30 Ağustos 2014, Cumartesi 10:28:57

HİDROLİK ARIZASI GERİ DÖNDÜRDÜ

TAP Air Portugal'a ait bir yolcu uçağı, kalkıştan kısa süre sonra hidrolik sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Yaşanan arıza nedeniyle yolcuların seyahati çileye dönüştü.
  • asıl çile nedir yaşamamışsınız. uçakta her gecikme inanın insanların konforlu uçuşu içindir. keyfi kimse kimseye çile çektirmez. hidrolik arızası ile uçak düşebilirdi de...dua etmek gerekir sağsalim indiği için.. (tech...)
  • Hic bi ucaktan cekmedim a 340 tc-jdk dan cektigim kadar...bi sefer buenos airesten donuste bi seferde seul donusunde en arka sol taraftaki wc ye gittim ve tikandi :-D :-D sorun bende deildi inaanin
  • maşallah thy 340.ları yakın zamanda arıza haberi gelmiyor yaşlı olmalarına rahmen thy.nin emektarı gecmişdönemin presticşi 30.yıl önceki 380 gibi düşünün
  • Klasik bir a340 serüveni

TAP Air Portugal'a ait A340-300 tipi bir yolcu uçağı, dün kalkıştan kısa süre sonra hidrolik sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Yaşanan arıza nedeniyle yolcuların seyahati çileye dönüştü.

TP287 sefer sayılı uçak, Lizbon'dan Luanda'ya gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra uçuş ekibi hidrolik sisteminde sorun olduğunu fark etti. Henüz 6 bin feet (1828 metre) tırmanmış olan uçağın kaptan pilotu durumu kuleye bildirerek geri dönmek istediklerini belirtti. 45 dakika havada tur atan CS-TOA kuyruk tescilli uçak, 270 yolcusuyla birlikte güvenli bir iniş gerçekleştirdi.

Yaşanan olay sonrasında hidrolik sisteminde arıza meydana gelen uçakta bulunan yolcular indirilerek terminal binasına geri götürüldü. Yaklaşık 8.5 saat sonra CS-TOC kuyruk tescili başka bir A340-300 tipi bir yolcu uçağına bindirilen 270 kişi TP287 seferiyle Luanda'ya ulaştırıldı.

HİDROLİK ARIZASI GERİ DÖNDÜRDÜ

Yorumlar

asıl çile ~ 10 yıl önce
asıl çile nedir yaşamamışsınız. uçakta her gecikme inanın insanların konforlu uçuşu içindir. keyfi kimse kimseye çile çektirmez. hidrolik arızası ile uçak düşebilirdi de...dua etmek gerekir sağsalim indiği için.. (tech...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc-jdk ~ 10 yıl önce
Hic bi ucaktan cekmedim a 340 tc-jdk dan cektigim kadar...bi sefer buenos airesten donuste bi seferde seul donusunde en arka sol taraftaki wc ye gittim ve tikandi :-D :-D sorun bende deildi inaanin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 10 yıl önce
maşallah thy 340.ları yakın zamanda arıza haberi gelmiyor yaşlı olmalarına rahmen thy.nin emektarı gecmişdönemin presticşi 30.yıl önceki 380 gibi düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Klasik bir a340 serüveni

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000