12 Mart 2009, Perşembe 15:00:39

Helsinki uçuşları başlıyor

İsveç bölgesel havayolları şirketi City Airline, Göteborg-Landvetter havaüssü ve Helsinki-Vantaa havaalanı arasında günlük uçuş düzenleyeceğini açıkladı.
  • bize ne diye yorum yapmışsınız andcak okuyuculardan bazılarını ilgilendirebilir..örneğin ben airporthaber sayesinde öğrendimki artık zürih'tende uçucaklarmış..en azından artık zürih'e gelmesi güzel..gittikçe binerim artık:D
  • Bu haberin burada ne işi var?
  • KTHY 7 ŞUBAT 2009 DAN İTİBAREN ANTALYADAN HELSİNKİYE UÇUYOR.AMA ÖZEL Bİ TUR FİRMANIN YOLCULARINI TAŞIYOR.BİRDE ŞUNU BİLİYORUM BU UÇUŞU GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN KIBRIS DAN HAVALANAN KTHY UÇAGI ANTALYA YA KADAR YOLCU ALMIYOR VE KIBRISDAN HELSİNKİYE YOLCUDA GÖTÜRMÜYOR.YANİ KIBRISDAN ANTALYAYA BOŞ BOŞ UÇUYOR.ANLAŞMALARI BÖYLE GALİBA BENİMDE TUAFIMA GİTMİŞTİ :)) KAYNAK :http://www.kibrisligazetesi.net/kibrisli/site/tr/main.php?action=article_details&article_id=18172
  • bAŞLIKLARI KİM SEÇİYOR ? kİM GEREKSİZ KONU BAŞLIKLARIYLA VAKTİMİZİ HARCIYOR? yÖNETİCİMİZ UYUYOR MU?
  • Ben haberi ilk gordugumde Turkiye ye yeni bir firmanin daha ucus baslattigini sandim; Bu tur, direk bizi ilgilendirmeyen ya da dolayli yoldan da olsa bizi ilgilendirmeyen haberlerin mansetten verilmesi bana garip geliyor. Yok eger ki derseniz biz uluslararasi okunuyoruz, o zaman web sitenize ingilizce destegi saglayin ya da dunyanin her yerinde baslayan ve bizi direkt ilgilendirmeyen ucuslari da bize bildirin demek isterim. mesela East Timor- Sydney ucuslarinda bir gelisme var mi bilmek isterim (!) Not: Web sitenizi begenerek takip eden biriyim, ama elestiri yapma hakkini da kendimde buluyorum.
  • BİZE NE ?
  • Ucuslarin baslamis olmasindan çok mutluyuz. Yolcu hic eksik olmayacak.

Uçuşların 14 Nisan itibariyle başlayacağını söyleyen City Airline Yönetim Direktörü Jimmie Bergqvist, rotanın İskandinavya Hava Yolları Sistemi içerisinde işleyeceğini belirtti.

City Airline, şu anda Göteborg Landvetter Airport üzerinden Manchester, Birmingham, Lyon, Zürich, Tallinn, Prag, Luleå, Visby and Åre/Östersund şehirlerine uçuşlar düzenliyor. Bu şehirlere, Helsinki üzerinden aktarmalı uçuşlar da gerçekleştirilebilecek.

SAS Eurobonus Programı üyesi olan City Airline, Investment AB Janus of Gothenburg grubuna ait. Grubun diğer faaliyet alanları arasında tur operatörlüğünün yanı sıra, Avusturya'da bulunan oteller zinciri ve dünyanın en büyük uluslararası eğitim şirketlerinden biri sayılan STS Eğitim Şirketi var.

Helsinki uçuşları başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
bize ne diye yorum yapmışsınız andcak okuyuculardan bazılarını ilgilendirebilir..örneğin ben airporthaber sayesinde öğrendimki artık zürih'tende uçucaklarmış..en azından artık zürih'e gelmesi güzel..gittikçe binerim artık:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu haberin burada ne işi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY 7 ŞUBAT 2009 DAN İTİBAREN ANTALYADAN HELSİNKİYE UÇUYOR.AMA ÖZEL Bİ TUR FİRMANIN YOLCULARINI TAŞIYOR.BİRDE ŞUNU BİLİYORUM BU UÇUŞU GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN KIBRIS DAN HAVALANAN KTHY UÇAGI ANTALYA YA KADAR YOLCU ALMIYOR VE KIBRISDAN HELSİNKİYE YOLCUDA GÖTÜRMÜYOR.YANİ KIBRISDAN ANTALYAYA BOŞ BOŞ UÇUYOR.ANLAŞMALARI BÖYLE GALİBA BENİMDE TUAFIMA GİTMİŞTİ :)) KAYNAK :http://www.kibrisligazetesi.net/kibrisli/site/tr/main.php?action=article_details&article_id=18172

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bAŞLIKLARI KİM SEÇİYOR ? kİM GEREKSİZ KONU BAŞLIKLARIYLA VAKTİMİZİ HARCIYOR? yÖNETİCİMİZ UYUYOR MU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben haberi ilk gordugumde Turkiye ye yeni bir firmanin daha ucus baslattigini sandim; Bu tur, direk bizi ilgilendirmeyen ya da dolayli yoldan da olsa bizi ilgilendirmeyen haberlerin mansetten verilmesi bana garip geliyor. Yok eger ki derseniz biz uluslararasi okunuyoruz, o zaman web sitenize ingilizce destegi saglayin ya da dunyanin her yerinde baslayan ve bizi direkt ilgilendirmeyen ucuslari da bize bildirin demek isterim. mesela East Timor- Sydney ucuslarinda bir gelisme var mi bilmek isterim (!) Not: Web sitenizi begenerek takip eden biriyim, ama elestiri yapma hakkini da kendimde buluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BİZE NE ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ucuslarin baslamis olmasindan çok mutluyuz. Yolcu hic eksik olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000