06 Nisan 2013, Cumartesi 11:10:45

HEZARFEN'DE KAVGA BİTMİYOR!

Hezarfen Havaalanı'ndan tartışmalı şekilde ayrılan ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, havaalanına yakın bölümde oluşturduğu hatıra ormanındaki ağaçların havaalanı yönetimi tarafından söküldüğünü iddia etti.
  • Bu adamın dümdüz bir çizgisi vardır. O çizgiye paralel olanlar onu çok severler, olmayanlar için o çizgisinden asla taviz vermez. Buda diğerlerini çileden çıkarır ona düşman olurlar. Yıllardır ve şimdi yaşanan bundan ibarettir. Ama unutulmamalıdırki bütün başarısının ardında bu çizgi vardır. Tarihe geçen bütün insanların benzeri gibi olduklarıda başka bir gerçektir.
  • Aliİsmet Öztürk'ü yakından tanıyan biri olarak diyorumki gerçekten insafınız kurusun yazıklar olsun, zira tanımadan bilmeden ya da tanıdığı halde insanların gözünün içine baka baka yalan söyleyen kendini bilmezlere sesleniyorum!. Bu yazılanların çoğu Ali İsmet Öztürk ve kızı Semin Öztürk'ü ciddi derecede kıskanan ve onların yaptıklarına erişemeyecekleri için ancak laflarıyla itham eden kişilere aittir.1-Ali İsmet Öztürk bu ülkenin milli sporcusudur ve uçağında Türk bayrağını taşıyarak ülkemizi yurtdışındaki birçok organizasyonda başarı ile temsil etmiştir. 2- Bir çok insanı havacılık camiasına katmıştır(ancak malesefki bu insanların bazıları da aleyhinde hiç doğruluğu olmayan yalan yanlış söylemlerle minnetlerini göstermişlerdir) 3- Sebep ne olursa olsun bu fidanları bu şekilde katletmek caniliktir ve son olarak kızı Semin Öztürk hakkında ileri geri konuşanlar lütfedip 19 Mayıs tarihinde Antalya Karain'e gidip seyretsinler ve söylediklerinden utansınlar!
  • Bu kadar tepki gösteren kişiler gerçekten konuya ne kadar hakimler acaba ? Olayları en başından beri görüp yaşamışlar mı ? Eğer hal böyle olsaydı, o ağaçların katledilmediğini ve sadece yerlerinin değiştirildiğini de bilirlerdi..
  • neden fanatikçe, düşünmeden bilmeden yorum yapılıyor bir kısmı o kadar düşünmeden yazılmış ki bu adam kira borcunu elektrik borcunu ödememiş, üstüne bin türlü oyunla insanları mağdurum diye sosyal medyadan arkasına almak istemiş tuhaf birisi bu kadar büyük bir isim neden havalimanının tek dert ettiği şeyi, hakkı olan masrafları tahsil etmek istediği için polemik yaparak insanlara mağduru oynuyor ücretini ödediğiniz bir şeyi kim sizden mahrum eder bu sosyal düzende söyler misiniz hezarfende neden o kadar şirket çalışırken yeni gelenlere ya da organizasyona kapılar açılırken neden bu beyle durumları bu şekilde öde borcunu uçur uçağını istediği kadar başarılı olsun bayrak dolandırsın g çeksin takla atsın kimin borcunu ödememe lüksü var başka bir işi iyi yapabiliyor diye hangimiz evimizin kirasını arabamızın vergisini ödemeden bu şekilde davranabiliriz bu beyin hangi özelliği bunları meşru kılar
  • pistin neresinde bu ağaçlar, bilenler yazabilir mi?
  • Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz...
  • hatira ormanindan once orasi ticari bir satisin ormanidir arkadaslar bilip bilmeden konusmayin bu adam ismini kanata yazicam adina fidan dikicem diyor bir suru para topluyor..sonrada gidip ozel mulkiyete agac dikiyor.ee oranin kirasini bedelini vermezse agacta olsa sokulur kardesim..ozel mulk diye birsey var..gelelim dogayi korumaya dogayi koruycaz tabiki parasina kiyip bodur agaz alsaymis oda belki sokulmezdi. facebookta son paylastigi bir pist var etrafi agac zemin cim bakin gorun inise engel oluyor mu yazmis :D oraya kendi ucagiyla insin ilk once sonra gelsin konussun microlight in inicegi pisti normal pistle karistiran adam turkiyenin bir numarasi degil ancak eglence konusu olur ve en son geliyorum semin ozturke gercektende reklam kokan hareketler bende katiliyorum.kendisi akrobasi pilotu demeden once bir pilot deseydik guzel olacakti :) tabi bu isler maddi kazanc icin yapiliyor sahis bu sekilde para kazaniyor reklam yapmaya calisiyor kullandigi imkanlarinda parasini odemek zorunda
  • G basınç birimi değildir ve ters durduğunda (-1 g) 5sn'den daha fazla dayanırsın, okuduğun kitapları anlamaya çalış sonra havacılık sitelerinde havacılık konusunda ahkam kes.
  • malesef bizim insanımızda başarıyı takdir etmek yerine yıkıcı eleştiri yapmak huyu var. bu bizim ciddi bir hatamız. bundan kurtulmak nasıl mümkün olacak bilmiyorum. Ali İsmet Öztürk 20 ülkede Türk bayrağını dalgalandıran ve Türk Havacılığını temsil etmiş bir pilotumuz. Ülkemizin yetiştirdiği tek profesyonel akrobasi pilotu. Çatlasanızda patlasanızda bu böyle..şimdi geldiği noktayı para ile ilişkilendirenler var zira söyleyecek başka lafları yok. Akıllı geçinen bu kişilere şunu sormak lazım, o zaman neden tek bir akrobasi pilotumuz var ??? bu ülkedeki tek paralı adam mıdır Ali İsmet Öztürk. +9 ile -6 G yaparken cebin dolu olsa ne farkeder kafasızlar !!!
  • size ne adamin egosundan? Fidanlar sokuldu mu? Sokulmedi mi? Fidan lan fidan! neye engel oluyormus?

Ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Hezarfen Havaalanı yönetiminin '1111 Uçan İsim' adıyla oluşturulan hatıra ormanındaki ağaçları gerekçesiz olarak söktüğünü öne sürdü. Bir süre önce havaalanından tartışmalı şekilde ayrılan Öztürk, bu kez de havaalanı yönetimini fidanlıktaki ağaçları sökmekle suçladı. Hezarfen Havaalanı çevresinde oluşturulan hatıra ormanının uçuşlara engel teşkil etmeyecek bölgeye kurulduğunu söyleyen Öztürk, buna rağmen havaalanı yönetiminin kasıtlı olarak ağaçların bir bölümünü söktüğünü iddia etti.

Ağaçları sökmekle suçlanan havaalanı yönetimi ise sessizliğini korurken bazı kaynaklar tarafından, sözkonusu ağaçların 23 pistine iniş kalkış yapacak uçakları etkileyebileceğini ve bu yüzden daha kısa olan maki türü ağaçların dikilmesinin daha uygun olacağı kaydedildi.

Ali İsmet Öztürk ise fidanların uçuş emniyetini aksatacak bölgede olmadığını savundu. 

İŞTE FİDANLARIN ÖNCEKİ VE SONRAKİ HALLERİ



©AirportHaber.com ÖZEL

HEZARFEN'DE KAVGA BİTMİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

çizgi meselesi ~ 11 yıl önce
Bu adamın dümdüz bir çizgisi vardır. O çizgiye paralel olanlar onu çok severler, olmayanlar için o çizgisinden asla taviz vermez. Buda diğerlerini çileden çıkarır ona düşman olurlar. Yıllardır ve şimdi yaşanan bundan ibarettir. Ama unutulmamalıdırki bütün başarısının ardında bu çizgi vardır. Tarihe geçen bütün insanların benzeri gibi olduklarıda başka bir gerçektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e yeter artık!!! ~ 11 yıl önce
Aliİsmet Öztürk'ü yakından tanıyan biri olarak diyorumki gerçekten insafınız kurusun yazıklar olsun, zira tanımadan bilmeden ya da tanıdığı halde insanların gözünün içine baka baka yalan söyleyen kendini bilmezlere sesleniyorum!. Bu yazılanların çoğu Ali İsmet Öztürk ve kızı Semin Öztürk'ü ciddi derecede kıskanan ve onların yaptıklarına erişemeyecekleri için ancak laflarıyla itham eden kişilere aittir.1-Ali İsmet Öztürk bu ülkenin milli sporcusudur ve uçağında Türk bayrağını taşıyarak ülkemizi yurtdışındaki birçok organizasyonda başarı ile temsil etmiştir. 2- Bir çok insanı havacılık camiasına katmıştır(ancak malesefki bu insanların bazıları da aleyhinde hiç doğruluğu olmayan yalan yanlış söylemlerle minnetlerini göstermişlerdir) 3- Sebep ne olursa olsun bu fidanları bu şekilde katletmek caniliktir ve son olarak kızı Semin Öztürk hakkında ileri geri konuşanlar lütfedip 19 Mayıs tarihinde Antalya Karain'e gidip seyretsinler ve söylediklerinden utansınlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
Bu kadar tepki gösteren kişiler gerçekten konuya ne kadar hakimler acaba ? Olayları en başından beri görüp yaşamışlar mı ? Eğer hal böyle olsaydı, o ağaçların katledilmediğini ve sadece yerlerinin değiştirildiğini de bilirlerdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay vay vay! ~ 11 yıl önce
yoksa bir geri dönüş mü söz konusu ?
.. ~ 11 yıl önce
geri dönüş derken ? en başından beri ortada ağaçlara verilmiş bir zarar yoktu ki, sadece ekilecek yerleri değiştirmişler..
pilot ~ 11 yıl önce
neden fanatikçe, düşünmeden bilmeden yorum yapılıyor bir kısmı o kadar düşünmeden yazılmış ki bu adam kira borcunu elektrik borcunu ödememiş, üstüne bin türlü oyunla insanları mağdurum diye sosyal medyadan arkasına almak istemiş tuhaf birisi bu kadar büyük bir isim neden havalimanının tek dert ettiği şeyi, hakkı olan masrafları tahsil etmek istediği için polemik yaparak insanlara mağduru oynuyor ücretini ödediğiniz bir şeyi kim sizden mahrum eder bu sosyal düzende söyler misiniz hezarfende neden o kadar şirket çalışırken yeni gelenlere ya da organizasyona kapılar açılırken neden bu beyle durumları bu şekilde öde borcunu uçur uçağını istediği kadar başarılı olsun bayrak dolandırsın g çeksin takla atsın kimin borcunu ödememe lüksü var başka bir işi iyi yapabiliyor diye hangimiz evimizin kirasını arabamızın vergisini ödemeden bu şekilde davranabiliriz bu beyin hangi özelliği bunları meşru kılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konu ?? ~ 11 yıl önce
Konu bu değil ki kardeşim, sen millete laf ediyorsun ama kendi yazdıklarına bak. ne borçu ne parası ? Konu fidan, konu ağaç anladın mı ? şüpheliyim anladığından ama neyse.
çapsız ~ 11 yıl önce
sen buna cevap ver yorumun altına yazan yazılana cevap verebiliyosan konuş yoksa doğa mpğa değil konu git greenpiece'a eylem yap böyle böyle diye çapsız çapsız konuyu aynı yere getirme
çapsız diyene ~ 11 yıl önce
bak haklı çıktım sen hala anlamamışsın konuyu. eh kafa meselesi tabi normaldir.
neresi ~ 11 yıl önce
pistin neresinde bu ağaçlar, bilenler yazabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orman yeri ~ 11 yıl önce
Ali İsmet Öztürk'ün face sayfasında açıkca görülüyor, bakabilirsin .
volvo ~ 11 yıl önce
Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o lafın doğrusu ~ 11 yıl önce
Ayinesi olacak ayna değil.
hatira ormanimi ? ~ 11 yıl önce
hatira ormanindan once orasi ticari bir satisin ormanidir arkadaslar bilip bilmeden konusmayin bu adam ismini kanata yazicam adina fidan dikicem diyor bir suru para topluyor..sonrada gidip ozel mulkiyete agac dikiyor.ee oranin kirasini bedelini vermezse agacta olsa sokulur kardesim..ozel mulk diye birsey var..gelelim dogayi korumaya dogayi koruycaz tabiki parasina kiyip bodur agaz alsaymis oda belki sokulmezdi. facebookta son paylastigi bir pist var etrafi agac zemin cim bakin gorun inise engel oluyor mu yazmis :D oraya kendi ucagiyla insin ilk once sonra gelsin konussun microlight in inicegi pisti normal pistle karistiran adam turkiyenin bir numarasi degil ancak eglence konusu olur ve en son geliyorum semin ozturke gercektende reklam kokan hareketler bende katiliyorum.kendisi akrobasi pilotu demeden once bir pilot deseydik guzel olacakti :) tabi bu isler maddi kazanc icin yapiliyor sahis bu sekilde para kazaniyor reklam yapmaya calisiyor kullandigi imkanlarinda parasini odemek zorunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Külliyen yalan ~ 11 yıl önce
Hatıra Ormanın'nın arazisi Orman Genel Müdürlüğüne aittir. Özel mülkiyet değildir. Yer Orman bölge müdürü tarafından seçilmiştir. Böylesine YALAN konuşan bir insansın Allahından kork. Semin Öztürk'e laf atmak normaldir, zira değil babası onun kadar havacı değilsin. Fazla konuşmaya gerek yok, 19 Mayıs 2013 de THK Model Jet Festvali var Antalyada, ve Semin Öztürk gösterisi var programda git bir gör derim. Ama eşekten düşmüş karpuza dönersin ona göre.
Mania kriterleri ~ 11 yıl önce
Sayın yorumcu öncelikle ilgili ICAO ve SHGM talimatlarını inceleyerek yorum yapmanızı temenni ederdim.o yüzden bu yorumunuza cevap yazmak bile aslında zaman kaybı sadece gülüyorum:))
23:35:07'ye ~ 11 yıl önce
G basınç birimi değildir ve ters durduğunda (-1 g) 5sn'den daha fazla dayanırsın, okuduğun kitapları anlamaya çalış sonra havacılık sitelerinde havacılık konusunda ahkam kes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıskançlık ~ 11 yıl önce
malesef bizim insanımızda başarıyı takdir etmek yerine yıkıcı eleştiri yapmak huyu var. bu bizim ciddi bir hatamız. bundan kurtulmak nasıl mümkün olacak bilmiyorum. Ali İsmet Öztürk 20 ülkede Türk bayrağını dalgalandıran ve Türk Havacılığını temsil etmiş bir pilotumuz. Ülkemizin yetiştirdiği tek profesyonel akrobasi pilotu. Çatlasanızda patlasanızda bu böyle..şimdi geldiği noktayı para ile ilişkilendirenler var zira söyleyecek başka lafları yok. Akıllı geçinen bu kişilere şunu sormak lazım, o zaman neden tek bir akrobasi pilotumuz var ??? bu ülkedeki tek paralı adam mıdır Ali İsmet Öztürk. +9 ile -6 G yaparken cebin dolu olsa ne farkeder kafasızlar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
egoymus ~ 11 yıl önce
size ne adamin egosundan? Fidanlar sokuldu mu? Sokulmedi mi? Fidan lan fidan! neye engel oluyormus?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000