28 Şubat 2014, Cuma 15:09:48

HELİKOPTERLER KIRIM'A GİRDİ!

Rusya'ya ait 10 askeri helikopterin Kırım üzerindeki Ukrayna hava sahasına girdiği bildirildi.
  • Rusya'nın bir an önce Kırım ve bütün Ukrayna'da işgali başlatıp bu çeşit ayaklanmaların önünü peşinen kesmesi gerekir.
  • Ukrayna dediğin gibi üretim hattıydı ama malesef bu dediğin hatların hepsi Harkov'da. Tank ve türbin fabrikasında traktör yapılıyor, savaş uçağı fabrikasında ise şimdi an-140lar yapılıyor..
  • Uzmana bak
  • rusya 1 gunde gurcıstanı almıştı;1 saatte ukraynayı alır....

Ukrayna sınır güvenlik kurumu tarafından yapılan açıklamada, hava sahası ihlalinin yanı sıra Rusya'nın Karadeniz filosunun bir bölümünün bulunduğu liman kenti Sivastopol'da da Rus askerlerinin Ukraynalı sınır koruma birliklerinin geçişine izin vermediği ve Kırım hava sahasını kontrol altında tuttuğu belirtildi.

Rusya daha önce Sivastopol yakınlarındaki bir askeri havaalanı ile Kırım'ın başkenti Simferopol'daki Akmescid havalimanının ele geçirilmesinde rolü olduğu yönündeki açıklamaları yalanlamıştı.

HELİKOPTERLER KIRIM'A GİRDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rusya'nın bir an önce Kırım ve bütün Ukrayna'da işgali başlatıp bu çeşit ayaklanmaların önünü peşinen kesmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx'e ~ 10 yıl önce
Ukrayna dediğin gibi üretim hattıydı ama malesef bu dediğin hatların hepsi Harkov'da. Tank ve türbin fabrikasında traktör yapılıyor, savaş uçağı fabrikasında ise şimdi an-140lar yapılıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vayy ~ 10 yıl önce
Uzmana bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rusya... ~ 10 yıl önce
rusya 1 gunde gurcıstanı almıştı;1 saatte ukraynayı alır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 10 yıl önce
Ukrayna eskiden Rusya'nın tank ve uçak üretim üssüydü.Ukrayna gürcistana benzemez elinde ağır silahlar var. O bölgede rahat hareket etmesi.O bölge halkının Rusya yanlısı olmasındandır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000