11 Eylül 2011, Pazar 08:04:50

HAYATTA KALABİLMEK İÇİN İDRARINI İÇTİ!

Bolivya'da meydana gelen uçak kazasında bir kişi, üç gün sonra kurtuldu. 38 yaşındaki kozmetik satıcısı Minor Vidal'ın, hayatta kalabilmek için su içtiğini, su bulamadığı zaman ise idrarını içerek hayatta kaldığını açıkladı...
 Bolivya'da meydana gelen uçak kazasında bir kişi, üç gün sonra kurtuldu. Beni eyaletinin başşehri Trinidad'ın dış kesimlerinde düşen uçağın enkazı üç gün sonra bulundu. 8 kişinin cesedini bulan akerler, kazanın meydana geldiği yerden 200 metre uzaklıkta kafasından ağır yaralanmış ve bir gözü kapanmış kişiyle karşılaştı.

Ormanlık alana düşen uçaktan sağ kurtulduğunu söyleyen 38 yaşındaki kozmetik satıcısı Minor Vidal'ın, uçakta sıkıştığı ve 15 saat sonra kurtulmayı başardığı bildirildi. İki çocuk babası Vidal'ın hayatta kalmak için su içtiğini, su bulamadığı zaman da idrarını içtiği öğrenildi. Aerocon Fairchild SA227-DC tipi uçağın düştüğü yerin oldukça sık ormanlık alan olduğu ve bu sebeple kaza yerine güçlükle ulaşıldığı bildirildi. Vidal'ın akciğerinin zarar gördüğü ve üç kaburgasının kırıldığı ve ameliyat edileceği açıklandı.

Türkiye
HAYATTA KALABİLMEK İÇİN İDRARINI İÇTİ!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000