14 Şubat 2019, Perşembe 14:59:45

Helikopter kazası sonrası flaş gelişme!

Milli Savunma Bakanlığı, 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için alay komutanının başka bir birimde görevlendirildiğini duyurdu.
  • 60 yaşındaki helikopterden daha ne bekliyorsunuz ki, komutanı niye göravden alıyorsun. Suçlu hâlâ bu helikopterleri envanterde tutanlardır. Bu helikopterlerin miyadı dolalı 30 sene oldu.
  • Sonucu beklemeden alın komutanı görevden. Kesin tüm faturayı adama. Ne oldu önlediniz mi olayları? Kafa hala aynı
  • meskun mahalin bu kadar yoğun olduğu bir bölgede test amaçlı uçuşlar yapılırsa sonucundada arıza durumunda pilot inmek için yer ararsa elbetteki böyle durumlar ortaya çıkacaktır.havacılıkta saniyelerin önemli olduğu durumlarda örneğin bir helikopterin havada arıza durumlarında bir an önce ineceği bir yer olmalıki hem kendini hemde helikopteri kurtasın.tabiki öncelik hayatların kurtulmasıdır helikopter yeniden yapılır ama bir can yeniden inşa edilemez.kahramanlar kendi hayatlarını hiçe sayarak hep en uygun yere inmeye çalışıyor ama kendilerini feda ediyor sırf vatandaşa bir şey olmasın diye.tekrar şehitlerimize rahmet diliyor mekanları cennet olsun diyoruz.
  • adam gibi yeni platformlara yoneldik diye aciklama yapacaklarina, tasiniyoruz diyor, Pilotlarimiz olecek ama merak etmeyin halkin uzerin dusmeyeceklr. sadece yaziklar olsun diyorum
  • aynı duyarlılığı tren ve maden ve hatta ev çökmelerinde de beklerdik..
  • Milli Savunma bakani tek suçlu sensin öbür tarafta görüşürüz.
  • Tecrübeli helikoptercilerin uçak , tecrübeli uçakcıların helikopterci yapıldığı enteresan kurum

Milli Savunma Bakanlığı, 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için alay komutanının başka bir birimde görevlendirildiğini duyurdu.

İstanbul Çekmeköy'de 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin soruşturmada alay komutanın görev yeri değişti

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi.

Açıklamada, "İstanbul’da yaşanan helikopter kazası ile ilgili olarak, olayın ardından son derece hızlı ve geniş kapsamlı başlatılan idari ve adli soruşturma sonuçlanmamışken, hiçbir gerekçeye dayanmayan asılsız bir takım iddiaların ortaya atılması çirkin ve inciticidir" denildi.

Yapılan incelemelerin ardından sonucun kamuoyuyla paylaşılacağı belirtilen açıklamada, "Soruşturmanın sağlıklı yürüyebilmesi için 4’üncü Kara Havacılık Alay Komutanımız başka bir birimde görevlendirilmiştir" ifadeleri kullandıldı.

Bugün bazı medya organlarında helikopter kazasında "sabotaj" ihtimali olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Helikopter kazası sonrası flaş gelişme!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Sitteen sene ~ 5 yıl önce
60 yaşındaki helikopterden daha ne bekliyorsunuz ki, komutanı niye göravden alıyorsun. Suçlu hâlâ bu helikopterleri envanterde tutanlardır. Bu helikopterlerin miyadı dolalı 30 sene oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Standart rezalet ~ 5 yıl önce
Sonucu beklemeden alın komutanı görevden. Kesin tüm faturayı adama. Ne oldu önlediniz mi olayları? Kafa hala aynı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 5 yıl önce
meskun mahalin bu kadar yoğun olduğu bir bölgede test amaçlı uçuşlar yapılırsa sonucundada arıza durumunda pilot inmek için yer ararsa elbetteki böyle durumlar ortaya çıkacaktır.havacılıkta saniyelerin önemli olduğu durumlarda örneğin bir helikopterin havada arıza durumlarında bir an önce ineceği bir yer olmalıki hem kendini hemde helikopteri kurtasın.tabiki öncelik hayatların kurtulmasıdır helikopter yeniden yapılır ama bir can yeniden inşa edilemez.kahramanlar kendi hayatlarını hiçe sayarak hep en uygun yere inmeye çalışıyor ama kendilerini feda ediyor sırf vatandaşa bir şey olmasın diye.tekrar şehitlerimize rahmet diliyor mekanları cennet olsun diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 5 yıl önce
adam gibi yeni platformlara yoneldik diye aciklama yapacaklarina, tasiniyoruz diyor, Pilotlarimiz olecek ama merak etmeyin halkin uzerin dusmeyeceklr. sadece yaziklar olsun diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beğenmeyenler ~ 5 yıl önce
Bu doğru ve hakkaniyetle yazılmış yorumu beğenmedim diyenlerin Allah belasını versin inşallah.
Şener ~ 5 yıl önce
aynı duyarlılığı tren ve maden ve hatta ev çökmelerinde de beklerdik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 5 yıl önce
Milli Savunma bakani tek suçlu sensin öbür tarafta görüşürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat 1986 ~ 5 yıl önce
Bu ülkede akpnin başındakiler hariç hiç kimsenin canının bi önemi yok o helikopterin içinde baştakilerden biri olsaydı o kurumun sülalesini cezaevine atarlardı.
Garİp ~ 5 yıl önce
Tecrübeli helikoptercilerin uçak , tecrübeli uçakcıların helikopterci yapıldığı enteresan kurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000