12 Haziran 2021, Cumartesi 12:41:18

Helikopter pilotu aranıyor

Türk sivil havacılığının köklü şirketlerinden Genel Havacılık A.Ş. helikopter pilotu arıyor.
  • Garip arkadaşım TSK da Bell 407 helikopteri yok aranan niteliklerde bu tipte 2000 saat uçuşu olan adam arıyorlar ama emekli bir askerin bu tipte bu saati doldurması çok zor ilanda çok garip helikopter pilotları kapalı çevrimde her türlü irtibatı sağlarlar ama bu şartları karşılayan bulamadıkları yada başka bir sebepten ortada kalmış bir ilan olduğunu düşünüyorum.
  • 30-50 yaş arasımı. Adrese teslim bir işe alim olacak gibi.türkiyede helikopter pilotu sadece silahlı kuvvetlerde yetiştiriliyor. Dolayısıyla emeklilik zamanı geçenlerin hepside 50 yaşın üzerinde olduğuna göre ve mevcut lisanslarla 65 yaşına kadar uçulabildiği halde ve yaş=tecrübe olduğuna göre demekki alım yApmak istedikleri vatandandaş yada vatandaşlar 50 yaşın altında demekki

Türk sivil havacılığının köklü şirketlerinden Genel Havacılık A.Ş. helikopter pilotu arıyor.

Hava araçları işletme ve bakım konusunda 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Genel Havacılık A.Ş, Bell 407 tipi helikopterde görev yapabilecek güncel lisansa sahip pilot aradığını duyurdu.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; işe alım kriteri olarak söz konusu helikopter tipinde 2000 saat uçuş deneyimi aranıyor. Pilotların yaş aralığının ise 30-50 olması isteniyor.

Bell 407'ler ABD merkezli Bell Helicopter tarafından üretilen genel maksat helikopter olarak biliniyor.

BAŞVURU İÇİN

[email protected]
 

Helikopter pilotu aranıyor

Yorumlar

~ 3 yıl önce
Garip arkadaşım TSK da Bell 407 helikopteri yok aranan niteliklerde bu tipte 2000 saat uçuşu olan adam arıyorlar ama emekli bir askerin bu tipte bu saati doldurması çok zor ilanda çok garip helikopter pilotları kapalı çevrimde her türlü irtibatı sağlarlar ama bu şartları karşılayan bulamadıkları yada başka bir sebepten ortada kalmış bir ilan olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 3 yıl önce
30-50 yaş arasımı. Adrese teslim bir işe alim olacak gibi.türkiyede helikopter pilotu sadece silahlı kuvvetlerde yetiştiriliyor. Dolayısıyla emeklilik zamanı geçenlerin hepside 50 yaşın üzerinde olduğuna göre ve mevcut lisanslarla 65 yaşına kadar uçulabildiği halde ve yaş=tecrübe olduğuna göre demekki alım yApmak istedikleri vatandandaş yada vatandaşlar 50 yaşın altında demekki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000