16 Kasım 2014, Pazar 08:43:52

HELİKOPTER KAZASI VE DÜŞÜRÜLEN F-4'LER ARASINDA BAĞ VAR MI?

Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Muhsin Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili şok iddialar ortaya attı. Peki, Savcı Öz kimi ya da kimleri işaret etti?
  • Bu adam medyatik olmayı çok sevdi ve şovuna geri dönmek istiyor.. Hepsi bu...
  • Akdeniz'de Turkiye'nin İsrail'e karşı en büyük üstünlüğü Türk Deniz Kuvvetleri idi;taa ki sana,pensilvanya kardinali müriti MOSSAD devşirmesi haham Tuncay Güney ve diğerlerine kadar.Donanmanın %60'nı sahte delillerle tasfiye ettiniz ve bu hainliği hiç bir silahlı kuvvetler dünya tarihinde yaşamamıştır.Sayende Divan-i Harbi Örfi ve Kürt Nemrut Mustafa Pasa tekar bu topraklarda zuhur etmiştir.Dünün lanetle anılan şahsiyetleri arasında korkma yerini aldın.Her ne kadar 17 ve 21 Aralık soruşturmaların haklı nedenlere dayansa da, bir günde ortaya çıkmayan yolsuzluklarla devleti yeniden dizayn etme çaban da ortadadır.Korkma yargılanacaksın.Senden sonra kardinale de,hahama da ,kul hakkı yiyen polis şeflerine de sıra gelecek. Yazıcıoğlu üzerinden paçanı kurtaramayacaksın. İrancı olarak itham ettiğin bakan, bir ABD projesi olan açılımdan sorumlu bakan.Bu eşyanın tabiatına aykırı.Yoksa yarın öbür gün kardinalin referansı ile kaçacağın Hollywood'da senaryonu beğenmezler işsiz kalırsın;iyi yaz.
  • Ne içtiyse aynısından biz de alalım.
  • Arkadaslar hatirlarsaniz uzanlarin kiskaca alindiginda, uzanlara ait altinlarin yine uzanlarin islettigi berke baraji su toplama alanine konuldugu soylenmisti ve bizlere bunu gunlerce manset yapmislardi. Nasilki uzanlar bir kenardan bu komdiyi kahkahayla izlediyse, savci kardeste aynisini yapiyor sanirim
  • Sayin savci, bu hukumetten bir sejilde nemalanan ve hukumeti yere goge koyamiyanlara bu sekilde komik malzemeler verme lutfen.
  • Akıl sağlığı diliyorum. Yakında Bu Tarz Benim Özlem'i de olaya bağlar bu.
  • Bu adam bir zamanların efsane savcısı idi. Ne hale gelmiş? Çok üzüldüm.
  • Suriye de Düşen F-4 Pilotlarının ikisini de tanıyorum. Bir tanesi Muhsin bey vefat ettiğinde henüz Hava harp okulunda öğrenci idi, bu nedenle onun düşürme helikopteri düşürme ihtimali yok. Sadece bilgilendirmek istedim
  • Bu derin anlamlar çıkarılacak iddealardan da anlaşıldığı üzere ülkemizin önemli konumlarında görev yapanların Aklı malesef bukadar Çalışıyor. Çamur atmaya bile Kafası çalışmıyor.
  • Hadi len! O arkadaşlar o tarihte F4 ile uçmuyordu.

Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, kişesel Twitter hesabından Büyük Birlik Partisi’nin vefat eden lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği kazayla ilgili dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Öz’ün ‘gelen bir tweet’ diye paylaştığı

“Yazıcıoğlu’nu ortadan kaldıran İrancı bakan kimdi” başlıklı notta, şu iddialara yer veriliyor:

“Yazıcıoğlu’nu AKP’ye katarak gelecekte herhangi alternatiflik bir kaygı taşımak istemeyen Ampullerin Efendisi, Muhsin Başkan’dan gelen ‘ret’ cevabı sonrası adeta çıldırmıştı. (Sen kim oluyorsun?) … Ve Muhsin Başkan’ın AKP-İran aleyhine edindiği kozmik bilgileri arşivlediği ve birtakım yerlere sızdırıldığı öngörüsü AKP’de sonun başlangıcı olabilirdi.”

Notta, bu iddianın ardından iki F-4 uçağının, Yazıcıoğlu’nun helikopterinin çok yakınından geçerek hava basıncı oluşturduğu ve helikopteri türbülansa sokarak düşürdüğü ileri sürüldü: “Kendilerine bildirilen rota üzerinden uçarak, bilmeden Muhsin Başkanı’nın helikopterinin düşmesini sağlayan o iki pilot, Suriye’de Esed rejiminin vurarak düşürdüğü 2 pilot mu?”

“Türkiye’de hep bir şeyler ortaya çıkacakken gizli bir elin devreye girerek soruşturmaları kapattığını” belirten Savcı Öz, şöyle devam etti:

“Mezarı başında rahmetle andıkları Muhsin başkanın soruşturmasını kapatanların nasıl terfi ettirdiklerini utanmadan anlatsalar da millet bilse. Bugüne kadarki bilgilerden bu olayın temelinin Dolmabahçe görüşmesine, planlayanların da kozmik oda soruşturmasında yer aldığı yönünde bilgi var. Kozmik oda soruşturması Ergenekon’un kilitlendiği, soruşturmanın kapatılmasına yol açan bir soruşturmayken kim tarafından niçin kapatıldı? Türkiye’de hep bir şeyler ortaya çıkacakken gizli bir el devreye girip soruşturmaları kapatıyor. Ergenekon, Zirve, KCK, Yazıcıoğlu soruşturmaları gibi.” (Sözcü)

HELİKOPTER KAZASI VE DÜŞÜRÜLEN F-4'LER ARASINDA BAĞ VAR MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Zannımca ~ 9 yıl önce
Bu adam medyatik olmayı çok sevdi ve şovuna geri dönmek istiyor.. Hepsi bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Akdeniz'de Turkiye'nin İsrail'e karşı en büyük üstünlüğü Türk Deniz Kuvvetleri idi;taa ki sana,pensilvanya kardinali müriti MOSSAD devşirmesi haham Tuncay Güney ve diğerlerine kadar.Donanmanın %60'nı sahte delillerle tasfiye ettiniz ve bu hainliği hiç bir silahlı kuvvetler dünya tarihinde yaşamamıştır.Sayende Divan-i Harbi Örfi ve Kürt Nemrut Mustafa Pasa tekar bu topraklarda zuhur etmiştir.Dünün lanetle anılan şahsiyetleri arasında korkma yerini aldın.Her ne kadar 17 ve 21 Aralık soruşturmaların haklı nedenlere dayansa da, bir günde ortaya çıkmayan yolsuzluklarla devleti yeniden dizayn etme çaban da ortadadır.Korkma yargılanacaksın.Senden sonra kardinale de,hahama da ,kul hakkı yiyen polis şeflerine de sıra gelecek. Yazıcıoğlu üzerinden paçanı kurtaramayacaksın. İrancı olarak itham ettiğin bakan, bir ABD projesi olan açılımdan sorumlu bakan.Bu eşyanın tabiatına aykırı.Yoksa yarın öbür gün kardinalin referansı ile kaçacağın Hollywood'da senaryonu beğenmezler işsiz kalırsın;iyi yaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Ne içtiyse aynısından biz de alalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halit er ~ 9 yıl önce
Arkadaslar hatirlarsaniz uzanlarin kiskaca alindiginda, uzanlara ait altinlarin yine uzanlarin islettigi berke baraji su toplama alanine konuldugu soylenmisti ve bizlere bunu gunlerce manset yapmislardi. Nasilki uzanlar bir kenardan bu komdiyi kahkahayla izlediyse, savci kardeste aynisini yapiyor sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet el ~ 9 yıl önce
Sayin savci, bu hukumetten bir sejilde nemalanan ve hukumeti yere goge koyamiyanlara bu sekilde komik malzemeler verme lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl Tutulması ~ 9 yıl önce
Akıl sağlığı diliyorum. Yakında Bu Tarz Benim Özlem'i de olaya bağlar bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok yazık ~ 9 yıl önce
Bu adam bir zamanların efsane savcısı idi. Ne hale gelmiş? Çok üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Suriye de Düşen F-4 Pilotlarının ikisini de tanıyorum. Bir tanesi Muhsin bey vefat ettiğinde henüz Hava harp okulunda öğrenci idi, bu nedenle onun düşürme helikopteri düşürme ihtimali yok. Sadece bilgilendirmek istedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu derin anlamlar çıkarılacak iddealardan da anlaşıldığı üzere ülkemizin önemli konumlarında görev yapanların Aklı malesef bukadar Çalışıyor. Çamur atmaya bile Kafası çalışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hadi len! O arkadaşlar o tarihte F4 ile uçmuyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000