12 Nisan 2018, Perşembe 09:58:22

Havayolu şirketine dava açtı!

ABD'de geçen yıl nisan ayında bir yolcuyu uçaktan sürükleyerek çıkaran güvenlik görevlisi, atıldığı hava yolu şirketine, havacılık dairesine ve Chicago kent yönetimine dava açtı.
  • Tamam sağlık önemlidir, 2 diş ve kırık burun iyi değil ama adam avukatları ile united tan iyi para almıştır,artık 2-3 ev , güzel bir araba almıştır.
  • Bizde de yolcuya arkasindan kufur eden, cayina kahvesine tukuren hostesler mevcut. Thy temizlige gitmeli
  • THY’de yolcu İçin yer görevlisi personeli indirir hayırlı işler
  • yanındaki yolculara şaştım yarım saat boyunca omg diyceğinize 150 kişisiniz o 2 yarmayı her türlü alt ederdiniz ardından paşalar gibi protestoda ederdiniz ama ülkenin amerika olduğunu görünce kelimeler kifayetsiz kalır bi şey diyemiyorsun aynı olay adanada olsa adanalılar uçağı parçalarına ayırırdı herhalde

ABD'de geçen yıl nisan ayında bir yolcuyu uçaktan sürükleyerek çıkaran güvenlik görevlisi, atıldığı hava yolu şirketine, havacılık dairesine ve Chicago kent yönetimine dava açtı.

BBC'nin haberine göre, James Long, United Airlines şirketini, havacılık dairesinin Chicago birimini ve kent yönetimini, uçakta nasıl güç kullanacağına ilişkin eğitim almadığı iddiasıyla dava etti.

Vietnam asıllı Amerikalı doktor David Dao, yerini hava yolu şirketi çalışanına vermek istemeyince Long tarafından sürüklenerek uçaktan çıkarılmıştı.

Uçakta yaşanan olayın görüntüleri, sosyal medyada yankı uyandırmış, Chicago's O'Hare Havalimanı'nda gösteriler düzenlenmiş ve United Airlines'ı zor durumda bırakmıştı.

United Airlines ile miktarı açıklanmayan bir anlaşmaya varan Dao, sürüklenerek uçaktan çıkarılırken iki dişini kaybetmiş, burnu kırılmıştı.

Hava yolu şirketi, olaydan sonra dolu uçaklarında çalışanlarına son dakikada koltuk verilmesi politikasını değiştirmişti.

Havayolu şirketine dava açtı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Şanslı adam ~ 6 yıl önce
Tamam sağlık önemlidir, 2 diş ve kırık burun iyi değil ama adam avukatları ile united tan iyi para almıştır,artık 2-3 ev , güzel bir araba almıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Bizde de yolcuya arkasindan kufur eden, cayina kahvesine tukuren hostesler mevcut. Thy temizlige gitmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kindar insanlar ~ 6 yıl önce
Oturda Allahına dua et de ki; Allahım benim içimden bu kıskançlığı, başkasının ekmeğine göz dikmeyi, insanlara yalan iftiralar atmayı bırakmak istiyorum de. De ki ülkemiz sizin gibi şeytanlardan birazcık olsa da kurtulsun.
mahmud ~ 6 yıl önce
tahminim öyle ki km ücreti sana dokunmus. Ayni isi hap ayni ucreti sende al kanka. ama iki ay dayanamazsin benden soylemesi. kolay gorunuyor ama degil inan. yine de kalbini kırmıyorum goruyorsun. biz insaniz cunku
Metro turizm ~ 6 yıl önce
Metro turizm yolcusu olduğun o kadar belli ki...
Yildirim ~ 6 yıl önce
Kabin memuru maaslari 2154 tl’ye dusurulmeli
Cabin crew ~ 6 yıl önce
THY’de yolcu İçin yer görevlisi personeli indirir hayırlı işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkan ~ 6 yıl önce
yanındaki yolculara şaştım yarım saat boyunca omg diyceğinize 150 kişisiniz o 2 yarmayı her türlü alt ederdiniz ardından paşalar gibi protestoda ederdiniz ama ülkenin amerika olduğunu görünce kelimeler kifayetsiz kalır bi şey diyemiyorsun aynı olay adanada olsa adanalılar uçağı parçalarına ayırırdı herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmud ~ 6 yıl önce
adana ve amerika arasındaki medeniyet farkını kendin aciklamissin bize yorum dusmuyor. abdnin koylusu bile baskadir emin ol. orası hukuk ulkesı cunku. senin ki hukuksuzluk topragı
mahmuda cevap ~ 6 yıl önce
abd de bi şey yok senden benden fakir evsiz sayılarına bak istersen hukuk ülkesiymiş hahahahahahahaha polislerin aşırı şiddeti zencilere uygulanan şiddet ve yargının zencileri görmezden gelmesi de var amerikaymış hukuk ülkesiymiş yersen kurban olun ADANAya kudurun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000