07 Şubat 2015, Cumartesi 08:10:45

HAVELSAN'A 'YENİLİKÇİ ÜRÜN' ÖDÜLÜ

HAVELSAN, Komuta Kontrol ve Savaş Sistemleri bölümü tarafından geliştirilen Uçuş Görev Planlama Sistemi (UGPS) adlı özgün ürünü ile “Büyük Firma” dalında “Yenilikçi Ürün” ödülünü kazandı.
  • Bildigim kadariyla 2000'den fazla muhendis calistiriyor. Ustelik buyuk bir cogunlugu ODTU ve Bilkent mezunu. Umarim daha iyi yerlere gelir, daha prestijli oduller alir.

Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından 13üncüsü düzenlenen Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri yarışmasında HAVELSAN, Komuta Kontrol ve Savaş Sistemleri bölümü tarafından geliştirilen Uçuş Görev Planlama Sistemi (UGPS) adlı özgün ürünü ile “Büyük Firma” dalında “Yenilikçi Ürün” ödülünü kazandı.

Işık Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törende, ödül HAVELSAN Genel Müdürü ve CEO Sadık Yamaç’a takdim edildi.

2012 yılında Gemi Veri Dağıtım Sistemi ile TESİD’in “Yenilikçiliğin Ticarileştirilmesi” ödülünü kazanan Komuta Kontrol ve Savaş Sistemleri bölümü, Uçuş Görev Planlama Sistemi (UGPS) ile TESİD tarafından ikinci kez ödüllendirilmiş oldu.

HAVELSAN'A 'YENİLİKÇİ ÜRÜN' ÖDÜLÜ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bildigim kadariyla 2000'den fazla muhendis calistiriyor. Ustelik buyuk bir cogunlugu ODTU ve Bilkent mezunu. Umarim daha iyi yerlere gelir, daha prestijli oduller alir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000