09 Nisan 2021, Cuma 09:18:19

Havayolu personelleri göreve çağrılıyor

Southwest Airlines, yaz uçuş programı için 2 bin 700 personelini geri çağırma kararı aldı.
  • ABD neredeyse aşılamayı bitirdi peki ya biz? Daha başındayız. İhtiyacımız olan transit yolcuların geldiği ve gittiği ülkelerin durumu nasıl peki? Bizden de kötü. Peki bu haberlerin amacı ne? Millete boşu boşuna umut vermek. Aşılama bitmeden iş falan yok Türkiye'de. 3500 pilot elimizde lisans, işsiz işsiz yıllardır bekliyoruz. Atlas batmış Onur'un durumu ortada. Bir yerlerden 250 - 300 tane yeni uçak gelecekte biz iş bulacağız (yine de bulamayız torpilliler sağolsun yetkinliklerine bakılmaksızın işe ilk onlar girer). Türk havacılık sektörü yeni pilotlara en az 4 yıl kapılarını kapatmıştır. Zaten bugün uçuş okuluna yazılsanız o güne kadar da yaşınız geçer başvurunuzu bile almazlar. Umut tacirliği yapmayın. Bu sitede estirilen pozitif havaya inanmayın dostlarım. Biz yandık siz yanmayın.

Southwest Airlines Perşembe günü yaptığı açıklamada, 2.700'den fazla uçuş görevlisini yaz programını desteklemek için izinden geri çağırdığını ve seyahat talebinin azalmasıyla koronavirüs salgını sırasında getirilen gönüllü izin programını sonlandırdığını açıkladı.

Southwest, aşılama uygulaması sonrasında iyileşme sinyali alan ve iç hat eğlence seyahatleri için bastırılmış talebe hazırlanmaya çalışan ABD havayolları arasında yer alıyor.

Düşük maliyetli havayolu şirketi geçtiğimiz günlerde benzer bir gönüllü izin programından 209 pilotu geri çağırdığını açıklamıştı.

Her iki geri çağırma da 1 Haziran'da yürürlüğe girecek.

Dallas merkezli havayolu şirketi, 800 pilot da dahil olmak üzere gönüllü uzatılmış izin programına katılan başka çalışanları olduğunu söyledi.

Havayolu personelleri göreve çağrılıyor

Yorumlar

Neyapalım? ~ 3 yıl önce
ABD neredeyse aşılamayı bitirdi peki ya biz? Daha başındayız. İhtiyacımız olan transit yolcuların geldiği ve gittiği ülkelerin durumu nasıl peki? Bizden de kötü. Peki bu haberlerin amacı ne? Millete boşu boşuna umut vermek. Aşılama bitmeden iş falan yok Türkiye'de. 3500 pilot elimizde lisans, işsiz işsiz yıllardır bekliyoruz. Atlas batmış Onur'un durumu ortada. Bir yerlerden 250 - 300 tane yeni uçak gelecekte biz iş bulacağız (yine de bulamayız torpilliler sağolsun yetkinliklerine bakılmaksızın işe ilk onlar girer). Türk havacılık sektörü yeni pilotlara en az 4 yıl kapılarını kapatmıştır. Zaten bugün uçuş okuluna yazılsanız o güne kadar da yaşınız geçer başvurunuzu bile almazlar. Umut tacirliği yapmayın. Bu sitede estirilen pozitif havaya inanmayın dostlarım. Biz yandık siz yanmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000