28 Nisan 2009, Salı 08:04:45

Heathrow'da sarhoş pilot paniği!

İngiltere'nin en büyük havalimanı Heathrow'da sarhoş pilot paniği yaşandı. Kokpite zil zurna sarhoş giren pilot kalkışa dakikalar kala farkedilince tutuklandı.
  • pilot bir gece onceden otelde icmis. vucudu alkolu atamamis. yakalandigi promil 24 izin verilen limit 22 promil. araba kullananlara verilen limit ise 33 promil. panik manik de olmamis. telefon etmisler yedek pilot gelmis o gitmis.
  • Böyle giderse bir gün Rus ve Ukraynali bir Pilotun kullandigi TUPOLEV 154 ya da bir ILYUSHIN 62 Laleliye düsebilir, dikkatli olmak lazim. (girgir)
  • O pilotun Rus veya Ukrayna asıllı olduğuna eminim. Başkası olsa böyle sorumsuzluk yapamazdı...
  • ERZURUMDA MIRRA OLMAZ GÜZEL ÇAY OLUR..
  • yarasın abime yakışır.helal hoş olsun. gelsin erzuruma biz mırrayla lokum ikram edelim, açılır.
  • Ilk iki yoruma katiliyorum... (Y) f/o arkadasa gelecek olursak... Tabi ki Turk pilotlardan'da sarhos gelenler olabilir. Fakat puf nokta, bunun her yerde/her sirkette olabilecegidir. Bazi insanlar vardir ki, THY'yi nerde kotuleyebiliyorlarsa kotuluyorlar. Baska sirket hakkinda ayni haber cikinca sesleri cikmiyor...
  • siz saflarda türk pilotlar içmiyo içip uçuşa gitmiyo zannediyosunuz değil mi..sen nerden biliyosun diyeceksin hiç sormayın şimdiden ukala ukala cevaplar da yazmayın sakın...ben bilirim
  • onlar böyle durumlarda konuşamaz abisi.hor görme :) onlar sinsi bir kurt gibi yatarlar pusuda beklerler.en ufak bi fırsatta çıkarlar ortaya !! nede olsa karga leşle beslenirmiş !!
  • Türk Sivil Havacılığını özellikle de thy'yi kötüleyenler, nerdesiniz? Sizin pilot sarhoş çıkmış, diyecek sözünüz yok tabii değil mi?

İngiltere'nin en büyük uluslararası havalimanlarından Heathrow, büyük bir skandala sahne oldu. Londra'dan Calgary'ye gidecek olan ve içinde 300 yolcu bulunan Air Canada'ya ait uçağın pilotu Daniel Dufour, zil zurna sarhoş halde kokpite geçerek uçuş pozisyonu aldı. Ancak görevlilerin şüphelenmesi üzerine alkol testinden geçirilen pilot tutuklandı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Uçuştan dakikalar önce yaşanan olayda kokpitten çıkarılan pilot, havalimanı karakoluna götürüldü. Ayakta bile güçlükle duran pilotun 9 saat sürecek uçuşa sadece dakikalar kala uçaktan çıkarılması, olası bir faciayı da önlemiş oldu.

Heathrow'da geçtiğimiz aylarda yaşanan başka bir olayda aşırı alkollü bir pilot görevinden uzaklaştırılmıştı.

Heathrow'da sarhoş pilot paniği!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
pilot bir gece onceden otelde icmis. vucudu alkolu atamamis. yakalandigi promil 24 izin verilen limit 22 promil. araba kullananlara verilen limit ise 33 promil. panik manik de olmamis. telefon etmisler yedek pilot gelmis o gitmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Böyle giderse bir gün Rus ve Ukraynali bir Pilotun kullandigi TUPOLEV 154 ya da bir ILYUSHIN 62 Laleliye düsebilir, dikkatli olmak lazim. (girgir)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O pilotun Rus veya Ukrayna asıllı olduğuna eminim. Başkası olsa böyle sorumsuzluk yapamazdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ERZURUMDA MIRRA OLMAZ GÜZEL ÇAY OLUR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yarasın abime yakışır.helal hoş olsun. gelsin erzuruma biz mırrayla lokum ikram edelim, açılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ilk iki yoruma katiliyorum... (Y) f/o arkadasa gelecek olursak... Tabi ki Turk pilotlardan'da sarhos gelenler olabilir. Fakat puf nokta, bunun her yerde/her sirkette olabilecegidir. Bazi insanlar vardir ki, THY'yi nerde kotuleyebiliyorlarsa kotuluyorlar. Baska sirket hakkinda ayni haber cikinca sesleri cikmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
siz saflarda türk pilotlar içmiyo içip uçuşa gitmiyo zannediyosunuz değil mi..sen nerden biliyosun diyeceksin hiç sormayın şimdiden ukala ukala cevaplar da yazmayın sakın...ben bilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onlar böyle durumlarda konuşamaz abisi.hor görme :) onlar sinsi bir kurt gibi yatarlar pusuda beklerler.en ufak bi fırsatta çıkarlar ortaya !! nede olsa karga leşle beslenirmiş !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk Sivil Havacılığını özellikle de thy'yi kötüleyenler, nerdesiniz? Sizin pilot sarhoş çıkmış, diyecek sözünüz yok tabii değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000