19 Temmuz 2013, Cuma 10:42:04

HEATHROW'A DEV YATIRIM

İngiltere’deki Avrupa’nın en büyük havalimanı Heathrow genişlemeye hazırlanıyor.
  • montro anlaşmasına göre süren işleyişi ben kanal açtım alayınızı oradan zorla geçirecem diyerek kimseyi zorlayamazsınız. istanbulda bir doğal kanal var ve bunun uluslar arası kullanımı zaten belirlenmiş durumda. istersen sinopdan antalyaya kanal aç kimseyi zorlayamazsın. ben yaptım oldu anca göz kıllarına söker. yalancının mumu yatsıda sönünce karabasan gibi çökeceğiz üstünüze.
  • Kanal istanbul işi Montrö ve egemenlikle ilgili ama muhalefet olsun diye muhalefetlik yapan zihniyet aynı şekilde devam ediyor.. Bunu sizin anladığınızı pek zannetmiyorum.. Anlayıp ta karşı çıkıyorsanız buna ne denir herkes çok iyi bilir..
  • Bu İngilizler kafasız. Kapat Heathrow'u. Yandaş müteahhit kazansın. Sen de git denize bir havalimanı yap. Orada da yandaşlar kazansın. Bu arada Manş'ı doldur, Fransa ile birleştir. Hafriyatan yine yandaşlar kazansın. Bak biz Kanal İstanbul yapacağız, gemicikler bedava Boğaz geçişi varken enayi olduklarından kanaldan geçecekler. Kanal Süveyş kanalı gibi bir şey olacak. Ne heyecan verici. Bu aralar ortalık dilenciden geçilmiyor ama biz paraları bu işleri harcarız. Kalbimiz zengin sonuçta.
  • hayret ingilizler akıl edememişmi lhr'yi kapatıp dünyanın en büyük havalimanını yapmayı?

Avrupa'nın en büyük meydanına inşa edilecek üçüncü pist ile uçuş trafiğinin yıllık 480 binden 740 bine çıkarılması hedefleniyor. Yeni pistle birlikte alanı genişletme çalışmalarına ise 27 milyar dolar harcanacak.

Havalimanı yetkililerinden yapılan açıklamaya göre üçüncü pist tamamlandıktan sonra Londra’nın 2040 yılına kadar yeni bir havalimanına ihtiyacı olmayacak. Üçüncü pistin yapılacağı yerle ilgili olarak alana yakın iki noktanın bulunduğu belirtildi. 

HEATHROW'A DEV YATIRIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

TYLER ~ 11 yıl önce
montro anlaşmasına göre süren işleyişi ben kanal açtım alayınızı oradan zorla geçirecem diyerek kimseyi zorlayamazsınız. istanbulda bir doğal kanal var ve bunun uluslar arası kullanımı zaten belirlenmiş durumda. istersen sinopdan antalyaya kanal aç kimseyi zorlayamazsın. ben yaptım oldu anca göz kıllarına söker. yalancının mumu yatsıda sönünce karabasan gibi çökeceğiz üstünüze.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşa atmasak ? ~ 11 yıl önce
Kanal istanbul işi Montrö ve egemenlikle ilgili ama muhalefet olsun diye muhalefetlik yapan zihniyet aynı şekilde devam ediyor.. Bunu sizin anladığınızı pek zannetmiyorum.. Anlayıp ta karşı çıkıyorsanız buna ne denir herkes çok iyi bilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngilizler ~ 11 yıl önce
Bu İngilizler kafasız. Kapat Heathrow'u. Yandaş müteahhit kazansın. Sen de git denize bir havalimanı yap. Orada da yandaşlar kazansın. Bu arada Manş'ı doldur, Fransa ile birleştir. Hafriyatan yine yandaşlar kazansın. Bak biz Kanal İstanbul yapacağız, gemicikler bedava Boğaz geçişi varken enayi olduklarından kanaldan geçecekler. Kanal Süveyş kanalı gibi bir şey olacak. Ne heyecan verici. Bu aralar ortalık dilenciden geçilmiyor ama biz paraları bu işleri harcarız. Kalbimiz zengin sonuçta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
real ~ 11 yıl önce
Adamlar arı gibi gece gündüz çalışıyor, ülkeye artı değer kazandırıyor, oylarıda süpürüyorlar. Bense boş boş oturuyorum. En iyisi çamur atayımda rahatlayayım biraz ;)
Boğazlar ~ 11 yıl önce
Hocam boğazlar sandığınız gibi bedava falan değil. Hatta bu konuda büyük veya tehlikeli madde taşıyan gemilere kota koymak istiyorlar ancak mali geliri düşünülerek yapılamıyor.
operasyon ~ 11 yıl önce
hayret ingilizler akıl edememişmi lhr'yi kapatıp dünyanın en büyük havalimanını yapmayı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000