23 Eylül 2011, Cuma 17:10:58

HİLTON HEATRHOW'U MESKEN TUTTU

Hilton Hotels & Resorts İngiltere’deki en yeni ve Heathrow Havaalanında ikinci oteli olan Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminal otelinin açılışını yaptı...
Hilton Hotels & Resorts İngiltere’deki en yeni ve Heathrow Havaalanında ikinci oteli olan Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminal otelinin açılışını yaptı. Hilton Worldwide’ın lider markası, kurucusu Conrad Hilton’un 1959 yılında açtığı ilk havaalanı otelinden beri bu konseptin önderliğini yapıyor.
 
Havaalanının 5. Terminal binasından sadece bir mil uzakta konumlanan 350 odalı Hilton, 52 dönümlük çevre düzenlemesi yapılmış arazi üzerine oturuyor ve havaalanından geçerken veya varış noktası olarak ziyaret eden, iş veya tatil amaçlı misafirlere üst kalitede konaklama olanağı sunuyor. Lüks gala etkinlikleri veya küresel konferanslar için tasarlanan 926 metrekarelik konferans alanında 1170 misafiri ağırlanabiliyor. Ayrıca Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminal’de, güzel bir fon sağlayan düzenlenmiş bahçeler içindeki Büyük Balo Salonunda 800 misafirin katılacağı düğünler yapılabilecek.

Hilton Hotels & Resorts Başkanı Dave Horton, “İngiltere’de lider bir küresel otel markası olarak dünyanın en yoğun havaalanlarından birinde ikinci otelimizi açmaktan mutluluk duyuyoruz. Olağanüstü otel ve barlardan konforlu bir spaya, Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminal, Heathrow’da çok hissedilen bir eksikliğin tamamlanması anlamına geliyor. Yolcuları bu seçkin, yeni otelde ağırlamak ve İngiltere başta olmak üzere dünya çapında Hilton’dan beklenen meşhur ve gerçek misafirperverliği sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
HİLTON HEATRHOW'U MESKEN TUTTU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000