21 Ocak 2009, Çarşamba 09:02:31

Her yolcuya para dağıtılacak

Geçtiğimiz Perşembe günü Hudson Nehri'ne acil iniş yapan A320 tipi yolcu uçağındaki tüm yolculara US Airways tarafından 5.000 dolarlık çek gönderileceği bildirildi.
  • yorum yapanlar havacılıktan bi haber belli.bu uçakta benim sorumluluğum olsa insan içine çıkamzdım.size bi pazar sorusu sorayım bari.malına güvenen pazarcı ne der????seçmece bunlar der demi.ama sizin gibi ahalinin zoruna gider bu karşılık.adam korku çekene de tazminat veriyo .s,zn bi yerlerinize mi batıyo bu durum.parası çoksa versin gitsin.biz kimi takdir edeceğimizi ii biliriz....
  • Parayı bir ellerinle nasıl alacaklarsa öyle geri iade edeceklerdir!Sen önce kendi yazındaki imla hatasını düzelt,daha sonra da millete anlatım bozukluğu dersi ver!!
  • Anlayamadım. Paraları geri mi verecek, iade mi edecek ? Geri iade nasıl oluyor ? Yani yolcular parayı bir ellerinle alıp, öteki ellerinle geri mi verecekler ? Şirket paraları ya iade eder, ya da geri verir. İkisi birden aynı anda olmaz. :)

Havayolu şirketi bu ödemelerin yolcuların acil ihtiyaçlarını karşılamaları için olduğunu belirtti. US Airways ayrıca yolcuların bilet ücretlerini de geri iade edecek.

Kazalardan sonra yolculara ödeme yapılması sık görülen bir durum olsa da yolcuların şirkete karşı dava açmalarına her zaman engel olmuyor.

 

Her yolcuya para dağıtılacak

Yorumlar

koaka ~ 15 yıl önce
yorum yapanlar havacılıktan bi haber belli.bu uçakta benim sorumluluğum olsa insan içine çıkamzdım.size bi pazar sorusu sorayım bari.malına güvenen pazarcı ne der????seçmece bunlar der demi.ama sizin gibi ahalinin zoruna gider bu karşılık.adam korku çekene de tazminat veriyo .s,zn bi yerlerinize mi batıyo bu durum.parası çoksa versin gitsin.biz kimi takdir edeceğimizi ii biliriz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 15 yıl önce
Parayı bir ellerinle nasıl alacaklarsa öyle geri iade edeceklerdir!Sen önce kendi yazındaki imla hatasını düzelt,daha sonra da millete anlatım bozukluğu dersi ver!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 15 yıl önce
Anlayamadım. Paraları geri mi verecek, iade mi edecek ? Geri iade nasıl oluyor ? Yani yolcular parayı bir ellerinle alıp, öteki ellerinle geri mi verecekler ? Şirket paraları ya iade eder, ya da geri verir. İkisi birden aynı anda olmaz. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000