13 Temmuz 2022, Çarşamba 15:33:41

Hırsızlık yapan kabin memuruna 6 yıl hapis istemi

Antalya-Moskova seferini yapan uçaktaki bir yolcunun cüzdanından yüklü miktarda döviz çalan kabin memuru hakkında 6 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
  • Yolcuyla en cok iletisim halindeki Kabin memurlari ne bir psikolojik testten geciriliyorlar nede bir gorgu dersi veriliyor, nede bir disiplin takipleri var, uluslararasi havaalanlarinda ellleri cepte yaka bagir acik otellere gidislerini bir gorun, ustelik bayrak tasiyici sirket memurlari, cok yazik
  • 2.300 merhametli hirsiz

Rusya polisi, Antalya-Moskova seferini yapan uçaktaki bir yolcunun cüzdanından yüklü miktarda döviz çalan kabin memuru gözaltına aldı.

Eve geldiğinde cüzdanını bulamadı

Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre ismi açıklanmayan erkek Rus turist Antalya'dan uçakla Moskova Şeremetyevo havalimanına geldi. Rus turist uçak indikten birkaç saat sonra içinde belgeler ve dolar bulunan cüzdanının kaybolduğunu gördü. Cüzdanın uçakta kaldığını düşünen turist havalimanı personeline başvurdu.

Cüzdan unuttuğu yerdeydi ama...

Uçakta yapılan aramada cüzdan, turistin oturduğu koltuk astarında bulundu. Ancak cüzdanın içinde 8 bin 700 dolar yerine sadece 2 bin 300 dolar vardı. İhbar üzerine olayı araştırmaya başlayan polis cüzdanın kaybolduğu gün uçakta çalışan kabin memurlarından birini gözaltına aldı.

Kabin memuru suçunu itiraf etti

Turizmajansı'nda yer alan habere göre; Polis tarafından sorgulanan kabin memuru suçunu itiraf etti. Uçakta koltuk astarında bulduğu cüzdanı unutulan eşyalar bölümüne götürmeden önce içini kontrol ettiğini söyleyen kabin memuru cüzdandaki paranın bir kısmını aldığını itiraf etti. Çalınan paralar kabin memurunun evinde yapılan aramada bulundu.

Hakkında hırsızlıktan dava açılan kabin memurunun 6 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacağı belirtildi.

Hırsızlık yapan kabin memuruna 6 yıl hapis istemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Egitim sart ~ 2 yıl önce
Yolcuyla en cok iletisim halindeki Kabin memurlari ne bir psikolojik testten geciriliyorlar nede bir gorgu dersi veriliyor, nede bir disiplin takipleri var, uluslararasi havaalanlarinda ellleri cepte yaka bagir acik otellere gidislerini bir gorun, ustelik bayrak tasiyici sirket memurlari, cok yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Sen çok eğitimli olduğun için mi konuyu buraya yazıyorsun ? Varsa bı sıkıntı şirkete yazarsın buraya değil kaos çıkarma boş yapma haydeee
Memurlar begenmemis ~ 2 yıl önce
Yaziya katiliyorum gerci belli memurlar begenmemis, adamin yazdiklarinin neresini begenmediniz?
Bayrak taşıyıcı ~ 2 yıl önce
Bahsettiğiniz Tk ise; tk dışında kaç tane bayrak taşıyıcı ile uçtunuz da böyle bir fark gördünüz merak ettim. Tüm kabin ekiplerimiz Türk misafirperverliğini en iyi şekilde yansıtıyor ki bu yolcu memnuniyet anketlerinden de belli. Sadece çamur atıyorsunuz çok ayıp.
Aynen Hacı ~ 2 yıl önce
Hint havayollarının personelini bende öyle gördüm geçen gün
Ah kabin ah çıkın pasta ~ 2 yıl önce
40 bin tl ye yakın para alıp halen söylenen herkes işten atılmalı sonra dışarıda garson bile olamayınca anlarlar.
x ~ 2 yıl önce
2.300 merhametli hirsiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ek km ~ 2 yıl önce
Trde olsa polis ugrasmazdi bile birak 6 yili adam suclu niye ucakta unuttun diye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000