05 Mayıs 2021, Çarşamba 08:19:15

HİSAR-A hedef uçağı başarıyla vurdu

Yerli ve milli hava savunma füze sistemi HİSAR-A ile otonom füze fırlatma sisteminden gerçekleştirilen atışta hedef uçak başarıyla vuruldu.
  • Bir zamanlar libyada çok zengindi aç ta değildi Türkler işci olarak çalışmaya gidiyordu ama bir Savaş çıkardılar her şey tepetaklak oldu şuan parası var onu bile kullanamıyor çünkü bea de. sanki bizim düşmanımız yok güvenlik olmadıktan sonra paranın bir önemi yok çünkü parayı sende bırakmazlar
  • Ekonomide yapılan hatalardan ayrı olarak söylüyorum.Teknoloji üretip satmadan alım gücümüz yükselmez,enflasyon düşmez bunlarda zaman ve emek ister.Dış ticaret açığını sıcak para ile kapatan bir ülkeyiz.Ya sıcak para çekeceğiz ki şu an bunu yapamıyoruz yada Teknoloji üreteceğiz dışa bağımlılığı azaltıp ihracat yapacağız.Ama bu süreçte en mantıklısı olan teknolojik kalkınmayı başarana kadar sıcak parayıda çekmemiz lazım ki üretim maliyetleri yükselmesin enflasyon olmasın ama bunu kendi çıkarları için yapmayan bir basiretsiz hükümet var malesef.
  • Gec bunlari anam babam gec bunlari, herkes fakir konu alim gucumuzdur

Yerli ve milli hava savunma füze sistemi HİSAR-A ile otonom füze fırlatma sisteminden gerçekleştirilen atışta hedef uçak başarıyla vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Alçak İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi (HİSAR-A) Projesi" muayene ve kabul faaliyeti kapsamında; 03 Mayıs 2021’de Aksaray Atış Alanında, Otonom Füze Fırlatma Sisteminden gerçekleştirilen HİSAR-A füzesi atışında hedef uçak başarı ile vuruldu" ifadelerine yer verildi.

 

HİSAR-A hedef uçağı başarıyla vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Türkiye ~ 3 yıl önce
Bir zamanlar libyada çok zengindi aç ta değildi Türkler işci olarak çalışmaya gidiyordu ama bir Savaş çıkardılar her şey tepetaklak oldu şuan parası var onu bile kullanamıyor çünkü bea de. sanki bizim düşmanımız yok güvenlik olmadıktan sonra paranın bir önemi yok çünkü parayı sende bırakmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekonomi ~ 3 yıl önce
Ekonomide yapılan hatalardan ayrı olarak söylüyorum.Teknoloji üretip satmadan alım gücümüz yükselmez,enflasyon düşmez bunlarda zaman ve emek ister.Dış ticaret açığını sıcak para ile kapatan bir ülkeyiz.Ya sıcak para çekeceğiz ki şu an bunu yapamıyoruz yada Teknoloji üreteceğiz dışa bağımlılığı azaltıp ihracat yapacağız.Ama bu süreçte en mantıklısı olan teknolojik kalkınmayı başarana kadar sıcak parayıda çekmemiz lazım ki üretim maliyetleri yükselmesin enflasyon olmasın ama bunu kendi çıkarları için yapmayan bir basiretsiz hükümet var malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekonomi yazana ~ 3 yıl önce
Teknoloji üretsen Katar,Ukrayna,Azerbaycan harici kime satacaksın,emperyalistler daha fazlasını sattırırlar mı ya da yarın işler terse döner mi, üretim ve ihracat yapmak için ithalat yapmamız şart ama kimse sana makine,teknoloji,mühendislik verip de önemsiz şeyler hariç icat yapmana göz yumup pazarını kaybettirir mi? Ayrıca ülkemizde ekonominin hali de ortada,adam oturduğu yerden bir tivitle ekonomimizi mahvetti döviz 2 seneden fazladır eski kuruna dönemiyor,bilakis artıyor,paralar betona, saraylara,araplara, afrikalılara,arabalara,lükse, gösterişe saçıldı,millet 40 sene ağır borca sokuldu,en ufak krizde ülke yaprak gibi sallanıyor,yetişmiş insan ve eğitim kalitesi yetersiz,bütçe çok düşük,torpil, hemşehricilik,yandaşçılık, nepotizm,liyakatsizlik aşırı derecede var bu da gençlerin şevkini kırıyor,önünü kesiyor,Tusaş,Tei'de olan biten rezillikler hergün haber oluyor,savunma sanayi çok önemli ama mevcut iktidar kafasıyla koltuk için yalan,yolsuzluk,göz boyama ve devlet imkanlarıyla damadı zengin etme dışında hiçbir şey olamaz ne yazık ki.
Gec bunlari ~ 3 yıl önce
Gec bunlari anam babam gec bunlari, herkes fakir konu alim gucumuzdur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayda ~ 3 yıl önce
Suna iki kemik verin de karnı doysun. Utanmadan birde küçümseyici ifade kullanıyor. Mandacı kafaya rağmen oluyor bunlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000