05 Kasım 2017, Pazar 08:51:12

Helikopterin enkazı denizden çıkarıldı

Norveç'in Spitsbergen bölgesinde 8 kişiyi taşıyan Rus Mi-8 helikopterinin enkazının denizaltından çıkarıldı.
  • Haberden anlayabildiğimiz kadarı ile biraz karanlık durum gibi gözüküyor.Rusların bu helikopteri sağlam bir yapıya sahiptir ve çok büyük bir problem yada dışarıdan bir müdahale (saldırı) olmazsa sıkıntı yaşatmaz.Ancak 8 kişinin de bulunamaması garip geliyor ayrıca diğer üretici firmalar kaza araştırmalarını en ince detayına kadar araştırıp sonucuna ulaştırırlar rusların çok önem verdiklerini düşünmüyorum.
  • Helikopteri de pert etmişler
  • 8 kisiden hicbirinin helikopter icinde olmamasi cok ilginc. Ya atlayabildiler ki helikopter govdesi hemen hemen tek parca, ya da aciklanmayan baska birsey var

Norveç'in Spitsbergen bölgesinde 8 kişiyi taşıyan Rus Mi-8 helikopterinin enkazının denizaltından çıkarıldı.

Rusya'nın Barentsburg Başkonsolosu Vyaçeslav Nikolayev, 26 Ekim'de gerçekleşen kazada, içinde 8 kişinin bulunduğu Rus Mi-8 helikopterinin enkazının Norveç'in Spitsbergen bölgesinde denizaltından çıkarıldığını ancak 8 kişinin cansız bedenine ulaşılamadığını bildirdi.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı’ndan Yevgeniy Saidov, helikopterin kara kutusunun bulunduğunu belirterek, “Kara kutu incelenmesi için Moskova’ya gönderilecek” dedi.

Converse Avia havayoluna ait Mi-8 helikopteri, 26 Ekim'de Piramit kasabasından Barentsburg'a uçtuğu zaman kaybolmuştu. Gemide 5 mürettebat ve Arctic ve Antarctic bilimsel araştırma enstitüsünün 3 çalışanı bulunuyordu. 3 gün sonra, Norveçli bir gemi, Cape Heer'in iki kilometre kuzeydoğusunda bir araba enkazı bulmuştu.



Helikopterin enkazı denizden çıkarıldı

Yorumlar

~ 6 yıl önce
Haberden anlayabildiğimiz kadarı ile biraz karanlık durum gibi gözüküyor.Rusların bu helikopteri sağlam bir yapıya sahiptir ve çok büyük bir problem yada dışarıdan bir müdahale (saldırı) olmazsa sıkıntı yaşatmaz.Ancak 8 kişinin de bulunamaması garip geliyor ayrıca diğer üretici firmalar kaza araştırmalarını en ince detayına kadar araştırıp sonucuna ulaştırırlar rusların çok önem verdiklerini düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüymüşler ~ 6 yıl önce
Helikopteri de pert etmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuhaf ~ 6 yıl önce
8 kisiden hicbirinin helikopter icinde olmamasi cok ilginc. Ya atlayabildiler ki helikopter govdesi hemen hemen tek parca, ya da aciklanmayan baska birsey var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000