26 Haziran 2011, Pazar 08:40:26

HEZARFEN HAVAALANI'NDA KAÇAK YAPI ŞOKU!

'Su havzasındaki Hezarfen Havaalanı'nda 11 kaçak yapı tespit edildi' haberiyle ilgili tekzip aşağıdadır...
  • uçuş okulları da başka yere taşınsın..
  • orayıda bitirin, zaten can çekişen genel havacılığımıza son noktayı koyun,
  • Bende bu aklı anlamakta zorlanıyorum. Bir zamanlar Ömerli baraj havzasında bina kıyımı yapanlar, bu gün onun bin katını niye görmüyorlar. Arazi ve orman tahsisi o zamanlar kendileri tarafından yapılmadığından mı? Birde hem pilot yetersizliğinden cayır cayır yurt dışından pilot getirip 5 haneli maaşlar ödenir, diğer yandan da ister sportif, ister pilotaj için olsun birtanecik özel meydanı ve ondan faydalananları ne Samandıra' ya ne de Hazerfan' a sığmaz ederiz. Bize de bu yakışır zaten yaşasın kıskançlık, yaşasın çekememezlik. Not: Ne Hazerfanla ne de orada bulunanlarla bir ilgim yoktur. Ülkemin havacılığına kendini adamış biriyim.
  • Guzel ulkemin % 80 kacak ama kala kala hezarfende ki barakalar kaldi duzeltilecek,, acaba ulkeyi terk edip amerika da pizza mi dagitsak en azindan rasyonel ve hukuk devletinde yasariz,,
  • Al sana sivil havacılık! Biz sivil havacılığın "s" sinden bile haberdar değiliz. Ticari havacılığı ve de THY yi havacılık sanıyoruz. Pekçok sivil havacılık konusunun yönetmeliği bile yok. Aynen devam edin nasıl olsa "hesap" soran yok!

HEZARFEN HAVAALANI'NDA KAÇAK YAPI ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
uçuş okulları da başka yere taşınsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orayıda bitirin, zaten can çekişen genel havacılığımıza son noktayı koyun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bende bu aklı anlamakta zorlanıyorum. Bir zamanlar Ömerli baraj havzasında bina kıyımı yapanlar, bu gün onun bin katını niye görmüyorlar. Arazi ve orman tahsisi o zamanlar kendileri tarafından yapılmadığından mı? Birde hem pilot yetersizliğinden cayır cayır yurt dışından pilot getirip 5 haneli maaşlar ödenir, diğer yandan da ister sportif, ister pilotaj için olsun birtanecik özel meydanı ve ondan faydalananları ne Samandıra' ya ne de Hazerfan' a sığmaz ederiz. Bize de bu yakışır zaten yaşasın kıskançlık, yaşasın çekememezlik. Not: Ne Hazerfanla ne de orada bulunanlarla bir ilgim yoktur. Ülkemin havacılığına kendini adamış biriyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Guzel ulkemin % 80 kacak ama kala kala hezarfende ki barakalar kaldi duzeltilecek,, acaba ulkeyi terk edip amerika da pizza mi dagitsak en azindan rasyonel ve hukuk devletinde yasariz,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Al sana sivil havacılık! Biz sivil havacılığın "s" sinden bile haberdar değiliz. Ticari havacılığı ve de THY yi havacılık sanıyoruz. Pekçok sivil havacılık konusunun yönetmeliği bile yok. Aynen devam edin nasıl olsa "hesap" soran yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000