31 Mayıs 2010, Pazartesi 09:35:35

Helikopterle saldırdılar...

İsrail donanmasının Gazze'ye yardım götüren Türk gemilere, helikopterlerle yaptığı operasyonda ölü sayısı hızla artıyor. İsrail televizyonuna göre ölü sayısı 16'ya çıktı.
  • MİT madem yeniden yapılancak o zaman şunlara dikkat edilsin:Operasyonel anlamda devletin bekası için her türlü suikast ve öldürme yetkisi aynı MOSSAD gibi verilsin.Gerektiğinde MİT , TSK'nın ÖKK ve SAT komadolarını da bu tip özel operasyonlar için kullanabilmelidir ve MİT'in bütçesi ivedilikle arttırılmalı , dış istibarat dost bilinen düşman devletlere hiç bir zaman bırakılmamalıdır.
  • bence israile uçuşları anında iptal etmek gerekiyor bu kadar vahşi olunmaz zaten niye israile türkiyeden uçak var anlamıyorum biz bu şerefsizlere niçin hizmet ediyoruz
  • Andolsun,varlığım masum insanların varlığına kurban olsun..Kanla,şiddetle,insanlara pusu kurmakla,onların canlarını yakmak konusunda uzmanlaşan siyonist katil zihniyetlerin Allah köklerini kazısın....Bugün o gemilere saldıran katillerle Allah belayı üstlerinden eksik etmesin hem onlara hem onlara kim ağababalık ediyorsa hepsine Kahrolsun... Köpekleşmiş israil.Yaşasın tam bağımsız özgür FİLİSTİN
  • İsrailin bu vahşice saldırılarını görmemek için kör olmak bile yetmez gerçekten. Yok kendisini savunmus,yok kara yolunu kullansınlar, bunlar ne saçmalık öyle. karayollarını açmıyorlarki yardım gitsin, açanlarada engel oluyorlar(MISIR), alternatif deniz yolu kaldıkı arkadaşında dediği gibi uluslararası karasularında saldırması yasaktır hele ki beyaz bayrak var ise. Ayrıca bu gösteri değil siz vicdansız insanların yapmadıklarını yapmaktır. Bu saldırı tıkı Akut yada Kızılaya yapılmış saldırı gbidir ve affedilemez.
  • Belkide deniz üssüne saldiran PKK degil mossad ajanlari olabilir cünkü insani yardim gemilerine en yakin deniz üssü Iskendurunda
  • UluslarArası Sularda Meşru Müdaafa olmaz bu direk saldırıdır.Deniz Hukuku Bilmediğiniz Belli.Beyaz Bayrak Taşıyan Araca Savaşta Bile Ateş edilmesi Yasaktır.Cenevre Antlaşmasında Böyle Yazar.
  • Hala PKK nın İsrail'in illegal taşeronu olduğunu bu zamana kadar anlayamadınız mı?
  • Türkiye yapılan insanlık dışı davranışın bedelini en ağır şekilde israile ödetmelidir.!!!Barış yanlısı bir devlet olmayan ve müslüman dünyasına nefret duyan bu devlete gereken ders verilmelidir..!!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Farkindamisiniz ayni anda PKK Iskedurun da saldiri düzenledi bu tesadüf olamaz hemde deniz üstüne.
İsrail donanmasının dün gece Gazze'ye yardım götüren başta Mavi Marmara olmak üzere 6 gemilik filoya yaptığı helikopterli operasyonun ardından, İsrail'de bir televizyon kanalı 16 kişinin öldüğünü bildirdi.

Bu arada, İsrail'den şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadığı dikkati çekti.

Görüşlerine başvurulan bir askeri kaynak, şu aşamada herhangi bir açıklama yapılmasının söz konusu olmadığını belirtirken, gemilere rotalarını geri çevirmeleri veya Aşdod'a yönlendirmeleri konusunda uyarı yapıldığını gemilerin bu ikazı dinlemediğini hatırlatmakla yetindi.

İsrail'in İskenderun'dan yola çıkan sivil yardım gemisine saldırmasının ardından Türkiye Dışişleri Bakanlığı'ndan çok sert bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada; 'İnsanlık dışı' saldırıyı kınandı ve İsrail ile diplomatik ilişkilerin telafi edilemeyecek bir hal aldığı ifade edildi. Öte yandan, İstanbul'da İsrail Konsolosluğu önünde protesto gösterileri yapılmaya başlandı.
Helikopterle saldırdılar...

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
MİT madem yeniden yapılancak o zaman şunlara dikkat edilsin:Operasyonel anlamda devletin bekası için her türlü suikast ve öldürme yetkisi aynı MOSSAD gibi verilsin.Gerektiğinde MİT , TSK'nın ÖKK ve SAT komadolarını da bu tip özel operasyonlar için kullanabilmelidir ve MİT'in bütçesi ivedilikle arttırılmalı , dış istibarat dost bilinen düşman devletlere hiç bir zaman bırakılmamalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence israile uçuşları anında iptal etmek gerekiyor bu kadar vahşi olunmaz zaten niye israile türkiyeden uçak var anlamıyorum biz bu şerefsizlere niçin hizmet ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Andolsun,varlığım masum insanların varlığına kurban olsun..Kanla,şiddetle,insanlara pusu kurmakla,onların canlarını yakmak konusunda uzmanlaşan siyonist katil zihniyetlerin Allah köklerini kazısın....Bugün o gemilere saldıran katillerle Allah belayı üstlerinden eksik etmesin hem onlara hem onlara kim ağababalık ediyorsa hepsine Kahrolsun... Köpekleşmiş israil.Yaşasın tam bağımsız özgür FİLİSTİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İsrailin bu vahşice saldırılarını görmemek için kör olmak bile yetmez gerçekten. Yok kendisini savunmus,yok kara yolunu kullansınlar, bunlar ne saçmalık öyle. karayollarını açmıyorlarki yardım gitsin, açanlarada engel oluyorlar(MISIR), alternatif deniz yolu kaldıkı arkadaşında dediği gibi uluslararası karasularında saldırması yasaktır hele ki beyaz bayrak var ise. Ayrıca bu gösteri değil siz vicdansız insanların yapmadıklarını yapmaktır. Bu saldırı tıkı Akut yada Kızılaya yapılmış saldırı gbidir ve affedilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Belkide deniz üssüne saldiran PKK degil mossad ajanlari olabilir cünkü insani yardim gemilerine en yakin deniz üssü Iskendurunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UluslarArası Sularda Meşru Müdaafa olmaz bu direk saldırıdır.Deniz Hukuku Bilmediğiniz Belli.Beyaz Bayrak Taşıyan Araca Savaşta Bile Ateş edilmesi Yasaktır.Cenevre Antlaşmasında Böyle Yazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hala PKK nın İsrail'in illegal taşeronu olduğunu bu zamana kadar anlayamadınız mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye yapılan insanlık dışı davranışın bedelini en ağır şekilde israile ödetmelidir.!!!Barış yanlısı bir devlet olmayan ve müslüman dünyasına nefret duyan bu devlete gereken ders verilmelidir..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Farkindamisiniz ayni anda PKK Iskedurun da saldiri düzenledi bu tesadüf olamaz hemde deniz üstüne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000