04 Eylül 2013, Çarşamba 09:31:50

HAVAYOLU ŞİRKETLERİ ÇARE ARIYOR

Amerika ve Fransa’nın yanı sıra kimi bölge ülkelerinin de desteğiyle Suriye’ye yönelik bir saldırı yapılacağı haberleri, havayolu şirketlerini harekete geçirdi...
  • Onlarca cocugun yan yana ustlerindeki buz parcaları ile o bakışlarını hatırladıkca varsın ucmasın yolu uzatsın ucaklar,insanlığın bittiği çıldırma noktasına az kaldı Allahım sen cocukları büyüklerden koru.
  • Koyun CAN derdinde, kasap Et derdinde resmen...!!! YAZIKLAR OLSUN......

Olası bir savaşta Suriye hava sahasını kullanamayacak olan havayolu şirketleri, operasyonların aksamaması ve zararı minimuma indirmek için rotaları yeniden hesaplamaya başladı.

The Sunday Telegraph’a konuşan Dubai merkezli Emirates’in Yönetim Kurulu Başkanı Tim Clark, havayolu şirketlerinin Suriye ilgili tüm senaryolara kendilerini hazırlamaları gerektiğini söyledi. Suriye’de bir savaş çıkması durumunda dahi operasyonların normal seyrinde devam etmesi gerektiğini belirten Clark, aksi takdirde önemli sorunların çıkacağını kaydetti.

Etihad Airways’ten bir yetkili de, Suriye hava sahasının sivil uçuşlara kapatılma olasılığına karşılık acil durum rotaları hazırladıklarını ifade etti.

Suriye hava sahasının ve çevresinin uçuşa kapatılması durumunda havayolu şirketlerinin bundan olumsuz etkileneceğini belirterek, “Bütün operasyonlarımızı gözden geçiriyoruz. Bir değişiklik yapılması gerektiği anda değişikliği yapacağız.” dedi.

Olası bir Suriye savaşında havayolu şirketlerinin gözünü korkutan tek şey hava sahası değil. Havayolu şirketleri, bir savaş durumunda petrol fiyatlarının yükselmesinden ve maliyetlerin artmasından da endişe ediyor. Analistler, olası bir savaş durumunda petrolün varil fiyatının 30 dolar artabileceği uyarısını yapıyor.

HAVAYOLU ŞİRKETLERİ ÇARE ARIYOR

Yorumlar

ne büyük mesele ~ 11 yıl önce
Onlarca cocugun yan yana ustlerindeki buz parcaları ile o bakışlarını hatırladıkca varsın ucmasın yolu uzatsın ucaklar,insanlığın bittiği çıldırma noktasına az kaldı Allahım sen cocukları büyüklerden koru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 11 yıl önce
Koyun CAN derdinde, kasap Et derdinde resmen...!!! YAZIKLAR OLSUN......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kasap ~ 11 yıl önce
ne yapacaklar peki ucaklari yerdemi tutacaklar savasin sonuna kadar.hayat devam ediyor hic merak etme THY de kapanmasi olasi hava sahalari konusunda gerekli önlemlerini simdiden almistir.koyun can derdinde diye millet et yemekten ne zaman vazgecmis

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000