29 Haziran 2009, Pazartesi 11:20:29

HELİKOPTER KAZASINDA AKIL KARIŞTIRAN İDDİALAR

İHA muhabiri İsmail Güneş'i helikopter kazasından önce defalarca arayan NTV, pilotu da aramış! İşte ayrıntılar...
  • Neden kimsenin aklına telefonlardan yer tespitinin önüne geçmek için şarjlarının bitirilmesine çalışıyor olmak gelmiyor acaba?
  • Helikopterde yüksek performans lı elektronik cihaz mı varki cep telefonu bozsun. o helikopter ETGK metodu ile uçuyordu.Yani (El Terazi Göz Kantar) metodu ile.
  • Eee, "doğan"ın "doğuş"u böyle oluyor demekki! Ayhan bey "loca"ların müdavimiydi, oğlu Ferit de O'nun yolundan gidiyor, besbelli...
  • Uçak veya helikopterler aynıdır. Telefon uçaktaki elektronik aletleri bozuyorsa bundada bozmuştur.Neden kimse bu konunun üstüne gitmiyor.

Vakit, daha önce elde ettiği resmî raporlara dayanarak, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 arkadaşının hayatlarını kaybettikleri helikopter kazasında Muhabir İsmail Güneş'in NTV tarafından kaza öncesi saat 14.34'ten başlayarak 18.58'e kadar tam 113 defa arandığını ortaya çıkarmıştı.

KAZA ÖNCESİ PİLOT İSTEKTEPE NTV TARAFINDAN DEFALARCA ARANMIŞ

Vakit, ilginç bulunan bu aramadan sonra şimdi de kazayla ilgili şok bir rapora daha ulaştı. Elde edilen Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) raporuna göre NTV'ye ait olduğu anlaşılan 212 335 .. .. numaralı telefonla helikopterin pilotu Mustafa Kaya İstektepe'nin 532 231 54 .. numaralı telefonunun saat 14.55'ten başlayarak 18.58'e kadar tam 37 defa arandığı belirlendi.

RESMÎ KAYITLARA GÖRE KAZA ANI

Yazıcıoğlu ile birlikte Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş ve pilot Mustafa Kaya İstektepe'nin yaşamını yitirdiği Med Air firmasına ait Bell tipi helikopterin, saat 14.35'te Kahramanmaraş Çağlayancerit'ten Yozgat Yerköy istikametine havalandıktan sonra, saat 15.55 civarında, acil servise gelen bir sinyal ile düştüğü anlaşılmıştı.

KAFALARI KARIŞTIRAN ESRARENGİZ TELEFON TRAFİĞİ

Kaza yapan Med Air firmasına ait helikopterin havalanış saati resmî kayıtlara 14.35 olarak geçerken, Doğuş Grubu'na bağlı NTV'ye ait olduğu tespit edilen 0212 335 41 .. numaralı telefondan Muhabir İsmail Güneş'in kaza öncesinde 14.34'ten başlanarak 18.58'e kadar tam 113 defa arandığı ortaya çıktıktan sonra şimdi de helikopterin pilotu Mustafa Kaya İstektepe'nin, 7'si kazadan önce olmak üzere 532 231 54 .. numaralı telefonundan tam 37 defa arandığı belirlendi.

PİLOT İSTEKTEPE VE MUHABİR GÜNEŞ KAZA ÖNCESİ NEDEN DEFALARCA ARANDI?

Daha önce NTV tarafından Muhabir Güneş tam 113 defa aranmış bu aramanın 60'nın helikopterin havalanmadan önce gerçekleşmiş olması TBMM Araştırma Komisyonu üyeleri tarafından ilginç bulunmuştu. Şimdi de Pilot Mustafa Kaya İstektepe ve Muhabir İsmail Güneş'in NTV tarafından toplam 150 defa aranmaları ve bu aramaların 67'sinin kaza öncesi gerçekleşmiş olması izaha muhtaç ve dikkat çekici bulundu.

NTV SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Diğer taraftan NTV Haber Koordinatörü Mustafa Hoş Vakit'e yaptığı açıklamada, 0212 335 41 .. numaralı telefonun kendilerine ait olduğunu doğrulamış ve “Biz de gerekli araştırmalarımızı yapacağız” demişti. Ancak Muhabir İsmail Güneş'in NTV tarafından ilginç bir şekilde 113 defa aranmasının ortaya çıkmasının üzerinden tam 17 gün geçmesine rağmen Doğuş Grubu'ndan herhangi bir açıklama gelmemesi ve şimdi de helikopterin pilotu Mustafa Kaya İstektepe'nin, 7'si kazadan önce olmak üzere 532 231 54 .. numaralı telefonundan tam 37 defa aranmasının ortaya çıkması kafalardaki soru işaretlerini artırdı.

(Vakit)

HELİKOPTER KAZASINDA AKIL KARIŞTIRAN İDDİALAR

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Neden kimsenin aklına telefonlardan yer tespitinin önüne geçmek için şarjlarının bitirilmesine çalışıyor olmak gelmiyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helikopterde yüksek performans lı elektronik cihaz mı varki cep telefonu bozsun. o helikopter ETGK metodu ile uçuyordu.Yani (El Terazi Göz Kantar) metodu ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eee, "doğan"ın "doğuş"u böyle oluyor demekki! Ayhan bey "loca"ların müdavimiydi, oğlu Ferit de O'nun yolundan gidiyor, besbelli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçak veya helikopterler aynıdır. Telefon uçaktaki elektronik aletleri bozuyorsa bundada bozmuştur.Neden kimse bu konunun üstüne gitmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000