13 Eylül 2021, Pazartesi 17:11:05

HEAŞ ile RedStar anlaşma imzaladı

HEAŞ ile REDSTAR Havacılık Hizmetleri A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Meydan Otoritesi ve  İşletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ) ile REDSTAR Havacılık Hizmetleri A.Ş arasında uçak bakım hangarı ile hangar apronu yapımı ve işletilmesi konusunda arazi kiralanmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Sözleşme kapsamında; Genel Havacılık apronuna komşu bölgede yaklaşık 6.000m2 büyüklüğünde arazi, 20 yıllığına REDSTAR Havacılık Hizmetleri A.Ş.’ye kiralandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan HEAŞ Genel Müdürü Hüseyin Sağlam;

“İmzalanan bu sözleşmeyle, Havalimanına  yabancı yatırımcıların da ilgisinden memnuniyet duyduğunu,  pandeminin devam ettiği dönemde de yatırımların sürmesinin sevindirici olduğunu ve uluslararası şirketlerin Sabiha Gökçen Havalimanı’nın gelişimine ve büyümesine olan inancın perçinlendiğini ifade ederek, HEAŞ  ile REDSTAR  arasındaki bu işbirliğinin uzun soluklu olmasını diler, kendilerine çok  teşekkür ederim. Hayırlı olsun.” dedi.

REDSTAR Havacılık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Emre Dursun da; konuyla ilgili, “Öncelikle ülkemiz, ardından kurumlarımız adına hayırlı olmasını temenni ederek; pandemi şartlarının sektörü derinden etkilediği bu günlerde ülkemiz havacılık sektörü dinamiklerine olan inancımız çerçevesinde istihdam ve döviz girdisi yaratacak bu projeye imza atmaktan gurur duyduğunu belirterek, süreç içerisinde bizlere destek ve anlayışını esirgemeyen Sn.Hüseyin Sağlam beyefendi ve tüm HEAŞ ailesine teşekkürlerinizi sunarız.” dedi.





HEAŞ ile RedStar anlaşma imzaladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000