10 Mart 2017, Cuma 16:02:20

Helikopterin düşüş anı görüntülendi

Bugün öğle saatlerinde Beylikdüzü TÜYAP yakınındaki kuleye çarparak düşen Eczacıbaşı'na ait helikopterin düşüş anı görüntülendi.
  • Arapça niyyet kelimesinden gelir. "Bir şeyi önceden düşünüp istemek" diye bir anlamı vardır. Her dilde farklı ifade edilse de Öz Türkçemizde Murat olarak kullanımı da vardır. Kast ise hukuki karşılığıdır. Hukukta kanunca suç kabul edilen bir şeyi yapmaya niyetlenmek kasıtlı fiile girer ki bunun yaptırımı daha ağır olur. Bazı yorumları okuyunca vatandaşlarımızın akıl yaşı ortalamasının 8 olduğunu iddia edenleri haklı görüyorum. Aklı-Selim düşünebilenler ne kadar az ki bu akıl yaş ortalamasını ancak 8' e çıkarabilmişler. Toplumdan onları da alın, geriye sadece okuyabilen yazabilen ama okuyup yazdığının ne anlama geldiğini bilmeyen 6-7 yaş akıl grubu insanlar kalır. Bu ülkede durum bu işte. Bu pilotlar sabahın köründe yataklarından kalkıp İstanbul trafiği ile boğuşarak Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçip, o helikoptere 5 kişiyi daha alarak kasıtlı olarak mı o kuleye çarptılar? Yapmayın, bu kadar art niyetli olmayın. Onların da ailesi, sevdikleri sevenleri yaşama arzuları yokmuydu?
  • Kulede çarpma izi yokmuş ; Ne olacak şimdi çok bilmişler !!!
  • Şehadet mertebesine ulaşan yiğit kardeşlerime Allahtan rahmet diliyorum.
  • İlk bulgulara göre %99 pilotaj hatası görünüyor. Yoğun sis varken ne cesaret bu sevgili kaptanım?
  • Helikopter düşerken çarpma nedeniyle kopan kuyruk veya pal de videoda belli belirsiz ayrıca düşüyor. Allah rahmet eylesin kazada hayatını kaybedenlere..
  • Arkadaşlar düşen uçakmış bizde Helikopter sandık.
  • videonun 09-10 saniyeleri arasi ve 28-29 saniyeleri arasi duraklatilirsa, muhtemel tv kulesine carpa sonrasi pervanelerinden sol tarafa dogru hala parca dustugu gorulebiliyor.Yuksek hizlia carpigi da zaten enkazin dagildigi alanla sabit.Allah rahmet eylesin

Beylikdüzü TÜYAP yakınındaki kuleye çarparak düşen Eczacıbaşı'na ait helikopterin düşüş anı görüntülendi.

Bölgeyi gören akaryakıt istasyonu kamerasına yansıyan görüntüde uçağın kuleye çarptıktan sonra düşüş anı kayıtlara geçti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu uzmanlarının, incelemelerde bulunmak üzere kaza yerine gönderildiği belirtildi.

İşte helikopterin düşüş anı;

Helikopterin düşüş anı görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Niyet ~ 7 yıl önce
Arapça niyyet kelimesinden gelir. "Bir şeyi önceden düşünüp istemek" diye bir anlamı vardır. Her dilde farklı ifade edilse de Öz Türkçemizde Murat olarak kullanımı da vardır. Kast ise hukuki karşılığıdır. Hukukta kanunca suç kabul edilen bir şeyi yapmaya niyetlenmek kasıtlı fiile girer ki bunun yaptırımı daha ağır olur. Bazı yorumları okuyunca vatandaşlarımızın akıl yaşı ortalamasının 8 olduğunu iddia edenleri haklı görüyorum. Aklı-Selim düşünebilenler ne kadar az ki bu akıl yaş ortalamasını ancak 8' e çıkarabilmişler. Toplumdan onları da alın, geriye sadece okuyabilen yazabilen ama okuyup yazdığının ne anlama geldiğini bilmeyen 6-7 yaş akıl grubu insanlar kalır. Bu ülkede durum bu işte. Bu pilotlar sabahın köründe yataklarından kalkıp İstanbul trafiği ile boğuşarak Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçip, o helikoptere 5 kişiyi daha alarak kasıtlı olarak mı o kuleye çarptılar? Yapmayın, bu kadar art niyetli olmayın. Onların da ailesi, sevdikleri sevenleri yaşama arzuları yokmuydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 7 yıl önce
Kulede çarpma izi yokmuş ; Ne olacak şimdi çok bilmişler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanırsın sonra ~ 7 yıl önce
Kulede yok zaten... Raporu bekle... Sonra da o çok bilmişler lafını münasip şekilde değerlendir...
A.Ç ~ 7 yıl önce
Şehadet mertebesine ulaşan yiğit kardeşlerime Allahtan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotaj ~ 7 yıl önce
İlk bulgulara göre %99 pilotaj hatası görünüyor. Yoğun sis varken ne cesaret bu sevgili kaptanım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Egitim ~ 7 yıl önce
Cesaret degil bi tanem.egitim ve yuksek teknoloji.sana agir konular.okey masana geri don sen.zorlama kendini.
yazık ~ 7 yıl önce
Helikopter düşerken çarpma nedeniyle kopan kuyruk veya pal de videoda belli belirsiz ayrıca düşüyor. Allah rahmet eylesin kazada hayatını kaybedenlere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak!!!!!!!!!!!!! ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar düşen uçakmış bizde Helikopter sandık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah ~ 7 yıl önce
senin su satirlari yazmana sebep olup kaz beyninle espri yaptigini zanneden bedeninin belasını versin.
Ger zekkkk ~ 7 yıl önce
Espiri mı yaptın Dallamaaa
O ucak yan şekilde kanatlarla beraber.... ~ 7 yıl önce
Yukardaki başlıgin devamini sen getir..
F.o ~ 7 yıl önce
Arkadaşım senin bu yazdığın cümlenin ne anlamı var insanların bu acılı gününde herşeyi bu kadar hafife alıp yorum yapmaya çalışmak çok büyük bir terbiyesizlik !!!!!!
Parca ~ 7 yıl önce
videonun 09-10 saniyeleri arasi ve 28-29 saniyeleri arasi duraklatilirsa, muhtemel tv kulesine carpa sonrasi pervanelerinden sol tarafa dogru hala parca dustugu gorulebiliyor.Yuksek hizlia carpigi da zaten enkazin dagildigi alanla sabit.Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000