16 Mart 2011, Çarşamba 08:41:28

Hindistan havayollarında 'sahte pilot' skandalı

Hindistan'ın ulusal havayolları şirketi Air India, en az dört pilotunun sahte sertifikalayla uçak kullandığının ortaya çıkmasının ardından tüm pilotların belgelerini kontrol edecek.
  • yabanci hayranligi tek thy de degil okumus kesimin hepsinde yabanci hayranligi var.türkceyi ingiliz aksamiyla konusuyorlar.
  • arkadasım hemen sıvıl havacılıga camur atmayın Pılotları ıse alan kurum arastırsın pılotun sertıfıkasının sahte olup olmadıgını.sıvıl havacılık hangı bırıyle ugrassın. THY de Turkıye dekı ıssız pılotları degerlendırsın yabancı hayranlıgını bıraksın
  • THY hemen bu 4 pilotu kapar. A-340 hocası bile yapar.
  • Uydururlar bizimkiler kılıfına siz hiç merak etmeyiiiinnnnnnnnn :)) Türkiye de yapılamayacak bir şey yok. Paran varsa her istediğin olur. ama yollukla ama yolsuzlukla.. sıkmayın canınızı ..
  • Yağlı saçlar,kahverangi ten,bol acılı yemek allah sizi gidi pelotlar sizi :) bizimkilerin gücü bize yatiyoda ondan yabancılar aaaa olurmu canım başımız üstüne aman biz neyizki haşa uzurdan kapınızda it öle değilmi ;)
  • Türkleri didik didik eden Türk Sivil havacılığı her nedense yabancılara gelince aynı hassasiyeti göstermiyor,acaba bunlardan kaçtane yabancı var Türkiyede merak ediyorum :))
Hindistan'ın uluslararası hava yolları Air İndia, pilotlarının sertifikalarını denetlemek üzere bir komite oluşturduğunu açıkladı.

Havayolları bünyesinde çalışan en az dört pilotun belgelerinin sahte olduğu ortaya çıkmıştı.

Yeni uygulama çerçevesinde yaklaşık 4 bin pilotun belgeleri kontrolden geçirilecek.

Haftasonu sınav sonuçlarında hile yaparak sertifika aldığı öne sürülen bir pilot tutuklanmıştı.

Pilotun yalanı ilk olarak 11 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri'nde rutin bir sınavdan geçerken ortaya çıkmıştı.

Amerikan havacılık yetkilileri pilotun sertifikasını iptal etmiş, ancak aynı kişi Hindistan'da ticari pilotluk sertifikası alabilmişti.

Havacılık amiri Bharat Bhushan, geçen hafta iniş yaparken zarar gören bir uçağın pilotunun da tutuklandığını, incelemelerde pilotun sertifika alabilmek için sahte belge kullandığının anlaşıldığını açıkladı.

Uzmanlar, Air İndia'nın çok sayıda pilotluk başvurusu aldığını ve yapılan seçimlerde verilen rüşvetlerin rolü olabileceğini söylüyor.

Hindistan havayollarında 'sahte pilot' skandalı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
yabanci hayranligi tek thy de degil okumus kesimin hepsinde yabanci hayranligi var.türkceyi ingiliz aksamiyla konusuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasım hemen sıvıl havacılıga camur atmayın Pılotları ıse alan kurum arastırsın pılotun sertıfıkasının sahte olup olmadıgını.sıvıl havacılık hangı bırıyle ugrassın. THY de Turkıye dekı ıssız pılotları degerlendırsın yabancı hayranlıgını bıraksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY hemen bu 4 pilotu kapar. A-340 hocası bile yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uydururlar bizimkiler kılıfına siz hiç merak etmeyiiiinnnnnnnnn :)) Türkiye de yapılamayacak bir şey yok. Paran varsa her istediğin olur. ama yollukla ama yolsuzlukla.. sıkmayın canınızı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yağlı saçlar,kahverangi ten,bol acılı yemek allah sizi gidi pelotlar sizi :) bizimkilerin gücü bize yatiyoda ondan yabancılar aaaa olurmu canım başımız üstüne aman biz neyizki haşa uzurdan kapınızda it öle değilmi ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkleri didik didik eden Türk Sivil havacılığı her nedense yabancılara gelince aynı hassasiyeti göstermiyor,acaba bunlardan kaçtane yabancı var Türkiyede merak ediyorum :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000