orada otursunmuş? Görgüsüzlüğün son perdesi.
  • Sayın Kabin Ekibi arkadaşlara.... Uçuş sonrası sizlere kaç kişi teşekkür ediyor...? Dikkat edin 10 uçuşta belki bir kişi????? Yolcu olanlarada sesleniyorum... uçaktan inerken ekibe teşekkür edin, bütün yol boyunca uyumuş olsaniz bile, çok değil sadece iki kelime. Saygılar.
  • THY'nin rezervasyon sisteminde Blacklist mevcut ama birisini kara listeye ekleme kararı tabiki çok zor. Uçuş güvenliğini tehlikeye atanlar belki eklenebilir .. ya ben neler saçmalıyorum.. Yıllar önce uçuşta kabin görevlisini elle taciz eden bir Rus yolcudan hostes kardeşimiz şikayetçi oldu. Adamı 1-2 gün içeride tuttular; sonra da özür dileyip çiçeklerle uğurladık..(Türkiye) olarak.. biz de oturmuş burada kara listeden bahsediyoruz

Malum cumartesi İstanbul’da kar yağışı vardı.

Özer’le birlikte Kıbrıs’a uçanların anlattığına göre havaalanındaki rüzgâr daha yerdeyken sallamaya başladı uçağı.

Kış şartlarında sorunlu bir uçuş olacağını düşünen Zerrin Özer, business class’ta yalnız oturmaktan çekindiği için aynı uçağın ekonomi bölümünde oturan Show TV muhabiri Seyhan Erdağ’ı yanına çağırdı.

O da gelip Zerrin Özer’in yanına oturdu.

Uçak kalkmak üzereyken Zerrin Özer’in yanına gelen hostes, Seyhan Erdağ’dan yerine geçmesini istedi.

Zerrin Özer, uçuş korkusu yüzünden onu yanına davet ettiğini söyleyince hostes, uçuş kuralları gereği her yolcunun bilet satın aldığı sınıfta uçması gerektiğinde ısrar etti.

Zerrin Özer, “Business’le ekonomi’nin farkı neyse vereyim, burada otursun” dedi. Hostesin, “Bu mümkün değil” demesi Zerrin Özer’i kızdırdı. Özer, hostese bağırmaya başlayınca bu kez yanlarına kabin amiri geldi.

Uçağın kabin amiri de hostesin söylediklerini tekrarlayınca Zerrin Özer’in öfkesi daha da arttı. Özer, bu kez kabin amirini fırçalamaya başladı, ama sonuç değişmedi.

Zerrin Özer, business class’ta tek başına uçmak zorunda kaldı.

Ali Eyüpoğlu
Milliyet

Hostes Zerrin Özer'i neden kızdırdı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Misafir ~ 14 yıl önce
menepoz bıraz kıskanclık... gorgusuzluk sonuc zerrın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Önce zekanızı ve Türkçenizi geliştirin, sonra eleştirin Rahmetli Taner Şener, özellikle sanatçılarımızın örnek alması gereken anlamlı bir örnektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1988 yılında steward olarak uçtuğum bir Türk şirketinde rahmetli sanatçı Taner Şener gelip en arkaya oturdu. O özel uçuşta koltuk numarası yoktu ve kendisini en önce davet ettim, nazikçe reddetti ve "beni yücelten halkım en önde oturursa daha memnun olurum" dedi. O zaman kadar kendisini beğenmez ve antipatik bulurdum ama o günden sonra inanılmaz saygı duydum ve hiç unutamadım. Her aklıma geldiğinde rahmet saygı ve sevgiyle anıyorum, mekanı cennet olsun. Şimdiki "sanatçı" geçinen bazı görgüsüzleri ise kınıyorum. Whiteheart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adam daha önceki bi seferde bcde uçmuş aynı boarding kartını göstererek yine bc ye oturuo,hostesler de salak ya yedi!! böylelerini de gördük .sanatçıyım die uçağı satın aldıklarını sanıolar ama suç bizde her sanatçıya sanatçı olduğu için değer verioruz,insan olarak değer kazansın da önce bi halkın gözünde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ilk defa mı biniomuş zerrin hanım uçağa.yeni mi çıkmış uçak korkusu.uçuştan önce bi zahmet arkadaşına da bc bileti al da korkusuz uç.tek kelimeyle saygısızlık.tebrik ediorum kabin ekibi arkadaşaları......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kabin memuru olarak bu kadından illah ediyoruz kaprisinden geçilmediği gibi verdiği 300-500 lirayla uçağı almış sanıyor banada rastladı portakalı soyup buzlu kasede istiyor hanımefendi!!! yeter bu kafadaki asalaklardan bıktık usandık şarkıcı türkcü oyuncu görmek istemiyoruz artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben bir hostesim ve senden nefret ediyorum,noldu bi kuyruk acınmı var hosteslerden,bıktık şu şarkıcı,türkücü tayfasından ,allahın VAROŞLARI,EZİKLERİ,görgüsüzler,eğitimsizler,binmeyin THY uçaklarına,bazılarıda o kadar pis KOKUYOKİ,inanılır gibi değil,uçmayın bizimle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zerrin Özer sempatik gibi görünen çirkef bir kadın, bunu herkes biliyor zaten. Özrü ise kabahatinden büyük: farkını versinmiş de orada otursunmuş? Görgüsüzlüğün son perdesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Kabin Ekibi arkadaşlara.... Uçuş sonrası sizlere kaç kişi teşekkür ediyor...? Dikkat edin 10 uçuşta belki bir kişi????? Yolcu olanlarada sesleniyorum... uçaktan inerken ekibe teşekkür edin, bütün yol boyunca uyumuş olsaniz bile, çok değil sadece iki kelime. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'nin rezervasyon sisteminde Blacklist mevcut ama birisini kara listeye ekleme kararı tabiki çok zor. Uçuş güvenliğini tehlikeye atanlar belki eklenebilir .. ya ben neler saçmalıyorum.. Yıllar önce uçuşta kabin görevlisini elle taciz eden bir Rus yolcudan hostes kardeşimiz şikayetçi oldu. Adamı 1-2 gün içeride tuttular; sonra da özür dileyip çiçeklerle uğurladık..(Türkiye) olarak.. biz de oturmuş burada kara listeden bahsediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000