28 Mart 2018, Çarşamba 11:20:09

Hava-Sen'de seçim rüzgarı...

Türk Hava Yolları pilotu İskender Çarkçı liderliğinde kurulan Havayolu Çalışanları Sendikası (Hava-Sen), genel kurul delegelerini belirlemek üzere seçime gitme kararı aldı. Seçimlerin sendika genel merkez binasında olacağı ve 7-8 Nisan günleri yapılacağı açıklandı.
  • değerli meslektaşlarım düğün değil bayram değil eniştem beni niye öptü tamda bu yaşandı 26 martta daha toplu sözleşme başlamadan şef kadrosundaki arkadaşlara 200tl üzeri hatrı sayılır bir zam yapıldı peki haklarımıydı evet hepsinin değilsebile birçoğunun hakkıyı.yanlız şekil ihtibarıyla yanlıştı nisanda toplu sözleşmeye oturacak olan havaiş birnevi kendi ayaklarına sıktı belkidebudurum thy yönetimininde işine geldi sendikalar arsındaki bölunmeler birtaktikte olabilir . şayet taktıkse bunda hrkes zarar görür çalışanda sendikalarda tek karlı olnda thy yönetimi olur şimdi soruyorum tatlı bala acaba havaiş olarak toplu sözleşmeye sadece arkanızda güç olarak gördüğünüz şeflerlemi gideceksınız birçok havaiş sendika üyesi arkadaş istifa etmeye hazırlanıyor sizin personel barışınız bumu böylemi birliği sağlayacaksınız evet yaptığınız güzel şeylerde var inkar edemem fakat son yapılan şeflere imtıyazlı zam son nokta olmuştur.belki yazılarıma deli saçması diyebilirsiniz
  • Kaçtane yer personeli var?
  • Muhtemelen 120 delege olacaksa enaz 80-90 i pilot olur!Ozaman da bekler durursunuz uye sayiniz 10bini gecsin diye!Kabine minimum %50 olmaz ise ben sahsen hava ise geri donmeyi dusunuyorum.Kirin su pilot sendikai imajini da utanalim,yoksa...
  • sendikal mücadeleye yıllarca destek vermemiş olan ipi gevşek kaptanlar şimdi sendika kurup bizim hakkımızı koruyacak. yersennnn....
  • Demokrasiden bahseden gruba bakın hele. Sandığı genel merkez ofisine koyuyorlar. 120 delegenin 90'ı pilot kalanı kabin olursa tam olur.
  • Ne bos beles isler yaa.. sendika delege ivir zivir.. gidin ucusunuzu yapin arkadasim
  • Nerdesiniz ya kaçtınız mı göremedik burda sizi
  • Saw base yine üvey evlat muamelesi görmüş
  • inş bu sefer iyi olucak

Türk Hava Yolları pilotu İskender Çarkçı liderliğinde kurulan Havayolu Çalışanları Sendikası (Hava-Sen), genel kurul delegelerini belirlemek üzere seçime gitme kararı aldı. Seçimlerin sendika genel merkez binasında olacağı ve 7-8 Nisan günleri yapılacağı açıklandı.

Çiçeği burnunda havacılık sendikası Hava-Sen, genel kurul delegelerini belirlemek üzere 7-8 Nisan tarihlerinde seçim yapacak. Seçimle ilgili yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi.

“Havayolu Çalışanları Sendikası (HAVA-SEN) Genel Kuruluna katılacak delegeleri belirlemek üzere İşyeri Delege Seçimi, 7-8 Nisan 2018 tarihlerinde aralıksız süreyle aşağıdaki adreste yapılacaktır.

Sendikamız Yönetim Kurulu, üyelerimizin tamamına yakınının aynı işyerine bağlı olduğunu dikkate alarak yüksek katılımı mümkün kılmak amacıyla tek sandıkta oy kullanılmasını kararlaştırmıştır.

Yapılacak Delege seçimlerinde Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarında görev yapan 11 doğal delege çıkarıldıktan sonra kalan 109 delege tüm üyelerimizin katılımı ile belirlenmiş olacaktır.

İşyeri Delege Seçim Yönetmeliğine uygun şekilde, Üye Listesi 4 Nisan 2018 günü Sendika Genel Merkezinde ilan edilecektir.

Seçim Başlangıç: 07 Nisan 2018 Saat: 09:00
Seçim Bitiş : 08 Nisan 2018 Saat 23:00
Sandık mahalli : HAVA-SEN Genel Merkezi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Nef 22 B Blok Toplantı Salonu Bakırköy / İstanbul
Tüm üyelerimizi, ilan edilmiş günlerde, sendikamıza ve demokratik haklarına sahip çıkmaya davet eder, saygılar sunarız.”

 

Hava-Sen'de seçim rüzgarı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

tarafsız ~ 6 yıl önce
değerli meslektaşlarım düğün değil bayram değil eniştem beni niye öptü tamda bu yaşandı 26 martta daha toplu sözleşme başlamadan şef kadrosundaki arkadaşlara 200tl üzeri hatrı sayılır bir zam yapıldı peki haklarımıydı evet hepsinin değilsebile birçoğunun hakkıyı.yanlız şekil ihtibarıyla yanlıştı nisanda toplu sözleşmeye oturacak olan havaiş birnevi kendi ayaklarına sıktı belkidebudurum thy yönetimininde işine geldi sendikalar arsındaki bölunmeler birtaktikte olabilir . şayet taktıkse bunda hrkes zarar görür çalışanda sendikalarda tek karlı olnda thy yönetimi olur şimdi soruyorum tatlı bala acaba havaiş olarak toplu sözleşmeye sadece arkanızda güç olarak gördüğünüz şeflerlemi gideceksınız birçok havaiş sendika üyesi arkadaş istifa etmeye hazırlanıyor sizin personel barışınız bumu böylemi birliği sağlayacaksınız evet yaptığınız güzel şeylerde var inkar edemem fakat son yapılan şeflere imtıyazlı zam son nokta olmuştur.belki yazılarıma deli saçması diyebilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer personeli ~ 6 yıl önce
Kaçtane yer personeli var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gorecegiz ~ 6 yıl önce
Muhtemelen 120 delege olacaksa enaz 80-90 i pilot olur!Ozaman da bekler durursunuz uye sayiniz 10bini gecsin diye!Kabine minimum %50 olmaz ise ben sahsen hava ise geri donmeyi dusunuyorum.Kirin su pilot sendikai imajini da utanalim,yoksa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göreceğiz yanıt ~ 6 yıl önce
Delegeler kim olursa olsun bu sendika kabin için çok önemli. Önümüzdeki dönemde geleceklerini tayin edecek sendika. Arkadaşım dediğin gibi yaparsan herkes gibi Pilotlar için şartlar ağır olacak olabilir ama ekonomik olarak da hakettiklerini alma şansları doğacak. Artık iş olacağına varır diyorum. Kabin geleceğini tayin edecek.
Kabin ~ 6 yıl önce
Don.ozamn
Sana sormadim ~ 6 yıl önce
Gecerim,sizin gibi uslubu olanlar ile zaten isim olmaz!sen kanarya sevenler dernegine dondugune yanarsin!Bu olur neticede!Benim zaten emekliligime 5sene var,en cok 5 sene !!!
Gelde delege ol ~ 6 yıl önce
Allah utandırmasın seni.Laflarınızı yutmaya zaten alişiksiniz ama bekleyin bunuda gargara yaparsınız artık
yer ~ 6 yıl önce
sendikal mücadeleye yıllarca destek vermemiş olan ipi gevşek kaptanlar şimdi sendika kurup bizim hakkımızı koruyacak. yersennnn....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen evet ~ 6 yıl önce
5 tane korumayla gezen Patronun adamı işçi hakkını savunuyormuş. Yersen...
mecnun ~ 6 yıl önce
sen bi otur şartlarına bak nereden nereye geldi? Kaç kişi yaptığı iş ten memnun? Kaç kişi uçuş emniyetini olumsuz etkileyen olumsuz mesai şartlarından yakınıyor? sen bi ona bak, eğer hala aynı fikirdeysen devam et.
Yersen evet e ~ 6 yıl önce
Siz sadece oturduğunuz yerden yalanlarla algı oluşturmaya çalışan belli ideolojilerin kurbanı klavye delikanlılarısınız. Yalan konuşma Allah'tan kork desem Allah'a da inanmazsınız. Gidin bakın bakalım 5 koruma nerdeymiş. Korumalarla aranızda ne oldu hayırdır :))
CMC ~ 6 yıl önce
Demokrasiden bahseden gruba bakın hele. Sandığı genel merkez ofisine koyuyorlar. 120 delegenin 90'ı pilot kalanı kabin olursa tam olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nereye koyacaklar? ~ 6 yıl önce
Ahl'deki ofislerinden zorla kovuldular, nereye koysunlar istersiniz? Sizin evin salonuna mı koysunlar teallam
salon ~ 6 yıl önce
Salonunuz müsaitmi?
Airliner ~ 6 yıl önce
Ne bos beles isler yaa.. sendika delege ivir zivir.. gidin ucusunuzu yapin arkadasim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos beles arkadasa ~ 6 yıl önce
biz ucusumuzu yapiyoruz zaten senin gibi yan gelip yatip ona buna laf yetistirmiyoruz
Hayırdır? ~ 6 yıl önce
Sanane l.. işine bak sen hayde.
haha ~ 6 yıl önce
bos beles kim bence cok acik
Arff ~ 6 yıl önce
Nerdesiniz ya kaçtınız mı göremedik burda sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayrımcılık ~ 6 yıl önce
Saw base yine üvey evlat muamelesi görmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozveri ~ 6 yıl önce
lazim
Özveri ?? ~ 6 yıl önce
Özveriyi neden hep işçi den bekliyorsunuz , hayırdır ??? Özveri lazım evet ama bunu işçi değil bu işe talip olan yöneticiler yapsa ya bir kere ? Öyle NEF te ofis tutmakla olmaz bu işler
tmm ~ 6 yıl önce
inş bu sefer iyi olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000