19 Şubat 2010, Cuma 13:54:50

Heron'dan çok daha iyisini yaptılar

Önümüzdeki haftalarda Türkiye’nin sipariş ettiği 10 adet Heron casus uçağı teslim etmeye hazırlanan İsrail, şimdi de çok gelişmiş yeni bir casus uçak yaptığını açıkladı.
  • Su an Amerikan,Ingiliz,Israil gizli servisleri Irana saldiri planlari hazirliyorlar, ve Ahmedinejati nasil bitiririz diye düsünüyorlar.Asalim mi kursuna mi dizelim,yada bizim tabancamizla intihar mi etsin diye. Nasil ki bir komplo sonucu Dubayda Hamasin 2 numarali adamini temizledilerse.Tek bir Israilli ölmesin diye gözlerini kirpmadan 1000 tane filistinli öldürürler.!!!!!!!!!
  • Onca gelişim yaptık mühendislerimiz İNTİHAR(!) etti, deniz kuvvetleri kendi gemimizi yaptı ihracat için sipariş aldı, başından belalar eksik olmuyor?
  • bitmiş burası bitmişşş
  • Ne olursa olsun Ne yaparlarsa yapsınlar İRAN İsrailin sonunu getirecek.Eğer buna Türkiye amerikadan emir alarak karşılık vermezzse.Eğer verirse emin olalımki iran türkiyeyi bir israil olarak görür.
  • Ne olur eskileri bize satın. Hem yenisinin maliyetlerini karşılar dahada iyisini yaparsınız bu arada bizde eski aletlerin yedek parçalarıyla sizi zengin ederiz. Bizim mühendisimiz yok kafamız çalışmıyorda. Olan mühendislerimizde nedense İNTİHAR! ediyorlar biz bu işleri beceremiyoruz. Hemen alalım eskileri.
  • elin oglu neler yapiyor,bizde ne olmus hökümet,ordu,muhalefet birbirine girmis.kimse kimsenin yaptigi isi begenmiyor,bu memleket düzelmez.

Yediot Ahronot gazetesinin haberine göre, dünyanın en gelişmiş casus uçağı olduğu bildirilen yeni insansız hava aracına “Eitan” adı verildi. Gazete, bütün test çalışmaları tamamlanan ilk Eitan casus uçağın önümüzdeki pazartesi günü İsrail hava kuvvetlerine teslim edileceğini bildirdi.

Haberini İsrail Hava Kuvvetleri Sözcülüğü’ne dayandıran Yediot Ahronot, Eitan’ın, Heron’lara göre hem daha büyük hem de teknolojik olarak çok daha ileri olduğunu yazdı. İddiaya göre, İsrail’in geçen yılki Gazze operasyonunda da denenen yeni casus uçak havada 20 saat kalabiliyor ve 250 kilogram yük kapasitesi olan Heron’lardan birkaç yüz kilo daha fazla yük taşıyabiliyor. Yeni casus uçakların menzilleri de Heron’ların birkaç katına kadar çıkabiliyor.

Eitan casus uçağının bugüne kadarkilerden çok daha gelişmiş keşif ve gözetleme cihazlarına sahip olduğunu bildiren İsrail Hava Kuvvetleri sözcüsü, önceki casus uçakların geleneksel “istihbarat toplama” kapasitesine ek olarak yeni uçağın “ordu kuvvetlerine refakat” ve “koruma” görevi de yapabileceğini kaydetti.

Yetkili, Eitan’ların öncekilerden çok daha pahalıya mal olması nedeniyle muhtemel saldırılara karşı “koruma kalkanıyla” donatıldığını bildirdi.

Heron'dan çok daha iyisini yaptılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Su an Amerikan,Ingiliz,Israil gizli servisleri Irana saldiri planlari hazirliyorlar, ve Ahmedinejati nasil bitiririz diye düsünüyorlar.Asalim mi kursuna mi dizelim,yada bizim tabancamizla intihar mi etsin diye. Nasil ki bir komplo sonucu Dubayda Hamasin 2 numarali adamini temizledilerse.Tek bir Israilli ölmesin diye gözlerini kirpmadan 1000 tane filistinli öldürürler.!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onca gelişim yaptık mühendislerimiz İNTİHAR(!) etti, deniz kuvvetleri kendi gemimizi yaptı ihracat için sipariş aldı, başından belalar eksik olmuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bitmiş burası bitmişşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne olursa olsun Ne yaparlarsa yapsınlar İRAN İsrailin sonunu getirecek.Eğer buna Türkiye amerikadan emir alarak karşılık vermezzse.Eğer verirse emin olalımki iran türkiyeyi bir israil olarak görür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne olur eskileri bize satın. Hem yenisinin maliyetlerini karşılar dahada iyisini yaparsınız bu arada bizde eski aletlerin yedek parçalarıyla sizi zengin ederiz. Bizim mühendisimiz yok kafamız çalışmıyorda. Olan mühendislerimizde nedense İNTİHAR! ediyorlar biz bu işleri beceremiyoruz. Hemen alalım eskileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
elin oglu neler yapiyor,bizde ne olmus hökümet,ordu,muhalefet birbirine girmis.kimse kimsenin yaptigi isi begenmiyor,bu memleket düzelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000