15 Haziran 2022, Çarşamba 13:04:17

Helikopter kazasından önceki son fotoğraf yürek burktu...

İtalya'da 4'ü Türk 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasından önce çekilen "son fotoğraf" ortaya çıktı.
  • Allah hepsine rahmet etsin. Kritik hava şartlarında mutlaka iki pilotla uçulmalı.Bir pilot görerek iken diğeri alet uçuşunda kalmalı.(Vertigo tehlikesine karşı) Tek pilot ile buluta ve sise giriş yapılmamalı.Karlı bölgelerde iki pilotla uçulmalı MEA(Minimum enroute altitute ve lokal altimetreler mutlaka bilinmeli. Görüş şartlarının çok kısıtlığı olduğu durumlarda Dağ’ın eğimini ufuk kabul ediverince, herşey bir anda 30 derecelik yatış 60 derece oluverir.Zor uçuştur.Makine IFR’a hazır olmalı.

İtalya'da 4'ü Türk 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasından önce çekilen "son fotoğraf" ortaya çıktı.

İtalyan basını fotoğrafı "Trajik kazadan önce son gülüş" başlığıyla paylaştı.

Kazada Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çalışanı Altuğ Erbil, Arif Cez, İlker Uçak ve Serhat Kenar yaşamını yitirmişti. Ölen 4 Türk'ün cenazelerinin otopsilerin ardından Türkiye'ye gönderilmesi bekleniyor.

NTV'nin aktardığına göre; Helikopterin düşme nedeni ise halen araştırılıyor. Kazanın hava şartları yüzünden pilotun hakimiyetini kaybetmesinden kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Helikopter kazasından önceki son fotoğraf yürek burktu...

Yorumlar

Pilot. ~ 2 yıl önce
Allah hepsine rahmet etsin. Kritik hava şartlarında mutlaka iki pilotla uçulmalı.Bir pilot görerek iken diğeri alet uçuşunda kalmalı.(Vertigo tehlikesine karşı) Tek pilot ile buluta ve sise giriş yapılmamalı.Karlı bölgelerde iki pilotla uçulmalı MEA(Minimum enroute altitute ve lokal altimetreler mutlaka bilinmeli. Görüş şartlarının çok kısıtlığı olduğu durumlarda Dağ’ın eğimini ufuk kabul ediverince, herşey bir anda 30 derecelik yatış 60 derece oluverir.Zor uçuştur.Makine IFR’a hazır olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000