07 Şubat 2013, Perşembe 08:24:54

HAVAYOLU ŞİRKETLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR

Thomas Cook, işlerin iyi gitmediği Thomas Cook Havayolları ile diğer havayolu şirketi Condor'un yönetimini tek çatıda topluyor...

Avrupa seyahat pazarının ikinci büyük turizm şirketler topluluğu Thomas Cook, havayolu şirketleri Condor ile Thomas Cook Havayolları'nın İngiltere ve Belçika kollarını birleştirme kararı aldı.

FVW dergisinin haberine göre, kârlılığı artırmak için satışları iyi gitmeyen Thomas Cook İngiltere ile ona göre daha kârdaki bir grup şirketi Condor’un yönetimi iki ülkede tek elde toplanacak.

Thomas Cook Havayolları tepe yöneticisi Christoph Debus vc Condor Yönetim Kurulu Başkanı Ralf Teckentrup’un çiftli başlı olarak yönetecekleri yapılanma Mart 2013’ten itibaren hayata geçirilecek.

Condor ve Thomas Cook markalarının aynı adlarla devam ettirileceği yeni yapılanmada 38’i Condor’dan olmak üzere toplam 91 uçaklık filo ile operasyonlar yürütülecek.

Havayolu şirketleri ile ilgili bu yeni gelişmenin; Ağustos 2012’de Thomas Cook CEO’luğuna getirilen Harritte Green’in kötü giden İngiltere koluna çeki düzen vermek üzere Thomas Cook Almanya’dan sorumlu iken Thomas Cook plc’nin başına getirdiği Peter Frankhauser’in yeniden yapılanma hamlelerinden biri olduğu belirtiliyor.

HAVAYOLU ŞİRKETLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000