24 Haziran 2011, Cuma 09:56:01

"HAVAYOLLARI İLE REKABETTE SIKINTIMIZ YOK"

Metro Turizm Varan’ı satın aldı. İlk açıklama havayolu üzerine oldu..
  • Necip bey, Hava yollariyla rekabet sIkintilarininolmadigini soyluyor Olusacaktir zamanla hava yollu sizin icinde kacinilmaz olacak Dunyadaki trendi iyi takip etmenizi tavsiye ederim. Tabki Galip bey Sizden bu konudadaha hizli degilse.
  • Bu konuyla ilgili yazı için ucuyorum.com. ziyaret ediniz.
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, A Plus yolcu hizmeti veren 65 yıllık otobüs firması Varan Turizm'i satın aldı.

Atılan imza ile 120 otobüslük filoyu ve Varan ismini satın alan Öztürk'ün markaya özellikle sahil bölgelerine hizmet edecek şekilde büyük yatırım yapmayı planladığı öğrenildi.

Varan Turizm'in Marmara, Ege, Akdeniz, Orta Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde 692 güzergaha, yurtdışına ise Avusturya, Bulgaristan ve Almanya’ya düzenli seferleri bulunuyor.

“HAVAYOLU İLE REKABETTE SIKINTIMIZ YOK”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Metro Holding İletişim Direktörü Necmi Hatipoğlu, lüks sınıftaki karayolu taşımacılığının, havayolu şirketleri ile rekabeti konusunda ise şunları söyledi:

“Ucuz uçak bileti algısı doğru değil. Türkiye'deki havayolu taşımacılığı henüz yeteri kadar gelişmedi. Yolcu taşımacılığının yüzde 90'ı hala karayolu ile yapılıyor. Dolayısıyla bizim yolcu konusunda veya havayolu ile rekabette bir sıkıntımız yok. Bizim amacımız daha kaliteli ve doğru hizmeti vermek. Biz de şu an onun planlamasını yapıyoruz.”
"HAVAYOLLARI İLE REKABETTE SIKINTIMIZ YOK"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Necip bey, Hava yollariyla rekabet sIkintilarininolmadigini soyluyor Olusacaktir zamanla hava yollu sizin icinde kacinilmaz olacak Dunyadaki trendi iyi takip etmenizi tavsiye ederim. Tabki Galip bey Sizden bu konudadaha hizli degilse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu konuyla ilgili yazı için ucuyorum.com. ziyaret ediniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000