20 Şubat 2020, Perşembe 15:11:38

Hava-Sen'den Atlasglobal açıklaması

Hava-Sen Sendikası, Atlasglobal'in yaşadığı son süreci ve şirketin çalışanlarının durumuna ilişkin bir açıklama yayımladı.
  • Yakında 35 kt rüzgar var diye de yazı yazacaksın. Kendini gündemde tutmaya çalışma boşa. Havaiş pegasus hakkında yazı yazdığında neler söyledin. Şimdi atlas a sen ne yüzle açıklama yapıosun????? Pegasusta cenaze vardı yaralılar vardı Türk Sivil Havacılığını asıl o zaman destekleyecektin!!!!!
  • Hava sen neyi savunuyorsun türkiyede havacılık sektörün tek temsilcisi HAVA İŞ yer gök direniş en büyük HAVA İŞ
  • Resmi sendikamız HAVA İŞ sendikası olup, tüm haklarımızın savunucusu ve takipçisidir. Havacılık adına baska bir sendikayı tanımıyor ve kabul etmiyoruz.
  • HAVASEN SENDİKASI FABRİKA AYARLARINA DÖNMELİ
  • Abi bu işleri kendilerine yer bulamayanlar bi sendika açmış evcilik oynuyor Hava sen ismin yok cismin yok açıklama yapmak için kendinize sıfat uydurmuşsunuz resmen Baba sendika yok
  • Yer gök direniş onurlu Hava İş...
  • İsim yanlışlığı mı var, Hava sen de nedir. Neyin nesi kimin fesidir.
  • Hava sen çok bol keçeden hava işe saldıracağına yöneticilerinden bazılarının HAK IŞ 'le nasıl kirli ilişkilerinin olduğunu aciklasinlarda herkes ne olduklarını görsün
  • Arkadaşlar bu hava sen yöneticileri bir duyuma göre hak iş konfederasyonuna girmek için çalışmalar yapıyormuş.Bırakın bunlar hayal kurmaya devam etsinler.Teknik te çalışan personellerden dinliyoruz biliyorsunuz burda da hak iş e bağlı sendika var.Hava iş sendikasını mumla arıyorlar.Aman ha hava iş sendikamıza sahip çıkalım mücadelemizi burda verelim.Hayal sen ciler derneğinde otursunlar...….
  • İşiniz gücünüz çamur atmak.Eylem yapalım deyince bizi yarı yolda bırakan ilk kaptanlar.Size güvenip yolamı çıkacağız.Bırakın bizi güldürmeyin.

Hava-Sen Sendikası, Atlasglobal'in yaşadığı son süreci ve şirketin çalışanlarının durumuna ilişkin bir açıklama yayımladı.

Hava-Sen açıklaması:

Havacılık sektörü çalışanlarını temsil eden tek sendika olarak, son dönemde yaşananların üzüntüsünü derinden hissediyoruz. Havacılığın gerçek sahibi çalışanların, etkin bir temsilcisinin olmamasının ağır sonuçları, her olumsuzlukta maalesef çalışanların sırtından çıkarılmaktadır.

Söz konusu emek olunca en başta sarı sendikalar ve ortağı işverenler yaşananları görmezden gelmekte, kış ortasında işsiz, parasız ve çaresiz bıraktığı çalışanların yaşadığı travmayla ilgilenmemektedir.  Yıllarca gece gündüz demeden sivil havacılığımıza hizmet eden, bir markayı yoktan var eden Atlasglobal çalışanlarının adeta bir toplu kıyıma tabi tutularak işten çıkartılması, hak ve alacaklarının ödenmemesi üzerinde ciddiyetle durulması gereken  ekonomik ve sosyal bir sorundur.
HAVA-SEN olarak, iflas sürecinin işveren tarafından başlatıldığı, aylardır maaşları ödenmeyen Atlasglobal çalışanlarının yanında olmak, sorunlarına destek vermek, uzun süre devam edecek hukuki sürecin takipçisi olabilmek ve  ana temas noktası olmak amacıyla konusunda uzman akademisyenlerden  hukuki destek alarak çalışmalara başladık. Her havacılık çalışanını doğal üyemiz olarak kabul eden anlayışımız gereği, tüm Atlasglobal çalışanlarını bilgilendirmek, süreci doğru yönetmelerini sağlamak amacıyla  22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 15:00'de düzenleyeceğimiz ve hukukçularımızın da katılacağı toplantıya sizleri davet ediyoruz. Toplantıya, HAVA-SEN üyesi olsun veya olmasın tüm Atlasglobal çalışanları katılabilecek, süreçle ilgili merak ettikleri soruları sorabileceklerdir. Katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir

HAVA-SEN'e ödenen aidatın her kuruşu  lükse makam arabalarına, silahlı korumalara, ziyafet sofralarına değil çalışanların sorunlarının çözümüne, emeğin korunmasına, zorda olana yardıma harcanmaktadır.  HAVA-SEN'in sendikacılık anlayışında, üyesini satmaya,  işverenle danışıklı döğüşe,  içeriği belli olmayan dava dilekçelerine, salonu belli olmayan mahkemelere yer yoktur. HAVA-SEN üyeleri, her dönemin adamı olanı değil her dönem adam olanı seçecek kadar akla, basirete ve dirayete sahiptirler. Yüreklerinde doğruyu yapmanın güveni, çocuklarına bırakacakları onurlu direnişin mirasını taşırlar.

HAVA-SEN sizin sesiniz.

Saygılarımızla
HAVA-SEN Yönetim Kurulu

Hava-Sen'den Atlasglobal açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Seçim koçak ~ 4 yıl önce
Yakında 35 kt rüzgar var diye de yazı yazacaksın. Kendini gündemde tutmaya çalışma boşa. Havaiş pegasus hakkında yazı yazdığında neler söyledin. Şimdi atlas a sen ne yüzle açıklama yapıosun????? Pegasusta cenaze vardı yaralılar vardı Türk Sivil Havacılığını asıl o zaman destekleyecektin!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk1 ~ 4 yıl önce
Hava sen neyi savunuyorsun türkiyede havacılık sektörün tek temsilcisi HAVA İŞ yer gök direniş en büyük HAVA İŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ENGIN ~ 4 yıl önce
Resmi sendikamız HAVA İŞ sendikası olup, tüm haklarımızın savunucusu ve takipçisidir. Havacılık adına baska bir sendikayı tanımıyor ve kabul etmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNS ~ 4 yıl önce
HAVASEN SENDİKASI FABRİKA AYARLARINA DÖNMELİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birakin ~ 4 yıl önce
Abi bu işleri kendilerine yer bulamayanlar bi sendika açmış evcilik oynuyor Hava sen ismin yok cismin yok açıklama yapmak için kendinize sıfat uydurmuşsunuz resmen Baba sendika yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adem ~ 4 yıl önce
Yer gök direniş onurlu Hava İş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 4 yıl önce
Hava iş ten memnunuz haklarımızı savunduğunu için teşekkür ederiz sonradan çıkma çakma sendikalara önem vermeyelim arkadaşlar.
Hasan ~ 4 yıl önce
Hava işten memnunuz çakma sendikalara önem vermeyelim arkadaşlar.
Thy cpt ~ 4 yıl önce
Meslektaşlarınızın haksız yere işten atılmasına sebep olan sendikayı alkışlamanız çok onurlu bir davranış. Senin gibiler kendi menfaatinden başka hiçbirşey düşünmeyen zavallılar.
Adem ~ 4 yıl önce
İsim yanlışlığı mı var, Hava sen de nedir. Neyin nesi kimin fesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 4 yıl önce
Hava sen çok bol keçeden hava işe saldıracağına yöneticilerinden bazılarının HAK IŞ 'le nasıl kirli ilişkilerinin olduğunu aciklasinlarda herkes ne olduklarını görsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adem ~ 4 yıl önce
Resmî sendikamız Hava İş, hukuk dairesi içinde resmi tüm haklarımızı savunur. Başka söze gerek yok.
Bakırköylü ~ 4 yıl önce
Arkadaşlar bu hava sen yöneticileri bir duyuma göre hak iş konfederasyonuna girmek için çalışmalar yapıyormuş.Bırakın bunlar hayal kurmaya devam etsinler.Teknik te çalışan personellerden dinliyoruz biliyorsunuz burda da hak iş e bağlı sendika var.Hava iş sendikasını mumla arıyorlar.Aman ha hava iş sendikamıza sahip çıkalım mücadelemizi burda verelim.Hayal sen ciler derneğinde otursunlar...….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasjet ~ 4 yıl önce
İşiniz gücünüz çamur atmak.Eylem yapalım deyince bizi yarı yolda bırakan ilk kaptanlar.Size güvenip yolamı çıkacağız.Bırakın bizi güldürmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000