15 Temmuz 2018, Pazar 10:33:11

Hintli şirketten Airbus ve Boeing'e 3,1 milyar dolarlık sipariş

Hintli havayolu şirketi Air Vistara Airbus ve Boeing'e 3,1 milyar dolarlık uçak siparişi verdi.
  • Demek hintliler bile bizi sollamış.
  • Thy nin bu sirketin birini satin alip onun uzerinden Istanbul a ucusunu artirabilir
  • Alırlar tabi, şu anda Hindistan'dayım iç hatlar full. Hem de tek yön ortalama 10,000 Rupiden aşağı bilet yok yani 180 Dolar. Goair, Indigo, JetAirways, SpiceJet, Vistara, AirAsia, TrueJet, AllianceAir, bir de AirIndiaExpress var. Hatta bir tanesi şu anda Hint Okyanusu üzerinden Thiruvanantapuram'a geri dönüyor ne olduysa artık. AirIndia nasıl zararda anlamıyorum. Bu kadar şirket var, bilet fiyatları yüksek, full çekiyorlar. İzin verseler bizim Pegasus buranın tozunu atar. Geçen geldiğimde Ahmedabad-Banglor uçuşumu Corendon ile yapmıştım. Hintli yolcular bizim ekibin çalışmasına hayret etmişlerdi. Herkese saygılar.

Hintli havayolu şirketi Air Vistara Airbus ve Boeing'e 3,1 milyar dolarlık uçak siparişi verdi.

Hindistan'da Gurgaon merkezli iç hat operasyonları gerçekleştiren şirket, dünyanın en büyük iki uçak üreticisi Airbus ve Boeing'e uçak siparişi için anlaşma sağladı. 

Şirket, Avrupalı uçak üreticisi Airbus'a 13 adetlik A320neo siparişi verirken, Amerikalı uçak üreticisi Boeing'e ise 6 adet B787 Dreamliner siparişi verdi.

Air Vistara'nın iki uçak üreticisinden alacağı toplam 19 adetlik sipariş için 3.1 milyar dolar ödeyeceği belirtildi.

Hintli şirketten Airbus ve Boeing'e 3,1 milyar dolarlık sipariş

Yorumlar

Hindu ~ 6 yıl önce
Demek hintliler bile bizi sollamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 6 yıl önce
Thy nin bu sirketin birini satin alip onun uzerinden Istanbul a ucusunu artirabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA Hayat ~ 6 yıl önce
Kardeş, vistara 2013 yılında SQ ve Hindistan'da sivil havacılığın temellerini kuran , Hindistan'ın dünya lideri şirketi TATA'nın ortak şirketi. THY'nin böyle bir girişim yapması lazım...
Sürücü ~ 6 yıl önce
Alırlar tabi, şu anda Hindistan'dayım iç hatlar full. Hem de tek yön ortalama 10,000 Rupiden aşağı bilet yok yani 180 Dolar. Goair, Indigo, JetAirways, SpiceJet, Vistara, AirAsia, TrueJet, AllianceAir, bir de AirIndiaExpress var. Hatta bir tanesi şu anda Hint Okyanusu üzerinden Thiruvanantapuram'a geri dönüyor ne olduysa artık. AirIndia nasıl zararda anlamıyorum. Bu kadar şirket var, bilet fiyatları yüksek, full çekiyorlar. İzin verseler bizim Pegasus buranın tozunu atar. Geçen geldiğimde Ahmedabad-Banglor uçuşumu Corendon ile yapmıştım. Hintli yolcular bizim ekibin çalışmasına hayret etmişlerdi. Herkese saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000