19 Haziran 2022, Pazar 11:27:15

Heathrow'da bagaj sistemi arızalandı ortalık karıştı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Heathrow Havalimanı'nda bagaj sisteminin arızalanması sonucu valiz yığını oluştu.
  • Yatın kalkın THY ile TGS çalışanlarına DUA ediniz.. Ve bu maaşa TGS çalışanı olarak bel ve boyun fıtığı ile ayaktayım.. TGS Forever..
  • aa nasil olur boyle seyler sadece turkiyede olur, avrupalilar bizi hep gulerdi, asaglardi, hor gorurdu, bakin kim kimi guluyor simdi
  • Şu bagajları bi saatte eritiriz
  • Sefer sayisi ve yolcu oranlarina bakin 2 kati yogun igada hersey tikirinda ?

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Heathrow Havalimanı'nda bagaj sisteminin arızalanması sonucu valiz yığını oluştu.

Yüzlerce valiz üst üste istiflenirken, yolcular tarafından görüntülenen manzara için "bagaj dağı" şeklinde yorum yapıldı.

Teknik sorun yaşandı

Yolculara, eşyalarına iki gün sonra kavuşabilecekleri şeklinde bilgi notu iletilirken, yaşananları teknik soruna bağlayan yetkililerden özür açıklaması geldi.

"Daha önce böyle bir şey görülmedi"

Sky News, "Dışarı çıkıldığında, kaldırımı devasa bir bagaj halısı gibi dolduran bavul yığını görülebiliyordu. Daha önce böyle bir şey görülmedi." notuna yer verdi.

"Bazı yolcular bagajsız seyahat etmiş olabilir"

Bir Heathrow sözcüsü, Mail'e yaptığı açıklamada, "Dün, Terminal 2 bagaj sistemiyle ilgili teknik bir sorun vardı ve çözüldü. Yolcular, normal şekilde check-in yapabiliyor, ancak dün Terminal 2'den ayrılan bazı yolcular bagajsız seyahat etmiş olabilir.

Yolcuları bagajlarıyla mümkün olan en kısa sürede yeniden buluşturmak için hava yollarıyla yakın bir şekilde çalışıyoruz. Seyahatlerdeki aksamalar nedeniyle üzgünüz." dedi.



Heathrow'da bagaj sistemi arızalandı ortalık karıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

TGS İşçisi ~ 2 yıl önce
Yatın kalkın THY ile TGS çalışanlarına DUA ediniz.. Ve bu maaşa TGS çalışanı olarak bel ve boyun fıtığı ile ayaktayım.. TGS Forever..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
Öncelikle olarak sizin gibi bütün emekçi arkadaşların ellerine sağlık, teşekkürler çok doğru söylüyorsunuz hepiniz kendinizden, sağlığınızdan ödün veriyorsunuz bunu yurtdışı meydanlarda çalışanları gördükten sonra kabul etmemek çok ayıp olur. Almanya'da hiç bir valiz yükleyen çalışanı acele, hızlı ve koşturur ritimde görmedim, zaten olması gereken o.Lakin lütfen iş için sağlığınızı vermeyin, 3 kişiyle 5 kişilik performans sergilemeyin Ki değeriniz anlaşılsın, yeni çalışan sayısı arttırılsın..
evropaa ~ 2 yıl önce
aa nasil olur boyle seyler sadece turkiyede olur, avrupalilar bizi hep gulerdi, asaglardi, hor gorurdu, bakin kim kimi guluyor simdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 2 yıl önce
Şu bagajları bi saatte eritiriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 2 yıl önce
Sefer sayisi ve yolcu oranlarina bakin 2 kati yogun igada hersey tikirinda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 2 yıl önce
Igadan bir ekmek yiyen daha

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000