27 Nisan 2015, Pazartesi 10:45:06

HAVAŞ'IN SPONSORLUĞUNDAKİ KONFERANS BAŞLADI

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın sponsorluğunda bu yıl kapılarını İstanbul’da açan IATA Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı, havacılık sektörü temsilcilerini bir araya getirdi.
  • TGS alımlar başladı mı?
  • Desteğinden ötürü havaş a teşekkürlerimi sunuyorum
  • Hep ayt den insanlar burada bir şeyler paylaşıyor. Acaba üst kademedekiler bu yakarışları görmüyormu?
  • kardesım resımde devlet zamanından kalma ınsanlar var bırakın artık taze kan oturun artık evınızde ne bu yahu genclere yol acın
  • Havaş' a sektöre verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Çok faydalı bir konferans oluyor.
  • Havaş bitmiştir artık. Özellikle AYT ve ADB zaten öldü.
  • 33 havalimanında hizmet veriyormuş. AYT havalimanında da insanlara eziyet ediyorsunuz. Onu neden yazmadınız
  • Her yere sponsor olan havas ve sadece gösteriş meraklısı üst düzey yöneticileri! Güvenlik yerde başlıyorsa çalışanlarının bir hal hatırlarını sorsunlar önce maksat gösteriş olunca cengaverler poz vermiş

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın sponsorluğunda bu yıl kapılarını İstanbul’da açan IATA Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı, havacılık sektörü temsilcilerini bir araya getirdi. 29 Nisan’a kadar sürecek konferansın ilk gününde, Türkiye’de sadece Havaş tarafından eğitimlerde kullanılan push back simülasyon aracıyla katılımcılara farklı bir deneyim sunan Havaş standı yoğun ilgi gördü.

Türkiye, Almanya, Letonya ve Suudi Arabistan’da toplam 33 havalimanında 200’den fazla havayolu şirketine yer hizmeti sağlayan Havaş, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından bu yıl İstanbul’da düzenlenen ‘Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’na Platinum Plus sponsoru olarak destek veriyor. Havayolu  ve yer hizmetleri sektöründen 750’den fazla temsilcinin katıldığı üç günlük konferans “Hizmet ve maliyetin kesiştiği noktada değer yaratmak” başlığıyla düzenleniyor. Konferansla birlikte açılan fuarda, Türkiye’de yalnızca Havaş tarafından eğitimlerde kullanılan push back simülasyon aracını deneyimleme imkanı bulan katılımcılar Havaş standına yoğun ilgi gösteriyor.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, “Havaş olarak, sektör tarafından ilgiyle beklenen IATA Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’nın İstanbul’da gerçekleşmesinden mutluluk duyuyoruz. Türkiye’deki 25 havalimanının yanı sıra Almanya, Letonya ve Suudi Arabistan’da sekiz havalimanında çok sayıda havayolu şirketine yer hizmetleri sağlıyoruz. Türkiye’nin en uzun soluklu yer hizmetleri kuruluşu olarak sektöre dair bilgi birikimi ve deneyimlerimizi aktardığımız bu küresel platformda, paydaşlarımızla bir arada verimli bir sinerji yakaladığımıza inanıyorum’’ dedi.

Koçak ayrıca, ‘’Şirket olarak ‘Uçuş güvenliği yerde başlar’ sloganımızda da vurguladığımız üzere güvenliği tüm faaliyetlerimizin odağına alarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Çalışanlarımızı gerek işbaşı eğitimleri gerekse de yıl boyunca verdiğimiz güvenlik eğitimleri ile bu amaçla destekliyoruz. Bu paralelde, standımızda Türkiye’de sadece Havaş tarafından işbaşı eğitimlerinde kullanılan ve apronda güvenli hizmet için önemli eğitim başlıklarından olan simülasyon aracını gerçek boyutlarında sunarak katılımcılara farklı bir apron ve push back deneyimi yaşatmayı hedefledik’’ dedi.

IATA tarafından bu yıl 28. kez düzenlenen Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı son on yılda ikinci  kez İstanbul’da gerçekleşiyor. Konferans kapsamında  Havaş Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Güçlü Batkın da 29 Nisan’da gerçekleşecek ‘Sektörün Finansal Sağlığı’ konferansında panelist olarak yer alacak.



HAVAŞ'IN SPONSORLUĞUNDAKİ KONFERANS BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

İşsiz ~ 9 yıl önce
TGS alımlar başladı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Desteğinden ötürü havaş a teşekkürlerimi sunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hep ayt den insanlar burada bir şeyler paylaşıyor. Acaba üst kademedekiler bu yakarışları görmüyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taze fıdan ~ 9 yıl önce
kardesım resımde devlet zamanından kalma ınsanlar var bırakın artık taze kan oturun artık evınızde ne bu yahu genclere yol acın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 9 yıl önce
Havaş' a sektöre verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Çok faydalı bir konferans oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The End ~ 9 yıl önce
Havaş bitmiştir artık. Özellikle AYT ve ADB zaten öldü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otuzüç ~ 9 yıl önce
33 havalimanında hizmet veriyormuş. AYT havalimanında da insanlara eziyet ediyorsunuz. Onu neden yazmadınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Her yere sponsor olan havas ve sadece gösteriş meraklısı üst düzey yöneticileri! Güvenlik yerde başlıyorsa çalışanlarının bir hal hatırlarını sorsunlar önce maksat gösteriş olunca cengaverler poz vermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000