22 Şubat 2017, Çarşamba 09:26:35

Heathrow Havalimanı'nda Lindsay Lohan'a şok!

ABD'li ünlü aktris Lindsay Lohan, Londra'daki Heathrow Havalimanı'nda başörtüsü nedeniyle ayrımcılığa uğradığını açıkladı.
  • ayıp etmişler. bu karının kim olduğu belli, örtünün içinde silah taşıyacak değil heralde. suriye, ırak, afganistan, somali gibi ülkelerde radikal islami terörizim kan dökerken, linsay lohan gibi ılımlı bir insanla uğraşmak ahlaka edebe sığmaz. ayrıca bu tutum işid'in elini güçlendirir. ılımlı müslümanları zorla radikal islamcıların kucağına atıyorlar. farkında değiller.
  • Yazın Malide g-string ile görüntülenecek kişi...
  • ülkemizin %5'i başka dine inanıyor onlarda buraya toplanmış
  • Nur suresinin 31 ci ayetini bas ortu ile ilgili oku ogren Bir daha Yazarsan gelirim ona gore,
  • Seni gidi cahil seni Sen kadinlarin bas ortmesine ne karisiyorsun. Eger muslumansan Kur ani azimusandan bir cok ayetlerde allah soyle emir ediyor bayanlara hitaben ortunun ortu omuzunuza kadar ortunun yuzunuzu gozunuzu. Kapatin demiyor, kurani ac Bir az Allahin emirlerinde Nesibini al Eger allah sana nesip etmisse tabi , bu allahi taktiridir kuran okumak ,
  • Vay benim Linsay bacıma ne yapmışlar diye yaygara koparacaktım ki...Birde ne göreyim...Artiz dayı.Dedi ki artiz ne ararla economy claas'ta.hem bizınıs uç hem de mağdur ol. olmuyo ki.Portakal da var iç işte geniş geniş...
  • Ne var ya saclar acik olursa. Kimse yemez, ac ve problem olmadan seyahata cik. En guzeli ve Rahat.
  • Akli olan kadin kapanmaz birader. Bak Le Pen gitti Lubnan'da basmuftuyle toplanti yapacakti. Hemen dediler ki kapanacaksin ve muftunun huzuruna oyle cikacaksin. Le Pen'de beni kapatmazsiniz deyip tavrini koydu. Akli olan kadini kapatamazsin. Nerde cahil, marjinal takilan, ezilen kadin varsa onlar kapanir.
  • Ne güzel yakışmış, iğle oyalı en sevdiğim. Tövbe etmiş, kapanmış. Engel olan münafıklar kor ateşlerde kavrulsun, selaları tez vakitte okunsun inşallah rabbim..
  • Ayrımcılığa uğramak nasıl bir duygudur diye senaryo yazmış kendine :D

ABD'li ünlü aktris Lindsay Lohan, Londra'daki Heathrow Havalimanı'nda başörtüsü nedeniyle ayrımcılığa uğradığını açıkladı.

ITV televizyonunda yayımlanan sabah programında konuşan Lohan, bir süre önce havalimanında New York uçağına binerken bir görevlinin kendisinden başörtüsünü çıkarmasını istediğini söyledi.

"Bir tür şok yaşadım"
Hayatında ilk defa ayrımcılığa uğradığını hissettiğini anlatan Lindsay Lohan, "Kadın görevli başörtümü çıkarmamı istedi, çıkardım. Bence sorun değildi, ancak başörtüsünü çıkarmaktan rahatsız olacak başka bir kadının bu durumda neler hissedeceğini düşününce korktum. Bir tür şok yaşadım." ifadelerini kullandı.

ABD'li ünlü oyuncu, kendisini durduran görevlinin, pasaportunda "Lindsay Lohan" yazdığını görünce kendisinden özür dilediğini de söyledi.

Lohan, Müslüman olup olmadığıyla ilgili soruya da "Henüz bitirmediğim bir konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Bu doğru olmaz. Ancak bu, dikkate aldığım bir konu." yanıtını verdi.

Heathrow Havalimanı'nda Lindsay Lohan'a şok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

ahmet ~ 7 yıl önce
ayıp etmişler. bu karının kim olduğu belli, örtünün içinde silah taşıyacak değil heralde. suriye, ırak, afganistan, somali gibi ülkelerde radikal islami terörizim kan dökerken, linsay lohan gibi ılımlı bir insanla uğraşmak ahlaka edebe sığmaz. ayrıca bu tutum işid'in elini güçlendirir. ılımlı müslümanları zorla radikal islamcıların kucağına atıyorlar. farkında değiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manipülasyon. ~ 7 yıl önce
Yazın Malide g-string ile görüntülenecek kişi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 7 yıl önce
emin misin?
bursa 777 ~ 7 yıl önce
ülkemizin %5'i başka dine inanıyor onlarda buraya toplanmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akili rumuzu ~ 7 yıl önce
Nur suresinin 31 ci ayetini bas ortu ile ilgili oku ogren Bir daha Yazarsan gelirim ona gore,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akli olan kadin. Basini ortmez Diyen cahile. Cevap ~ 7 yıl önce
Seni gidi cahil seni Sen kadinlarin bas ortmesine ne karisiyorsun. Eger muslumansan Kur ani azimusandan bir cok ayetlerde allah soyle emir ediyor bayanlara hitaben ortunun ortu omuzunuza kadar ortunun yuzunuzu gozunuzu. Kapatin demiyor, kurani ac Bir az Allahin emirlerinde Nesibini al Eger allah sana nesip etmisse tabi , bu allahi taktiridir kuran okumak ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lindsay Bacı ~ 7 yıl önce
Vay benim Linsay bacıma ne yapmışlar diye yaygara koparacaktım ki...Birde ne göreyim...Artiz dayı.Dedi ki artiz ne ararla economy claas'ta.hem bizınıs uç hem de mağdur ol. olmuyo ki.Portakal da var iç işte geniş geniş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E. ~ 7 yıl önce
Ne var ya saclar acik olursa. Kimse yemez, ac ve problem olmadan seyahata cik. En guzeli ve Rahat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akli olan ~ 7 yıl önce
Akli olan kadin kapanmaz birader. Bak Le Pen gitti Lubnan'da basmuftuyle toplanti yapacakti. Hemen dediler ki kapanacaksin ve muftunun huzuruna oyle cikacaksin. Le Pen'de beni kapatmazsiniz deyip tavrini koydu. Akli olan kadini kapatamazsin. Nerde cahil, marjinal takilan, ezilen kadin varsa onlar kapanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanan ~ 7 yıl önce
Dostum islam hoş görüdür. İlk emride okumaktır. Günde 5 kez temizlenmek,insanlara yardım etmek,hayvanlara bakmak,hoş görülü olmak bizim ibatedimizdir. Günde 5 vakit namazda borcumuzdur. Bir bez parçasıyla veya başörtüsü ile insanları yargılayamazsın!
Akıl mı ~ 7 yıl önce
Aklı olan İslam ı öğrenir. Aklı olan ölümün çok yakın olduğunu bilir. Aklı olan Allah ın emir ve yasaklarına uyar. Aklı olan ahirete hazırlanır. Aklı olan sadece kadın değil hem kadın hem de erkek örtünür. Aklı olan Allah ın kitabını , Peygamber'ini iyi bilir. Aklı olan bu dünyanın geçici olduğunu da bilir. Aklı olan herşeyi bildiğini zannetmez. Aklı olan bilmediğini öğrenmeye çalışır. Ama asıl aklı olan sadece aklın da yetmeyeceğini bilir.
On yargi ~ 7 yıl önce
Sana ne dostum. Kim ne isterse onu giyer sen kimsin insanlari kiyafetleriyle elestiriyorsun. Kurtulun su on yarginizdan. O Allaha inaniyor ve emrini yerine getiriyor. Yahudi ve ortadoks / katolik hristiyanlarin bir kismida basini ortuyor. Yani sirf islam dusmanligindan dolayi bos bos konusma. Konusmak icin konusan sen iken inanci ugruna basini ortene beyinsiz diyerek ne kadar aptal oldugunu gosteriyorsun. Senin bu yaptigin nefret sucudur.
Hkn. ~ 7 yıl önce
Sen zavallı bir münafıksın...!
M ~ 7 yıl önce
Akil turbanli da calisir. Senin kafan calismaya zorlaniyo.
# ~ 7 yıl önce
Istemeye gideyim :)
Gecccc ~ 7 yıl önce
Namuslu kadin ozentisi. Seneye bir erkele sahilde bikinili yakalanir.
Akıllı ~ 7 yıl önce
Seni, kendini akıllılar arasına dahil eden cahil, akıl başörtüsü ile ölçülebilecek bir nicelik değil
Esb ~ 7 yıl önce
Aklın olsa böyle şeyler demezsin. O kadar başörtülü insana akilsiz demek çok aptalca...
akilsiz ~ 7 yıl önce
bir tarafın yiyorsa kimliğini paylaşta öyle yaz bu yorumu !! sende hem akıl yok hem yürek !
Kevser ~ 7 yıl önce
Ne güzel yakışmış, iğle oyalı en sevdiğim. Tövbe etmiş, kapanmış. Engel olan münafıklar kor ateşlerde kavrulsun, selaları tez vakitte okunsun inşallah rabbim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne güldüm... ~ 7 yıl önce
Tövbe etmiş, kapanmış...Sonra da hollywood merkez caimisinde vaize olarak öğleden sonraları kadınlar için sohbet programları düzenlemişşş...
mamafih. ~ 7 yıl önce
bedduaya bak :) evlatlarının ölüsünü göresin, ocağın yıkılsın, birliğin bozulsun, bir lokmaya muhtaç kalasın, kalbini dert ateşleri sarsın, evin ocağın yansın inşallah yarebbilalemin.
haha ~ 7 yıl önce
Ayrımcılığa uğramak nasıl bir duygudur diye senaryo yazmış kendine :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000