25 Haziran 2016, Cumartesi 09:22:34

Havayolu çalışanları greve gitti

Grev, "China Airlines" yönetiminin sendikanın tüm taleplerini yerine getirmeyi kabul etmesiyle 24 saatten az sürdü.
  • Ne derdiniz var grev yapiyorsunuz arkadaşlar ? THY'nin büyümesini istemeyenler tarafından millet galyana getirilip işler aksatılıyor ondan sonra bu niye bu niye böyle diye önce siz işinizi doğru yapın sonra grev olabilecek bi durum varsa kalk grev yap Dipnot : TGS'ye alim varmi ?
  • thy calisani olarak icimizdegrev isteyenler var. bunu da yavastan olusumu gizli kapilar arkasinda yapiyoruz. 3-5 aya kalmadan tum turkiye sonucu gorecek.

Tayvan'ın "China Airlines" havayolu şirketinin çalışanları, maaşlarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için greve gitti.

Tayvan ajansında yayınlanan habere göre, "China Airlines" yönetimin, uçuş personeli sendikasının tüm taleplerini yerine getirmeyi kabul etmesiyle 24 saatten az süren ve bu akşam son bulan grevden en 20 bin yolcu etkilendi.

Sendika liderleri, hava yolu şirketinin hizmetlerinin, pazar gecesine kadar normale döneceği sözü verirken, Tayvan'da daha önce havacılık sektöründe benzer bir greve rastlanmadığına işaret edildi.

Yüzlerce çalışanın hava yolu şirketinin Taipei'deki merkezinde gösteri yapmasıyla perşembe gecesi başlayan grevin sona erdirilmesi için "China Airlines" yönetimi ile sendika liderleri arasındaki görüşmenin beş saat sürdüğü belirtildi.

"China Airlines"ın, grev nedeniyle bugün Hong Kong, Japonya ve diğer varış noktalarına 76 seferini iptal ettiği kaydedildi.

Havayolu çalışanları greve gitti

Yorumlar

GREVİST ~ 8 yıl önce
Ne derdiniz var grev yapiyorsunuz arkadaşlar ? THY'nin büyümesini istemeyenler tarafından millet galyana getirilip işler aksatılıyor ondan sonra bu niye bu niye böyle diye önce siz işinizi doğru yapın sonra grev olabilecek bi durum varsa kalk grev yap Dipnot : TGS'ye alim varmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
Tgs ye her zaman alim var.yalniz birisini işe alirken ilk adammi diye bakiyolar. Onun icin sana maalesef..
ozel. ~ 8 yıl önce
thy calisani olarak icimizdegrev isteyenler var. bunu da yavastan olusumu gizli kapilar arkasinda yapiyoruz. 3-5 aya kalmadan tum turkiye sonucu gorecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 8 yıl önce
Sacmalama brütüs me grevi var mi sizde o yürek:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000